Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Στην οθόνη που μας δείχνεις έχεις πατήσει να κάνεις sign in? Το ότι σε θυμάται από πάνω δε σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος. Ίσως είναι από προηγούμενη φορά που έχεις δοκιμάσει.
      Επίσης έχεις συμβατές συσκευές με το Google Assistant? δεν υποστηρίζεται όλο το οικοσύστημα.
      Και τέλος σημαντικό βήμα που χρειάζεται κάποιες φορές για να εμφανιστούν οι συσκευές σου. Πες ή γράψε στο google assistant " sync my devices". Αν όλα είναι εντάξει θα σου πει ότι έκανε sync και θα δεις τις συσκευές σου στις ρυθμίσεις του Google Assistant και συγκεκριμένα στο home control.
      Προσωπικά το έχω απενεργοοοιησει γιατί έχω το yeelight actions και αν βάλω και το mi home μου φέρνει κάποιες λάμπες 2 φορές και δημιουργεί πρόβλημα
    • Ο/H psybill έγραψε:

Στην οθόνη που μας δείχνεις έχεις πατήσει να κάνεις sign in? Το ότι σε θυμάται από πάνω δε σημαίνει ότι είσαι συνδεδεμένος. Ίσως είναι από προηγούμενη φορά που έχεις δοκιμάσει.
      Επίσης έχεις συμβατές συσκευές με το Google Assistant? δεν υποστηρίζεται όλο το οικοσύστημα.
      Και τέλος σημαντικό βήμα που χρειάζεται κάποιες φορές για να εμφανιστούν οι συσκευές σου. Πες ή γράψε στο google assistant " sync my devices". Αν όλα είναι εντάξει θα σου πει ότι έκανε sync και θα δεις τις συσκευές σου στις ρυθμίσεις του Google Assistant και συγκεκριμένα στο home control.
      Προσωπικά το έχω απενεργοοοιησει γιατί έχω το yeelight actions και αν βάλω και το mi home μου φέρνει κάποιες λάμπες 2 φορές και δημιουργεί πρόβλημα
      Ναι έχω πατήσει το sign in και δεν αλλάζει κάτι.
      Από συσκευές έχω τους κλασικούς αισθητήρας πόρτας, κίνησης, θερμοκρασίας και 2 κάμερες.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • ούτε οι κάμερες ούτε το gateway με τους αισθητήρες είναι στις υποστηριζόμενες συσκευές οπότε δεν θα κερδισεις τίποτα.
      στη σελίδα Mi Home action στο google assistant αναφέρονται οι συσκευές. Αν πάνω σου λέει link δεν έχεις συνδεθεί, αν σου λέει try it όπως το screenshot του προηγούμενου post είσαι συνδεδεμένος.
    • Διαφήμιση
    • Η ενσωμάτωση του Google Assistant είναι μια καλή αρχή αλλά για να έχει καλύτερη σύνεχεια πρέπει να προστεθούν και οι υπόλοιπες συσκευές διαφορετικά είναι άχρηστο.
      Απροβλημάτιστα πάντως λειτουργούν 7 φωτιστικά της Yeelight που έχω προσθέσει ;)
      Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Σας δουλεύουν κανονικά αισθητήρες και ειδοποιήσεις στο κινητό; Είναι κάποιος με note 5;

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
    • Καλησπέρα στην παρέα και από εμενα .
      Δε ξέρω αν υπάρχει ανάλογο θέμα η κάτι πιο κατάλληλο για το ερώτημα μου.
      Έχω iPhone και προσπαθώ να σεταρω το gateway στο δίκτυο μου από την εφαρμογή mihome .
      Ξεκινάει να γίνει κανονικά η διαδικασία και κάπου μετά το 40% σταματάει και σβήνει και δε προχωράει το σεταρισμα στο δίκτυο.

* μια φορά το κατάφερα το σεταρα στο ίδιο δίκτυο απλά έγιναν κάποιες αλλαγές και έπρεπε να το ξανά συνδέσω πράγμα που δε κατάφερα να ξανά κάνω.

Κάνω κάποιο λάθος ;

Στην εφαρμογή επιλέγω China mainland .
      Ευχαριστω εκ των προτέρων!
    • Μέσα στο ΣΚ ασχολήθηκα λίγο να βρω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Aqara για android. είχα κατεβάσει και παλιότερα μια έκοδση αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω registration με αριθμό τηλεφώνου. Με αυτή δίνεις email και σου στέλνει ένα κωδικό για να ολοκληρώσεις την εγγραφή. Βέβαια για να δουλέψει πήρε μισή μέρα περίπου αφού έκανε συνέχεια time out. αν κατάλαβα καλά πρέπει να επιλέξεις region US ή China για να μπορέσει να ολοκληρώσει την εγγραφή. Με region Greece ούτε εγγραφή ολκληρώνει, ούτε συνδέεται μετά αν προσπαθήσεις να το αλλάξεις.
      Βασικά αυτό που περίμενα να βρω ήταν το Aqara A/C companion για να δω αν δουλεύει και να συνδέσω κανένα αισθητήρα πάνω του για πειραματισμούς. Δυστυχώς όμως από gateway έχει μόνο το καινούριο διαθέσιμο και από κει και πέρα όλες τις υπόλοιπες Aqara συσκευές που όμως χωρίς gateway δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
      Γενικά φάινεται να είναι ακόμα σε πολύ πρόημο στάδιο καθώς έχεις πολλές αποσυνδέσεις, μηνύματα για time outs κτλ. Βάζω και μερικά screen shots για την ιστορία

• Διαφήμιση
    • Ο/H psybill έγραψε:

Μέσα στο ΣΚ ασχολήθηκα λίγο να βρω και να εγκαταστήσω την εφαρμογή της Aqara για android. είχα κατεβάσει και παλιότερα μια έκοδση αλλά δεν κατάφερα ποτέ να κάνω registration με αριθμό τηλεφώνου. Με αυτή δίνεις email και σου στέλνει ένα κωδικό για να ολοκληρώσεις την εγγραφή. Βέβαια για να δουλέψει πήρε μισή μέρα περίπου αφού έκανε συνέχεια time out. αν κατάλαβα καλά πρέπει να επιλέξεις region US ή China για να μπορέσει να ολοκληρώσει την εγγραφή. Με region Greece ούτε εγγραφή ολκληρώνει, ούτε συνδέεται μετά αν προσπαθήσεις να το αλλάξεις.
      Βασικά αυτό που περίμενα να βρω ήταν το Aqara A/C companion για να δω αν δουλεύει και να συνδέσω κανένα αισθητήρα πάνω του για πειραματισμούς. Δυστυχώς όμως από gateway έχει μόνο το καινούριο διαθέσιμο και από κει και πέρα όλες τις υπόλοιπες Aqara συσκευές που όμως χωρίς gateway δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
      Γενικά φάινεται να είναι ακόμα σε πολύ πρόημο στάδιο καθώς έχεις πολλές αποσυνδέσεις, μηνύματα για time outs κτλ. Βάζω και μερικά screen shots για την ιστορία

η gateway που έχουμε όλοι δουλεύει;
      έχω πρόβλημα με note 5 δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις
    • φίλε @AlexanderK καταλαβαίνω τον πόνο σου, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθησω. Αν είχα κάτι να σου πω θα το έκανα, δεν χρειαζόταν να κάνεις quote ολόκληρο αυτό το post. Σε μένα λειτουργούν οι ειδοποιήσεις...
    • αν θες πες μου λίγο τις ρυθμίσεις σου για να δοκιμάσω. έχω αρχίσει και σκέφτομαι μέχρι να πουλήσω την συσκευή μου....
    • Ο/H AlexanderK έγραψε:

αν θες πες μου λίγο τις ρυθμίσεις σου για να δοκιμάσω. έχω αρχίσει και σκέφτομαι μέχρι να πουλήσω την συσκευή μου....
      Καταρχήν δεν έχω xiaomi συσκευή. Κατά τα άλλα δεν έχω κάνει καμία ιδιαίτερη ρύθμιση. Οι ειδοποιήσεις της εφαρμογής είναι ανοιχτές και απλά έχω αφαιρέσει την εφαρμογή από το battery optimization για να είναι πιο άμεσες οι ειδοποιήσεις. Τίποτα άλλο...
    • Διαφήμιση
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ψάξω γιατί δεν μου έρχονται ειδοποιήσεις;

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk