Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Το εκανα κ αυτό

Ο/H Jiasios έγραψε:

Μπες απο τη συσκευη σε αλλους server. Μετα σβησε την εφαρμογη και καθαρισε τα δεδομενα της, κανε reboot και εγκατεστησε την απο το playstore. Πιστευω θα φτιαξει. Επισης κοιτα αν το τηλέφωνο εχει επιλογη απενεργοποιησης εφαρμογων για εξοικονομηση πόρων.
      το εκανα κ αυτό... Μπήκα σε όλους τους σέρβερ.... Κ εκανα όλα τα άλλα μετά..... Τίποτα πάλι...
      Έχω κάνει μέχρι κ αυτό:
      1) Αφαιρείς Mi Account
      2) Παίρνεις backup ότι θες
      3) Μπαίνεις
      4) Wipe-> τα πάντα
      5) Reboot->
      6) Install->Rom εβαλα 8.5.17
      Κ πάλι τίποτα.... Έχει πεισμωσει το mido .... Κάτι άλλο τρέχει... Δε ξέρω τι!!!!
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Καιρός να ξεθαψω μια παλιά κινεζική Yi 720p camera.

Επειδή θα μπει σε νέο σπίτι χωρίς Gateway, μπορεί να παίξει μόνο με την εφαρμογή της Yi;
      Ή πώς αλλιώς;

Unleashed by my rooted OP3T on 8.0
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Επειδή θα μπει σε νέο σπίτι χωρίς Gateway, μπορεί να παίξει μόνο με την εφαρμογή της Yi;
      Ή πώς αλλιώς;

Ναι παίζει, δεν χρειάζεται το gateway, δουλεύει αυτόνομα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Sotiris_s έγραψε:

Το εκανα κ αυτό

Ο/H Jiasios έγραψε:

Μπες απο τη συσκευη σε αλλους server. Μετα σβησε την εφαρμογη και καθαρισε τα δεδομενα της, κανε reboot και εγκατεστησε την απο το playstore. Πιστευω θα φτιαξει. Επισης κοιτα αν το τηλέφωνο εχει επιλογη απενεργοποιησης εφαρμογων για εξοικονομηση πόρων.
      το εκανα κ αυτό... Μπήκα σε όλους τους σέρβερ.... Κ εκανα όλα τα άλλα μετά..... Τίποτα πάλι...Έχω κάνει μέχρι κ αυτό:
      1) Αφαιρείς Mi Account
      3) Μπαίνεις
      4) Wipe-> τα πάντα
      5) Reboot->
      Κ πάλι τίποτα.... Έχει πεισμωσει το mido .... Κάτι άλλο τρέχει... Δε ξέρω τι!!!!
      Για δοκίμασε και κάτι άλλο μπας και. Πήγαινε στο Mi Home (όχι gateway), μετά automations και μετά φτιάξε ένα νέο Scene όπου στο if θα βάλεις "complete manually" και στο then "send notification to device" και επίσης τίκαρε και το "results notification". Μετά πάτα το κουμπί "Run" δίπλα από το νέο σου scene και δες άμα θα σου'ρθει ειδοποίηση. Αν ναι, μετά δοκίμασε και με κάποιο σενάριο του gateaway.
    • Χαιρετώ. Μπορεί κάποιος που έχει Xiaomi Gateway 2 να επιβεβαιώσει αν στα settings -> Lab features -> Third party platform devices -> Bind now, οι επιλογές που έχει (για να προσθέσει συσκευές τρίτων κατασκευαστών δηλαδή) είναι περισσότερες από αυτήν που εμφανίζεται σε εμένα?

Κάποια στιγμή μου εμφανίστηκαν 4 επιλογές, μια από τις οποίες ήταν Orvibo, αλλά μετά εξαφανίστηκε και δεν κατάφερα να ξαναεμφανιστεί καμία, πέρα από αυτήν που φαίνεται στην εικόνα. Είμαι στον κινέζικο server.
    • RE: RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H zananiro έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ή πώς αλλιώς;

Ποια εφαρμογή θέλει της Υι όμως;
      Κάποια συγκεκριμένη;

Έτσι και σε μένα μόνο ένα brand έχει μείνει οπότε καλό θα ήταν να μην επενδύουμε εκεί γιατί ανά πάσα στιγμή θα αναγκαστούμε να χρησιμοποιούμε και δεύτερη εφαρμογή, έτσι και αλλιώς αν και είμαι Apple Fan Boy αναγνωρίζω ότι η Xiaomi στον τομέα SmartHome είναι σαρωτική και το μόνο που απομένει είναι να απαγκιστρώσει τα προϊόντα της από τους Servers γενικά να σωθούμε και εμείς όπως για παράδειγμα η Elgato που το μόνο που θέλει είναι σύνδεση στο WiFi μας !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση

Στην 5.1.39 και μένα μια επιλογή βγάζει.

• RE: RE: RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ο/H zananiro έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Ή πώς αλλιώς;

Ποια εφαρμογή θέλει της Υι όμως;
      Κάποια συγκεκριμένη;

Εγώ τη yi home είχα. Αλλά μην βάλεις αυτή από το playstore γιατί είναι για ευρωπαϊκές εκδόσεις καμερών. Εδώ είσαι 小蚁摄像机-小米应用商店
      Σε κάθε περίπτωση αν έχεις θέμα βάζεις τη mi home, πλέον εγώ με τη mi home τη δουλεύω την κάμερα για να μην έχω 2 εφαρμογές.

The day is my enemy, the night is my friend
    • Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Ο/H Sotiris_s έγραψε:

Το εκανα κ αυτό

Ο/H Jiasios έγραψε:

το εκανα κ αυτό... Μπήκα σε όλους τους σέρβερ.... Κ εκανα όλα τα άλλα μετά..... Τίποτα πάλι...Έχω κάνει μέχρι κ αυτό:1) Αφαιρείς Mi Account
      3) Μπαίνεις
      4) Wipe-> τα πάντα
      5) Reboot->
      Για δοκίμασε και κάτι άλλο μπας και. Πήγαινε στο Mi Home (όχι gateway), μετά automations και μετά φτιάξε ένα νέο Scene όπου στο if θα βάλεις "complete manually" και στο then "send notification to device" και επίσης τίκαρε και το "results notification". Μετά πάτα το κουμπί "Run" δίπλα από το νέο σου scene και δες άμα θα σου'ρθει ειδοποίηση. Αν ναι, μετά δοκίμασε και με κάποιο σενάριο του gateaway.
      Το εκανα κ αυτό... Στην άλλη συσκευή που έχω , mido επίσης, ήρθε κανονικά... Σε μένα όχι... Είναι πολύ παράξενο.. δεν έχω βρει παρόμοιο πρόβλημα, σαν να έχει διαγραφή ή συσκευή από τον σέρβερ...

Μετά την αναβάθμιση της Yeelight App στο iOS τα παρακάτω προϊόντα δεν υπάρχουν στην επιλογή που προσθέτουμε αντικείμενα τα οποία βέβαια δεν υπήρχαν και στην προπροηγούμενη !!! Άβυσσος η ψυχή του Κινέζου !!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση