Ναι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς. Εγω σου μετεφρασα τι γραφει η φωτο που εστειλες. Τι σου φαίνεται παράξενο;Ο/H vasma έγραψε:
δεν πιστεύω να σημαίνει αυτό... είσαι σίγουρος? γιατί αυτός είναι εντολή σεναρίου...
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Τα custom/selectable εικονίδια για τους αισθητήρες (π.χ για τις παγίδες και τους αισθητήρες κίνησης) σας δουλεύουν? Εμένα ό,τι εικονίδιο και να διαλέξω δείχνει πάντα τα default μπροστά. Παλιότερα ήταν ok.
-
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Τα custom/selectable εικονίδια για τους αισθητήρες (π.χ για τις παγίδες και τους αισθητήρες κίνησης) σας δουλεύουν? Εμένα ό,τι εικονίδιο και να διαλέξω δείχνει πάντα τα default μπροστά. Παλιότερα ήταν ok.
-
Παρελαβα και το mi aircondition companion. Η διαφορα με το Aqara ειναι οτι δε μπορει να ελεγξει τηλεοράσεις. Σημαντικο μειονέκτημα...
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Παρελαβα και το mi aircondition companion. Η διαφορα με το Aqara ειναι οτι δε μπορει να ελεγξει τηλεοράσεις. Σημαντικο μειονέκτημα...
Το θέμα είναι και για τα δυο πότε θα βρούμε αντάπτορα σωστό χωρίς μετατροπές και ταρζανιές να ταιριάζει και να κάνουμε την δουλειά μας όμορφα και ωραία !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Ο/H Jiasios έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Γίνεται, το θέμα είναι όμως ότι μετά από λίγο επειδή δε βλέπει ρεύμα να περνάει ανάμεσα σε αυτό και στο A/C πέφτει σε sleep mode οπότε αν θέλεις ας πούμε να βάλεις χρονοδιακόπτη για να κλείσει το A/C δεν θα γίνει !!!
Εγω εχω παραγγειλει πριζες και φις απο εξω για το 16Α του AC και σκοπευω να το συνδεσω κανονικα.
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Εγω εχω παραγγειλει πριζες και φις απο εξω για το 16Α του AC και σκοπευω να το συνδεσω κανονικα.
Τι πρίζες ;;; Το σπίτι που μένω είναι με ενοίκιο οπότε αν έχουν τετράγωνη απόληξη δεν κάνουν για μένα γιατί δεν θέλω να κάνω μερεμέτια στο σπίτι !!! Όπως και να έχει δώσε λινκ να δούμε εκτός και αν είναι της Xiaomi που όλοι γνωρίζουμε !!! Αν είναι έτσι δώσε μόνο για τα φις !!!
Κι εμενα αλλα κανεις δε μου απαγορευει να αντικαταστησω τις πριζες των κλιματιστικων που ουτως ή άλλως ειναι εξωτερικες πανω στον τοιχο.
-
-
Μιας που λέμε για πρίζες, ξέρετε αν ο generic αντάπτορας που δίνουν (π.χ banggood) είναι ασφαλής για μακροπρόθεσμη χρήση? Έχω το Gateway πάνω σε έναν και σύντομα θα έχω και ένα smart plug πάνω σε άλλον (ίδιον) και θα τα έχω μόνιμα πάνω. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος? Πρέπει να πάρω κάτι καλύτερο?
Επίσης δοκιμάζοντας με πολύμετρο παρατήρησα πως στον συγκεκριμένο αντάπτορα δεν είναι συνδεδεμένη η γείωση, παρ'ότι υπάρχουν "σιδεράκια".
Μιλάω για αυτόν πάντα:
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0