Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ο/H Kostas Glikas έγραψε:

5.3.15 το λέει από κάτω.

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μια χαρά το update, έφτιαξε και το Status Manager + είναι αγγλικά πια και όχι κινέζικα.
    • Στην 5.3.15 βλέπω επίσης στο settings /devices δύο καινούριες ρυθμίσεις.
      Η μία λέει notifications shade shortcut που βγάζει συντομεύσεις συσκευών στην μπάρα ειδοποιήσεων και η άλλη λέει permissions αλλά επειδή δεν έχω συσκευές στον server της Κίνας δεν βλέπω κάτι.
      Στον Singapore server τα μενού αυτά δεν υπάρχουν
    • Διαφήμιση
    • Ο/H psybill έγραψε:

Στην 5.3.15 βλέπω επίσης στο settings /devices δύο καινούριες ρυθμίσεις.
      Η μία λέει notifications shade shortcut που βγάζει συντομεύσεις συσκευών στην μπάρα ειδοποιήσεων και η άλλη λέει permissions αλλά επειδή δεν έχω συσκευές στον server της Κίνας δεν βλέπω κάτι.
      Στον Singapore server τα μενού αυτά δεν υπάρχουν
      Υπήρχαν αυτά.
    • Εντωμεταξύ, λίγο off-topic αλλά με έβαλε σε σκέψεις διαβάζοντας πράγματα από δω και από κει. Έχω το gateway, το modem και ένα ασύρματο τηλέφωνο (με τάφ) πάνω σε ένα UPS και το UPS συνδέεται σε ένα άλλο τάφ (που έχει πάνω του άλλη μια συσκευή) στη πρίζα. Είναι επικίνδυνο αυτό; Μερικοί λένε ότι δεν πρέπει να βάζεις το UPS πάνω σε πολύμπριζα (εμένα είναι τάφ) και ούτε πολύμπριζα πάνω στο UPS. Επίσης το UPS μου δεν έχει προστασία υπέρτασης, οπότε έβαλα πρόσφατα και ένα ανταπτοράκι προστασίας υπέρτασης εκεί που παίρνει ρεύμα το UPS (πάνω στο ταφ δηλαδή). Υπάρχει όντως λάθος-κίνδυνος;
      Να σημειωθεί ότι όλες οι συσκευές είναι μικρής κατανάλωσης και σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν τα όρια.
    • μετα την 5.3.10 δεν δουλευει η εφαρμογη για τον mi kettle....Τον βλεπει σαν συσκευη αλλα οταν παταω πανω να συνδεθει δεν κανει τπτ.Ειναι αγορασμενος απο εδω ελλαδα και δουλευε μονο singapore και eu server,οχι china που εχω και ολες τις συσκευες μου :( και τωρα δεν δουλευει καθολου....
    • Διαφήμιση
    • Αν είναι από την επίσημη αντιπροσωπεία και όχι παραεισαγωγή από κάποιο άλλο κατάστημα γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να δεις τι έχουν να σου πουν. Να μην σου δούλευε στον Server της Κίνας να καταλάβω ότι είναι ένα από τα τελευταία κολπάκια της Xiaomi αλλά να μη σου δουλεύει ούτε στο server της Ευρώπης δεν είναι λογικό
    • Ο/H psybill έγραψε:

Αν είναι από την επίσημη αντιπροσωπεία και όχι παραεισαγωγή από κάποιο άλλο κατάστημα γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να δεις τι έχουν να σου πουν. Να μην σου δούλευε στον Server της Κίνας να καταλάβω ότι είναι ένα από τα τελευταία κολπάκια της Xiaomi αλλά να μη σου δουλεύει ούτε στο server της Ευρώπης δεν είναι λογικό
      απο το επισιμο mistore ειναι ....οσες φορες τους εχω μιλησει ξεκαθαρα φαίνεται πως γνωριζω πολυ περισσοτερα πραγματα για τα προιοντα της xiaomi απο τα παιδια που δουλευουν εκει ,οποτε δεν ξανα μπαινω στον κοπο....Άλλωστε ειναι καθαρα θεμα εφαρμογης καθως σε ενα ταμπλετ που δεν την εχω αναβαθμησει ,ο βραστηρας δουλευει κανονικα...
    • Επανέρχομαι στο θέμα του αντάπτορα που είχε ανακαλύψει στις αρχές του μήνα ο @Ikariapower, και καθώς ήρθαν πρώτα οι δικοί μου να πω δύο λόγια.
      Ο αντάπτορας είναι αρκετά ποιοτικός και φυσικά πολύ πιο διακριτικός στην πρίζα που είναι και το ζητούμενο για μένα. Το Gateway με τα τρία κινέζικα βύσματα μπαίνει μια χαρά αν και αρκετά σφιχτά, οπότε όταν το τραβάς από την πρίζα βγαίνει μαζί με τον αντάπτορα. Μικρό το κακό φυσικά. Εννοείται βέβαια ότι είναι μια χαρά και για τις συσκευές με διπλό US βύσμα όπως οι κάμερες, φορτιστές κτλ.
      Το άλλο μεγάλο ζητούμενο από αυτόν τον αντάπτορα ήταν να χωρέσει το Aqara A/C companion που έχει τα μεγάλα μαχαίρια, κάτι που δυστυχώς δεν επιβεβαιώθηκε. Μετά την αρχική απογοήτευση είπα να αφαιρέσω το μαύρο καπάκι με τις 3 βίδες που έχει, και στη συνέχεια έκοψα ένα κομμάτι πλαστικό και από το κυρίως σώμα του αντάπτορα και από το μαύρο καπάκι και κατάφερα να κουμπώσω και το A/C Companion. Αρκετά δύσκολα μεν, αλλά με καλό αισθητικό αποτέλεσμα.
      Μπορείτε να δείτε παρακάτω μερικές φωτογραφίες από τον αντάπτορα και πως φαίνονται οι συσκευές πάνω του. Επίσης θα δείτε σε ποια σημεία χρειάστηκε να κόψω για να χωρέσει το Aqara
      Imgur: The magic of the Internet
    • Διαφήμιση