ναι κανονικά Athens έχω βάλει λέει EET..δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα.Ο/H sv1kwz έγραψε:
Έχεις ρυθμίσει timezone μεσα απο την συσκευη ?
Sent from my Mi 8 using Tapatalk
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Έχω ένα mi HUB v2 και ένα της Aqara (τα στρογγυλά με φωτάκια), και τα 2 με μετατροπέα είναι.
Οπότε δεν το δοκιμάζω ακόμη. -
Ευρωπαϊκό HUB με κινέζικους αισθητήρες παίζει?
Είχα κάνει δοκιμή στο παρελθόν με κινέζικες μαγνητικές επαφές και έπαιζαν κανονικά, αλλά τους είχα αφήσει για λίγη ώρα.
Είχα ακούσει ότι παίζουν 1-2 μέρες και μετά βγαίνουν offline και δεν λειτουργούν ποτέ ξανά. -
Παίζει κανονικά
Sent from my Mi 8 using Tapatalk -
Ευχαριστώ πολύ!
Πολλά 73 -
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η έκδοση που πήρα (από κατάστημα Αθήνας) , είναι τελικά η global. Ο τύπος μου είπε ότι είναι, αλλά οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο είναι πολλές ώρες μπροστά (ώρα Κίνας). Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί???Το μοντέλο είναι όπως το λέει στο κουτί....ZHTZ02LM , και με στικερακι γράφει...YTC4032GL.
Ευχαριστώ πολύ. -
Ο/H daoxos έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα να ρωτήσω αν η έκδοση που πήρα (από κατάστημα Αθήνας) , είναι τελικά η global. Ο τύπος μου είπε ότι είναι, αλλά οι ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο είναι πολλές ώρες μπροστά (ώρα Κίνας). Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί???Το μοντέλο είναι όπως το λέει στο κουτί....ZHTZ02LM , και με στικερακι γράφει...YTC4032GL.
Ευχαριστώ πολύ.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Από χθες το Mi Home σέρνεται και δεν τρέχει τίποτα από σενάρια και λοιπά... Πραγματικά το τελευταίο διάστημα τα έχω πάρει με τα προβλήματα, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αγόρασα προϊόντα που συνδέονται στο κινεζικό server... Κρίμα, πολύ κρίμα!
-
-
Ο/H vasma έγραψε:
Από χθες το Mi Home σέρνεται και δεν τρέχει τίποτα από σενάρια και λοιπά... Πραγματικά το τελευταίο διάστημα τα έχω πάρει με τα προβλήματα, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που αγόρασα προϊόντα που συνδέονται στο κινεζικό server... Κρίμα, πολύ κρίμα!
Φόρτωσε φουλ θερμοκρασίες δωματίου, log από πόρτα κλπ.
Δεν βλέπω κανένα θέμα με τον σέρβερ.
Ότι ίσχυε πάντα,.ισχύει και αυτές τις μέρες.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H vasma έγραψε:
Υπαρχουν μέρες που πετανε ολα ... Και μερες που απλα δεν δουλεύει τίποτα...
Ευτυχώς εγω τα γυρισα ολα σε ευρωπαϊκό σερβερ ( εκτος απο μια aqara g2 camera ) και απο τοτε παιζουν ολα σφεντόνα
Sent from my Mi 8 using Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά έχω 2 θερμόμετρα και μια κάμερα xiaomi και τα βλέπω στο mi home (region Greece) . Επειδή θέλω να πάρω και gateway ή συσκευή που να παίζει είναι και gateway ποιες επιλογές έχω για ευρωπαϊκό server? Αν μπορείτε να μου πείτε από banggood
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0