Δε μπορει να ειναι μονιμο αυτό φαντάζομαι... Σχεδον αχρηστεύει τη λειτουργία των καμερών.
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Παιδιά αλλάξτε την εταιρεία να γλιτώσετε.
Πήγα στην EUFY και ησύχασα.
Σφαίρα η ταχύτητα, ποτέ δεν πέφτει.
Sent from my LE2123 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
@RASTAVIPER είναι λιγάκι δύσκολο να κάνω τη μετάβαση τώρα αλλά αν το αποφασίσω θα βάλω καταγραφικό με ασύρματες κάμερες.. Εχω 10 κάμερες συνολικά οπότε είναι ένα Χ κόστος να μεταβώ σε κάτι άλλο τώρα. Πάντως είναι στα μελλοντικά σχέδια.
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@RASTAVIPER είναι λιγάκι δύσκολο να κάνω τη μετάβαση τώρα αλλά αν το αποφασίσω θα βάλω καταγραφικό με ασύρματες κάμερες.. Εχω 10 κάμερες συνολικά οπότε είναι ένα Χ κόστος να μεταβώ σε κάτι άλλο τώρα. Πάντως είναι στα μελλοντικά σχέδια.
Εγώ θα είχα φύγει χθες αν ήθελα το καλύτερο αποτέλεσμα.
Sent from my LE2123 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
-
Υπάρχει κάποια εξέλιξη με τις κάμερες και τα καταγραφικά... Πιστεύετε ότι θα είναι μόνιμο αυτό το μπλοκ? Υπάρχει περίπτωση και με άλλες συσκευές Κίνας να γίνει αυτό στο μέλλον? Πραγματικά σκέτη απογοήτευση η εταιρεία σε αυτό το θέμα, στην αρχή που είχε ανάγκη τα λεφτά (και τη διαφήμιση των προϊόντων της) μέσω των online καταστημάτων πούλαγαν σε όλο τον κόσμο... Και τώρα που δεν μας έχει ανάγκη να τρώμε αυτούς τους περιορισμούς
ΥΓ. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που εχει ασχοληθεί με την έκδοση Vevs? -
Ο/H vasma έγραψε:
Υπάρχει κάποια εξέλιξη με τις κάμερες και τα καταγραφικά... Πιστεύετε ότι θα είναι μόνιμο αυτό το μπλοκ? Υπάρχει περίπτωση και με άλλες συσκευές Κίνας να γίνει αυτό στο μέλλον? Πραγματικά σκέτη απογοήτευση η εταιρεία σε αυτό το θέμα, στην αρχή που είχε ανάγκη τα λεφτά (και τη διαφήμιση των προϊόντων της) μέσω των online καταστημάτων πούλαγαν σε όλο τον κόσμο... Και τώρα που δεν μας έχει ανάγκη να τρώμε αυτούς τους περιορισμούς
ΥΓ. Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που εχει ασχοληθεί με την έκδοση Vevs?
Mια χαρά δουλεύει η vevs αλλά την έβγαλα γιατί κάπου με τις ειδοποιήσεις στο κινητό μου. Για τις κάμερες δυστυχώς δεν πρόσεξα.
Έβαλα και vevs και μια από τα ίδια με τις κάμερες. Κοινώς μας την έκατσε η xiaomi.
Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αν παίρνατε σήμερα ένα smart home με αισθητήρες κίνησης, πόρτας και κάμερα, ποιο θα προτείνατε;
Καλημέρα, προσωπικά δεν θα έπαιρνα smart, ένα καταγραφικό με κάμερες και εφαρμογή θέλω αυτή την στιγμή. Αισθητήρες θα το σκεφτόμουν πολύ αν θα έπαιρνα, τώρα σκέφτομαι να βάλω ένα συναγερμό κανονικό με WiFi για να το ελέγχω απομακρυσμένα αν και οι αισθητήρες είναι οι μόνοι που λειτουργούν άψογα ακόμα με το hub...
-
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Καλημέρα, προσωπικά δεν θα έπαιρνα smart, ένα καταγραφικό με κάμερες και εφαρμογή θέλω αυτή την στιγμή. Αισθητήρες θα το σκεφτόμουν πολύ αν θα έπαιρνα, τώρα σκέφτομαι να βάλω ένα συναγερμό κανονικό με WiFi για να το ελέγχω απομακρυσμένα αν και οι αισθητήρες είναι οι μόνοι που λειτουργούν άψογα ακόμα με το hub...
Δε το έγραψα σωστά, έχω ήδη κάμερες και αισθητήρες xiaomi απλά δεν λειτουργούν κάποιες φορές οι ειδοποιήσεις από τις κάμερες διότι έχω διπλή εφαρμογή το mi home για να είναι σε china και Ελλάδα και κάποιες έρχονται ειδοποιήσεις μόνο από το ένα region .. Οπότε θα πήγαινα σε λύση ενός συναγερμού με αισθητήρες και παγίδες και ένα καταγραφικό με κάμερες.
-
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Αν παίρνατε σήμερα ένα smart home με αισθητήρες κίνησης, πόρτας και κάμερα, ποιο θα προτείνατε;
Sent from my LE2123 using Tapatalk
Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0