MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
-
BULL GN - 910G CN zu EU Reise Stecker Netzteil - $4.63 Free Shipping|GearBest.com
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Παιδια καλησπερα σας,
Ειμαι νεος στο forum και ψαχνω εδω και δυο μερες πως να κατεβασω το app στα ελληνικα MI Home για το security kit , αλλα δεν μπορω να βρω οδηγιες και απο που θα το κατεβασω...
Μηπως ειναι μεσα στα ματια μου και δεν το βλεπω...
Μπορει καποιος να με βοηθησει?
Ευχαριστω -
Παράγγειλα το Mi Router 3 και θέλω να κάνω μια ερώτηση, κατά την διαδικασία της σύνδεσης που ρωτάει για τοποθεσία τι διαλέγουμε China όπως με το Mi Home ή other ;;;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H Muros έγραψε:
Παιδια καλησπερα σας,
Ειμαι νεος στο forum και ψαχνω εδω και δυο μερες πως να κατεβασω το app στα ελληνικα MI Home για το security kit , αλλα δεν μπορω να βρω οδηγιες και απο που θα το κατεβασω...
Ευχαριστω
-
Ειδα σε ενα review οτι υπαρχει και μπορω να την κατεβασω απο εδω...
Σ ευχαριστω για την απαντηση -
Υπήρχε παλιά αλλά όχι Τώρα...
-
Ο/H Muros έγραψε:
Ειδα σε ενα review οτι υπαρχει και μπορω να την κατεβασω απο εδω...
Σ ευχαριστω για την απαντηση
Μόνο με την επίσημη αγγλική έκδοση ασχολούμαστε.ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H Jiasios έγραψε:
Ο/H Muros έγραψε:
Παιδια καλησπερα σας,
Ευχαριστω
Ευχαριστώ πολύ. -
By the way, την παρέλαβα. Έκανα μια γρήγορη δοκιμή να συνδέσω την μπαταρία, απλά αναψαν τα φωτάκια. Με τη μπαταρία μόνο πάνω αν πατήσω και αφήσω και το tamper δεν χτυπάει κάτι. Έτσι πρέπει; Θα βάλω αργότερα και το τροφοδοτικό στο +14V και στο GRD (+ και - τροφοδοτικού αντίστοιχα).
-
Τελικά δεν ξέρω αν κάνω κάτι λάθος αλλά σε μένα δεν παίζει όπως λέει ο φίλος Jiasios. Συνέδεσα κανονικά την σειρήνα με το τροφοδοτικό και τα λαμπάκια της παίζουν, έπειτα την συνέδεσα και με τη μπαταρία και όταν βγάζω το τροφοδοτικό από τη πρίζα απλά κάνει ενα μικρό μπίπ (σαν να πάει να ξεκινήσει) και μετά τίποτα, απλά παίζουν τα λαμπάκια. Η μπαταρία είναι φορτισμένη (γύρω στα 13V). Επίσης η σειρήνα δουλεύει, βραχυκύκλωσα το +14V με το GO+ και χτύπησε μια χαρά. Δεν ξέρω τι φταίει.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0