καμία εξέλιξη με το Note 5....τι να πω...
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
@AlexanderK για το τηλέφωνο σου δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα πω όμως ότι χτες διαλέξαμε λάθος μέρα εγώ να γράψω οδηγό και εσύνα επιχειρήσεις να συνδέσεις το gateway σε άλλο server.
Δοκίμασα χτες να και ενώ είχα συνδεδεμένη στο Singapore server την Dafang ( δεν δουλευε αλλά ήταν συνδεδεμενη) να την γυρίσω στον Κινέζικο για να αναβαθμιστεί και μετά να ξαναδοκιμάσω Singapore, και η κάμερα δεν μπορούσε να συνδεθεί καθόλου. Δοκίμασα με παλιά εφαρμογή και πάλι τίποτα. Κάπου εκεί δοκίμασα να μπω και στο menu του gateway από ένα tablet και διαπίστωσα ότι δεν έκανε initialize και έβγαζε μήνυμα στα κινέζικά ότι απέτυχε να φορτώσει το extension.
Συνεχίζει βέβαια να δουλεύει στο κινητό μου, αλλά αυτό ίσως να σημαίνει ότι αν γίνει κάτι και αποσυνδεθώ ίσως να μην μπορώ να το ξαναδουλέψω. Θα το γράψω και στο forum της Yeelight που εκεί υπάρχουν περισσότεροι που έχουν κάνει το κόλπο να δούμε τι συμβαίνει. -
Ο/H psybill έγραψε:
@AlexanderK για το τηλέφωνο σου δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα πω όμως ότι χτες διαλέξαμε λάθος μέρα εγώ να γράψω οδηγό και εσύνα επιχειρήσεις να συνδέσεις το gateway σε άλλο server.
Δοκίμασα χτες να και ενώ είχα συνδεδεμένη στο Singapore server την Dafang ( δεν δουλευε αλλά ήταν συνδεδεμενη) να την γυρίσω στον Κινέζικο για να αναβαθμιστεί και μετά να ξαναδοκιμάσω Singapore, και η κάμερα δεν μπορούσε να συνδεθεί καθόλου. Δοκίμασα με παλιά εφαρμογή και πάλι τίποτα. Κάπου εκεί δοκίμασα να μπω και στο menu του gateway από ένα tablet και διαπίστωσα ότι δεν έκανε initialize και έβγαζε μήνυμα στα κινέζικά ότι απέτυχε να φορτώσει το extension.
Συνεχίζει βέβαια να δουλεύει στο κινητό μου, αλλά αυτό ίσως να σημαίνει ότι αν γίνει κάτι και αποσυνδεθώ ίσως να μην μπορώ να το ξαναδουλέψω. Θα το γράψω και στο forum της Yeelight που εκεί υπάρχουν περισσότεροι που έχουν κάνει το κόλπο να δούμε τι συμβαίνει.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Το ίδιο κ σε μένα έκανε χθες...
Πριν λίγες εβδομάδες πάντως έπαιρνα ειδοποιησεις από το ευρωπαϊκό σέρβερ... Βέβαια είχα μόνο την κάμερα συνδεδεμένη, αλλα είχα κάνει και το σενάριο για αποστολή ειδοποίησης.... Τώρα ούτε κ από εκεί παίρνω ... -
-
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
Το ίδιο κ σε μένα έκανε χθες...
Πριν λίγες εβδομάδες πάντως έπαιρνα ειδοποιησεις από το ευρωπαϊκό σέρβερ... Βέβαια είχα μόνο την κάμερα συνδεδεμένη, αλλα είχα κάνει και το σενάριο για αποστολή ειδοποίησης.... Τώρα ούτε κ από εκεί παίρνω ...
-
-
το απόγευμα μπαίνει αγγελία...κουράστηκα να το ψάχνω.
-
Ρε παιδιά μήπως έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή DnD (do not disturb)?
-
Ο/H RpMz έγραψε:
Ρε παιδιά μήπως έχει ενεργοποιηθεί η επιλογή DnD (do not disturb)?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Έχει επιλογή DND, μέσα από το Mi Home.
-
Καλησπέρα! Μια λίγο άσχετη ερώτηση... Το gateway είτε ως kit είτε ως αγορά μεμονωμένων sensors κλπ δουλεύει και με το απλό router που μας προμηθεύουν οι πάροχοι ή χρειάζεται xiaomi router? Έψαχνα για smart cam όμως διαβάζοντας σχόλια συνειδητοποίησα πως ξεκινώντας με door sensor και gateway μπορώ να συνεχίσω αργότερα με smart cam κλπ. Όντως είναι καλύτερα;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0