5.3.15 το λέει από κάτω.
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜια χαρά το update, έφτιαξε και το Status Manager + είναι αγγλικά πια και όχι κινέζικα.Ο/H Kostas Glikas έγραψε:
5.3.15 το λέει από κάτω.
Υπήρχαν αυτά.Ο/H psybill έγραψε:
Στην 5.3.15 βλέπω επίσης στο settings /devices δύο καινούριες ρυθμίσεις.
Η μία λέει notifications shade shortcut που βγάζει συντομεύσεις συσκευών στην μπάρα ειδοποιήσεων και η άλλη λέει permissions αλλά επειδή δεν έχω συσκευές στον server της Κίνας δεν βλέπω κάτι.
Στον Singapore server τα μενού αυτά δεν υπάρχουν
απο το επισιμο mistore ειναι ....οσες φορες τους εχω μιλησει ξεκαθαρα φαίνεται πως γνωριζω πολυ περισσοτερα πραγματα για τα προιοντα της xiaomi απο τα παιδια που δουλευουν εκει ,οποτε δεν ξανα μπαινω στον κοπο....Άλλωστε ειναι καθαρα θεμα εφαρμογης καθως σε ενα ταμπλετ που δεν την εχω αναβαθμησει ,ο βραστηρας δουλευει κανονικα...Ο/H psybill έγραψε:
Αν είναι από την επίσημη αντιπροσωπεία και όχι παραεισαγωγή από κάποιο άλλο κατάστημα γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο να δεις τι έχουν να σου πουν. Να μην σου δούλευε στον Server της Κίνας να καταλάβω ότι είναι ένα από τα τελευταία κολπάκια της Xiaomi αλλά να μη σου δουλεύει ούτε στο server της Ευρώπης δεν είναι λογικό