Τελικα το πρόβλημα με της ειδοποιήσεις το έχει μόνο το δικό μου κινητό... Έχω συνδέσει άλλα δύο κινητά με το δικό μου λογαριασμό mihome κ δέχονται ειδοποιήσεις κανονικά... Δε ξέρω τι άλλο να κάνω... Κάμα ιδέα, οτιδήποτε.... Να επικοινωνήσω με μαμά xiaomi;;;; Πώς;;;
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H airb έγραψε:
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω , μπορεί να μπει 2ο Gateway για καλύτερη κάλυψη του χώρου?
Εγώ σε σπίτι 100 τμ είμαι οκ με ένα !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H airb έγραψε:
Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω , μπορεί να μπει 2ο Gateway για καλύτερη κάλυψη του χώρου?
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Anyway, ξέρετε κανένα τρόπο της προκοπής για σενάριο συναγερμού όταν είμαστε όμως μέσα στο σπίτι (π.χ νύχτα) ? Γιατί εκεί δεν θες να κάνουν trigger οι αισθητήρες κίνησης και ίσως κάποιες πόρτες. Μιλάω για έναν τρόπο πιο εύκολο να ενεργοποιηθεί και όχι να σκαλίζω κάθε φορά τα triggers του alarm. Έχω φτιάξει ένα scene για να βαράει το ringtone (πολλές φορές το ίδιο με delay) αρκετά αλλά δεν τον βλέπω καλό τρόπο γιατί αν π.χ χτυπήσει λάθος και θες να το κόψεις θα πρέπει να παίξουν όλα τα ringtone.
-
Θα φτιάξεις ένα σενάριο κανονικό και 2 manual gia to on - off.Το βασικο θα λέει - όταν οι σενσορες πορτας ενεργοποιηθούν (τους βάζεις όλους ) Τότε γραφει βίντεο - χτυπάει κτλ κτλ. μετά φτιάχνεις 2 senaria on - off manual : όταν κάνω run to σενάριο ,τότε ενεργοποιείται το σενάριο το βασικο ΚΑΙ όταν κάνω run το σενάριο τότε απενεργοποιείται το σενάριο το βασικο. Βγάζεις shortcuts στην αρχική οθόνη τα manual σενάρια και είσαι κομπλε.
Μία ερώτηση : Με την Dafang camera δεν μπορώ να κάνω ακόμα download τα alarm video έχει κανένας καμία λύση ? -
Ο/H christosss έγραψε:
Θα φτιάξεις ένα σενάριο κανονικό και 2 manual gia to on - off.Το βασικο θα λέει - όταν οι σενσορες πορτας ενεργοποιηθούν (τους βάζεις όλους ) Τότε γραφει βίντεο - χτυπάει κτλ κτλ. μετά φτιάχνεις 2 senaria on - off manual : όταν κάνω run to σενάριο ,τότε ενεργοποιείται το σενάριο το βασικο ΚΑΙ όταν κάνω run το σενάριο τότε απενεργοποιείται το σενάριο το βασικο. Βγάζεις shortcuts στην αρχική οθόνη τα manual σενάρια και είσαι κομπλε.
Μία ερώτηση : Με την Dafang camera δεν μπορώ να κάνω ακόμα download τα alarm video έχει κανένας καμία λύση ?
-
Λοιπόν, όταν κατεβάζω την εφαρμογή απο το playstore και την εγκαθιστώ δεν συνδέεται με τίποτα με τον κινέζικο σέρβερ, στους άλλους σέρβερ συνδέεται αλλά δεν βλέπει το gateway. Έβαλα προηγούμενη έκδοση (5.1.1) και συνδέθηκε στο κινέζικο αλλά δεν έβλεπε το gateway, έκανα αναβάθμιση από το play store στο mi home και συνεχίζει να με έχει συνδεδεμένο στο κινέζικο και βλέπει το gateway, κάνω σύνδεση μου ζητάει κωδικούς του router προχωράει και σταματάει στο 89% και μετά βλέπει το gateway αλλά δεν επικοινωνεί μαζί του.
Αυτό με το 89% το είδα να το γράφουν και άλλοι αλλά δεν βρήκα λύση. Επίσης όταν πάω να το ξανασυνδέσω, μετά από retset, μου βγάζει το όνομα του ρούτερ, αλλά απο κάτω για password έχει 6 κουκίδες κσι όχι 9 που έχω βάλει για κωδικό..
Edit: Παρόλο που με το παραπάνω τέχνασμα δείχνει συνδεδεμένη η εφαρμογή mi home με τον κινέζικο σέρβερ στην πραγματικότητα η σύνδεση είναι νεκρή, δεν κατεβάζει τίποτα από αυτόν και δεν με αφήνει ούτε καν να μπώ σε άλλο σέρβερ. Έκανα clear data στην εφαρμογή και μετά μια από τα ίδια, δεν βλέπει το gateway αλλά βλέπει ένα xiaomi reapeter που έχω και συνδέεται με αυτό.
Εσείς στους άλλους σέρβερ βλέπει η εφαρμογή σας το gateway;; Υπάρχει κάποια έκδοση της εφαρμογής να μου προτείνετε;;
Edtit2(25/5): Τελικά μετά από μερικές ημέρες που ξανάάνοιξα την εφαρμογή είδα το gateway και τα router της xiaomi συνδεδεμένα, επίσης είδα στο china server περισσότερα προϊόντα και το πιο σημαντικό συνεργαζόταν με το κινητό μου. Πέρασα όλους τους αισθητήρες άνετα, ευχαριστώ για τη βοήθεια.. -
Βασικά έχω το 1ης γενιάς Gateway και θέλω να πάρω και το καινούργιο, και έλεγα αν θα παίζουν και τα 2 η θα μου είναι άχρηστο το παλιό.
-
Το complete manually τι ακριβώς κάνει;
-
Είναι χειροκίνητη επιλογή για να δώσει την εντολή σε κάποιο σενάριο, συν του ότι κατά την δημιουργία τέτοιου σεναρίου το εμφανίζει και ως συντόμευση στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
-
Ο/H tinkano έγραψε:
Είναι χειροκίνητη επιλογή για να δώσει την εντολή σε κάποιο σενάριο, συν του ότι κατά την δημιουργία τέτοιου σεναρίου το εμφανίζει και ως συντόμευση στην αρχική οθόνη της εφαρμογής.
-
Το ενεργοποιείς μεσω αλλου automation
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0