UPDATE: Τώρα μου δουλεύουν οκ οι ενημερώσεις και με την 33.
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να αγοράσω τον βραστήρας ρυζιού τον Mi Induction Heating Rice Cooker για να συνδεθεί στο wifi χρειάζεται την εφαρμογή ΜΗ HOME αυτή η εφαρμογή απότι είδα είναι για όλα τα προϊόντα τις εταιρίας, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εφαρμογή να είναι στα αγγλικά μην πάρω τι συσκευή και δεν βγάζω άκρη γιατί θα είναι στα κινεζικα
γνωρίζετε? έχει κάποιος τον βραστήρα ρυζιού να μου πει για την εφαρμογή αν είναι κομπλέ? να προχωρήσω στην αγορά αν είναι ευχαριστώ -
Μία έτσι μία γιουβέτσι, πάλι χάλασαν...
-
Ο/H RpMz έγραψε:
Ο/H kotlid έγραψε:
Ο/H akis111 έγραψε:
Καλησπερα σε όλους,λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να βρω λύση.Με ενεργοποιημένο το alarm (από το Wireless switch),ερχόμενος στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα,πως μπορώ να έχω λίγα δεύτερα delay time μέχρι να πατήσω πάλι το switch?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Πιο σενάριο ακριβώς έκανες;
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Δουλευουν σταθερα οι ειδοποιήσεις παρα την 5.1.32
Ο/H andreas443 έγραψε:
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω σκέφτομαι να αγοράσω τον βραστήρας ρυζιού τον Mi Induction Heating Rice Cooker για να συνδεθεί στο wifi χρειάζεται την εφαρμογή ΜΗ HOME αυτή η εφαρμογή απότι είδα είναι για όλα τα προϊόντα τις εταιρίας, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η εφαρμογή να είναι στα αγγλικά μην πάρω τι συσκευή και δεν βγάζω άκρη γιατί θα είναι στα κινεζικα
γνωρίζετε? έχει κάποιος τον βραστήρα ρυζιού να μου πει για την εφαρμογή αν είναι κομπλέ? να προχωρήσω στην αγορά αν είναι ευχαριστώ
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Δουλευουν σταθερα οι ειδοποιήσεις παρα την 5.1.32
Ο/H andreas443 έγραψε:
γνωρίζετε? έχει κάποιος τον βραστήρα ρυζιού να μου πει για την εφαρμογή αν είναι κομπλέ? να προχωρήσω στην αγορά αν είναι ευχαριστώ
-
γεια
δυο ιδια κινητα ( mido ) στο ιδιο σπιτι με τον ιδιο κωδικο στο mihome ....
στο ενα ερχονται ειδοποιήσεις στο αλλο οχι...
εκανα και στα δυο απεγκατασταση εγκατασταση 10 φορες... τα ιδια το ενα εχει το αλλο οχι...
το σπαστικο ειναι οτι αυτο που δε εχει , ειναι το δικό μου,.....
η μονη διαφορα στα κινητα ειναι οτι το δικο μου ειναι unlocked -
Ο/H akis111 έγραψε:
Ο/H RpMz έγραψε:
Ο/H kotlid έγραψε:
Ο/H akis111 έγραψε:
Καλησπερα σε όλους,λίγο που το έψαξα δεν μπόρεσα να βρω λύση.Με ενεργοποιημένο το alarm (από το Wireless switch),ερχόμενος στο σπίτι και ανοίγοντας την πόρτα,πως μπορώ να έχω λίγα δεύτερα delay time μέχρι να πατήσω πάλι το switch?
-
Όταν φεύγεις τον οπλιζεις τον συναγερμό; Γιατί αν είναι οπλισμένος και ανοιξεις την πόρτα θα χτυπήσει ο συναγερμός. Αυτό που έκανες δεν κατάλαβα σε τι σε χρησιμεύει. Απλά όταν μπαίνεις σπίτι μετά από 15 Δευτέρα χτυπάει το gateway.
-
Ο/H Sotiris_s έγραψε:
γεια
δυο ιδια κινητα ( mido ) στο ιδιο σπιτι με τον ιδιο κωδικο στο mihome ....
στο ενα ερχονται ειδοποιήσεις στο αλλο οχι...
εκανα και στα δυο απεγκατασταση εγκατασταση 10 φορες... τα ιδια το ενα εχει το αλλο οχι...
το σπαστικο ειναι οτι αυτο που δε εχει , ειναι το δικό μου,.....
η μονη διαφορα στα κινητα ειναι οτι το δικο μου ειναι unlocked
-
Ο/H kotlid έγραψε:
Όταν φεύγεις τον οπλιζεις τον συναγερμό; Γιατί αν είναι οπλισμένος και ανοιξεις την πόρτα θα χτυπήσει ο συναγερμός. Αυτό που έκανες δεν κατάλαβα σε τι σε χρησιμεύει. Απλά όταν μπαίνεις σπίτι μετά από 15 Δευτέρα χτυπάει το gateway.
Φυσικά και είναι οπλισμένος ο συναγερμός, με άλλο σενάριο.
Όταν ανοίξει η κεντρική πόρτα, έχω αφήσει ένα περιθώριο 15 sec, ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να πατήσω το wireless switch και να απενεργοποιήσω τον συναγερμό -
Ο/H RpMz έγραψε:
Ο/H kotlid έγραψε:
Όταν ανοίξει η κεντρική πόρτα, έχω αφήσει ένα περιθώριο 15 sec, ώστε μέσα σε αυτό το διάστημα να πατήσω το wireless switch και να απενεργοποιήσω τον συναγερμό
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0