MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H thodorisls έγραψε:
Ο/H Jiasios έγραψε:
-
το apkmirror έχει τις αγγλικές εκδόσεις...?
-
Ερώτηση :: υπάρχει κάποιος να κάνει έναν πλήρη οδηγό στα Ελληνικά ? διότι εγώ προσωπικά έχω κάποιο προβλημα με τα Αγγλικά ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
-
Ο/H alnikou έγραψε:
Ερώτηση :: υπάρχει κάποιος να κάνει έναν πλήρη οδηγό στα Ελληνικά ? διότι εγώ προσωπικά έχω κάποιο προβλημα με τα Αγγλικά ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Δηλαδή περιμένεις κάποιος να τα μεταφράσει όλα;
Unleashed by my rooted OP3T on 8.0ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
χρονια πολλα σε ολους. Εχει προσπαθήσει κανείς να συνδέσεις τις συσκευες της mi και yeelight με το google home?
-
Προιόντα της yeelight συνδέονται με το google home της mi πάλι όχι και για να σε προλάβω κανείς δεν ξέρει αν θα και όταν !Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
-
Καλησπέρα, θέλει ένας φίλος μου να του παραγγείλω την πρίζα της Xiaomi την απλή και όχι την ZigBee και η απορία μου είναι αν διαθέτει το χαρακτηριστικό από τη φωτογραφία που επισυνάπτω ή θα πρέπει να του παραγγείλω την ZigBee μαζί με το Gateway !!! Αν κάποιος την έχει ας με διαφωτίσει !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Καμια ομάδα στο fb δεν υπάρχει να τα λεμε; εδω είναι κουραστικό. Την εχω την πριζα.
-
-
Καμια τετοια επιλογή...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0