Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Έχω την xiaomi camera AW200, δυστυχώς μου έδωσε μόνο 3 μήνες τα δωρεάν 9’’ εγγραφή στο could στον Ευρωπαϊκό σερβερ, μετά κόπηκαν και μαζί με αυτά και η αναγνώριση ανθρώπων οπότε οι ειδοποιήσεις αχριστεύθηκαν γιατί με τις απλές ειδοποιήσεις σε εξωτερικό χώρο έρχονται συνέχεια και με ένα φύλο να κουνήσει, Έχει βρει κάποιος λύση για πρόβλημα χωρίς εγγραφή με συνδρομή στο cloud της Xiaomi, (ίσως στον Κινέζικο σερβερ, αν την αναγνωρίζει και αν έρχονται σε λογικό χρόνο οι ειδοποιήσεις, κάτι δύσκολο όταν υπάρχουν και άλλες κάμερες στον Ευρωπαϊκό)
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτήν την στιγμή με τον κινεζικό server;Μου τα έχει βγάλει όλα offline.

Στάλθηκε από το RMX3370 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ο/H Kostas Glikas έγραψε:

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αυτήν την στιγμή με τον κινεζικό server;Μου τα έχει βγάλει όλα offline.
      Οι Server από Κίνα (bigota.d.miui.com....) όταν η IP της συσκευής είναι εκτός Κίνας δεν σου δίνουν ταχύτητες.
      Η καλύτερη λύση είναι να έχεις ενεργό VPN με επιλογή χώρας κάποια γύρω από την Κίνα.
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση

Παιδιά καλησπέρα αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει.Εκανα εχθές ένα restart στο rooter και όταν μπήκα στο mi home μετά μου τα έδειχνε όλα από συνδεμένα.Προσπαθω να κάνω σε διάφορα reset αλλά δεν με αφήνει.Μπαινω μετά στο rooter και τα βλέπω όλα ενεργά.Μηπως έχει τύχει και σε κανέναν άλλο; κάποια βοήθεια;

• Μου έχει τύχει αλλά επανήλθε μόνο του, ίσως είναι πρόβλημα του σερβερ ή ακόμα και της "διαδρομής" του ιντερνετ λόγω χαμηλής ταχύτητας.
      Κάποιες φορές που υπάρχει πρόβλημα με την όδευση στο δίκτυο είτε λόγω ταχύτητας είτε κάποιας βλάβης του παρόχου μπορεί να συμβεί αυτό. Δοκίμασες να κάνεις κανένα restart ακόμα το router;
    • Διαφήμιση

Να ενημερώσω ότι επανήλθε μετά από 3 μέρες σήμερα . Τέρμα έμπιστο σύστημα.

• Μερικες αποριες...

Καλημερα σε ολους,

Εχω ολες τις συσκευες μου στον Κινεζικο σερβερ. Θα χρειαστω τα φωτα σας σε μερικες αποριες που εχω.

1. Χρησιμοποιω το Gateway v1 και το Mijia gateway gen 3. Για καποιες συσκευες χρησιμοποιω σαν gateway μια Xiaomi Aqara G2 και για καποιες bluetooth συσκευες το Xiao AI Smart Alarm Clock. Προσφατα αγορασα το Xiaomi Smart Home Hub 2 (Gateway generation 5) κυριως λογω της ενσυρματης συνδεσης αν και δεν αντιμετωπιζα ιδιαιτερα προβληματα μεχρι τωρα. Στην προσπαθεια μου να μεταφερω συσκευες απο αλλα gateway διαπιστωσα οτι στις περισσοτερες δεν γινεται μια και υποστηριζει μονο πρωτοκολλα Bluetooth, Bluetooth mesh και ZigBee. Διαβαζοντας στις οδηγιες αναφερει οτι για τη συνδεση wifi συσκευων -- A router is required for Wi-Fi device connections .. Τι ακριβως εννοει??
      2. Σε καποια φωτιστικα εχω λαμπες Ε14. Μεχρι τωρα χρησιμοποιω Yeelight YLDP09YL Mesh Smart Candle Lamp E14 και Xiaomi Mijia Smart LED Candle Light Bulb E14. Μια χαλασε και δεν μπορω να βρω καμια απο τις παραπανω. Καπου διαβασα οτι συμβατες Ε14 ισως ειναι καποιες απο τη σειρα trådfri του ΙΚΕΑ. Οπως ειδα διαθεσιμες ειναι οι παρακατω: LED E14 470 lumen 204.867.84 - LED E14 470 lumen 705.181.79 -- LED E14 470 lumen 504.867.87 και LED E14 806 lumen 805.474.64. Γνωριζει καποιος κατι σχετικο? Προς το παρος σε καποια φωτιστικα χρησιμοποιω ανταπρορα Ε14 σε Ε27 αλλα σε καποια αλλα μικροτερα δεν χωραει.. Οποτε χρειαζομαι αποκλειστικα Ε14 λαμπες ή αλλα φωτιστικα..
      3. Τελος σε καποια φωτιστικα χρησιμοποιουσα λαμπες Ε27 Philips Zhirui. Καποια στιγμη σε μια διακοπη ρευματος αν θυμαμαι καλα αποσυνδεθηκαν και δεν μπορεσα ποτε να κανω reset ωστε να τις ξαναπροσθεσω.. Ψαχνωντας για φτηνη εναλακτικη τοποθετησα τις Yeelight Smart LED Filament Bulbs - YLDP12YL. Τις χρησιμοποιουσα ηδη σε καποια διαφανα φωτιστικα και δουλευαν καλα. Μεχρι που εγκατεστησα το τελευταιο firmware και εκτοτε αρχισαν να αναβοσβηνουν στιγμιαια σε ακαθοριστα διαστηματα.. Πολυ εκνευριστικο. Τις αλλαξα με αλλες και προσπθω να μην πατησω κατα λαθος το μηνυμα για update που εμφανιζει καθε φορα που θα μπω απο την εφαρμογη οπως εκανα πριν λιγες μερες με μια απο αυτες. Εχω βρει σε αρκετα καλη τιμη απο Ελλαδα τις Yeelight Smart LED Bulb W4. Ξερετε μηπως ειναι συμβατες με Κινεζικο σερβερ?
      Ευχαριστω! :wink:
    • καλησπέρα σε όλους. έχω στην εφαρμογή xiaomi home 2 κάμερες και αντί για χώρα Ελλάδα έχω εδώ και χρόνια (γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι έτσι λειτουργεί καλύτερα) την κεντρική Κίνα Λειτουργεί εντάξει. πήρα μια καινούρια κάμερα cw300 outdoor και όταν πήγα να τη συνδέσω μου γράφει ότι λειτουργεί μόνο στη χώρα για την οποία έχει παραχθεί - Σιγκαπούρη, και δεν μπορεί να συνδεθεί. τι μπορώ να κάνω; ευχαριστώ.
    • Διαφήμιση