Τωρα κατεβηκε και η 5.1.25 εκδοση. Τα ιδια. Καθολου ειδοποιήσεις push...
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Έχει ασχοληθεί κανείς με αυτόν εδώ τον τομέα ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Πιστεύω πως έχει να κάνει με την ενσωμάτωση στο MiHome app έξυπνων συσκευών από τρίτες εταιρίες κάτι σαν Home Assistant, openHAB, Domoticz κλπ. Θέλω να πιστεύω πως αυτή είναι η φιλοσοφία αν και για την ώρα δεν έχω βρει κάποιες παραπάνω πληροφορίες παρά μόνο τις υποθέσεις μου.
Παρατηρώντας πως μετά την έκδοση 5.1.24 πρόσθεσαν και την Orvibo ελπίζω σε νέες αφήξεις όπως η Sonoff δίνοντας μου την δυνατότητα να τσεκάρω την παραπάνω ρύθμιση, γιατί από τις υπάρχουσες έως τώρα εταιρίες δεν έχω κάποια συσκευή διαθέσιμη.Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor -
Ναι το ξέρω, ρωτάω αν κάποιος έχει βάλει κάποια από τις εταιρίες αυτές μέσα στο MiHome έστω και σαν πείραμα !!! Έχω βρει στην Πάτρα πρίζες της Orvibo στα 20 ευρώ οι οποίες είναι σούκο και από τις 2 μεριές χωρίς να θέλουν αντάπτορες αλλά δεν μπορώ με τίποτα να βάλω τα στοιχεία του λογαριασμού μου στην Orvibo μέσα στο MiHome !!! By the way καινούργιο update στο App για iOS και ενώ στο iPad τα notifications συνεχίζουν ακάθεκτα στο iPhone χρειάστηκε πάλι clear cashe !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Κατάφερε κανείς να κάνει την Aqara Gateway Camera να στέλνει notifications όταν δει κίνηση αλλά χωρίς να είναι συνδεμένη με άλλο Gateway ;;;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Πρέπει να είναι σε arm mode για να στείλει notifications
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk -
Οκ αλλά χωρίς να είναι συνδεμένο με άλλο Gateway ;;;
Καταρχην δε δουλεύουν τα notifications γενικως. Αν δουλευαν, φτιαχνεις σεναριο με move detected και send notification.
-
Δεν ξέρω τι να πω αλλά σε μένα συνεχίζουν και δουλεύουν, βέβαια η κάμερα έχει μπει στο σπίτι ενός συγγενή όποιος έχει Android οπότε αναμένω !!!
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Δεν ξέρω τι να πω αλλά σε μένα συνεχίζουν και δουλεύουν, βέβαια η κάμερα έχει μπει στο σπίτι ενός συγγενή όποιος έχει Android οπότε αναμένω !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Έρχονται πχ κάθε 1 ώρα;
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Εκτός από το να δώσω permission for notifications δεν έχω κάνει κάτι άλλο, απλά οι καινούργιοι θερμοστάτες της Xiaomi αν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 20 βαθμούς και έχεις δώσει permissions στέλνουν αυτόματα !!! Επίσης το check που κάνουν είναι κάθε μια ώρα !!! Οι πιο παλιοί έχουν αυτό !!!
Κάνοντας κάποια πειράματα τώρα που είμαι στην δουλειά καταλήγω στο συμπέρασμα πως το πρόβλημα με τα notifications εστιάζεται στις κάμερες και όχι στα άλλα προϊόντα της Xiaomi, τουλάχιστον αυτά που έχω εγώ !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0