Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Υπαρχει κάποια κάμερα με επιλογή αν χτυπήσει το alarm να σου γράψει 6 δευτερόλεπτα και να σου στείλει το βίντεο;
      Εχω βάλει στο mi home αυτή: xiaomi chuangmi 720p camera,
      αλλά δεν βλέπω τέτοια επιλογή.
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Σήμερα έκανα το μετέωρο βήμα του πελαργού, πήρα πριζούλα Orbivo η οποία συνδέεται στο Mi Home μέσω του Lab features !!! Τώρα θα μου πεις γιατί, είναι απλό δεν θέλει αντάπτορες και αν δουλεύει σωστά μου λύνει πολλά προβλήματα αλλά αν δεν δουλεύει το κόστος δεν είναι και μεγάλο 20 € από Ελλάδα !!! Συνδέω αύριο και σας λέω τι γίνεται, προς το παρόν πάρτε δυο φωτογραφίες !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
      δεν σου είχαν πει ότι δουλεύει μόνο με κινέζικο λογαριασμό orbivo ή μόνο εντός Κίνας? Λάθος θυμάμαι?

Ο/H kokorets έγραψε:

Υπαρχει κάποια κάμερα με επιλογή αν χτυπήσει το alarm να σου γράψει 6 δευτερόλεπτα και να σου στείλει το βίντεο;
      Εχω βάλει στο mi home αυτή: xiaomi chuangmi 720p camera,
      αλλά δεν βλέπω τέτοια επιλογή.
      Από τις κάμερες που έχω δοκιμάσει εγώ

ΔΕΝ το κάνει η PTZ 360 720p, η οποία αν και σχετικά καλό hardware έχει το πιο φτωχό software από όλες. Οι μόνες επιλογές που έχει στους αυτοματισμούς είναι να ανοίξει και κα κλείσει το sleep mode :thumbdown:

κάνουν καταγραφή και στέλνουν το video:
      - H αρχαία πλέον Yi 720p
      - H mijia 1080 η οποία γενικώς είναι φανταατική κάμερα
      - Και η Dafang 360, η οποία δεν φτάνει βέβαια σε ποιότητα τη mijia και επίσης ο μηχανισμός της δεν είναι τόσο αθόρυβος όσο της της άλλης 360, αλλά έχει το πιο πλούσιο software από όλες. Οι τακτικοί εδώ μέσα θα θυμούνται που είχαμε μια συζήτηση νομίζω στο άλλο topic για την 360 και για το αν γυρίζει αυτόματα σε σημείο που θα της ορίσεις εσύ. Στη Dafang λοιπόν μπορείς να ορίσεις δύο τέτοια σημέια.
      Δυστυχώς λόγο μετακόμισης στο Singapore server την πρώτη και την τρίτη δεν μπορώ να τις χρησιμοποιώ πλέον, και απλά περιμένω να δω τι θα γίνει για να τις πουλήσω ή αν θα επιστρέψω στο server της Κίνας
    • Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ο/H skiabox έγραψε:

Καλημέρα!
      Εχω μια mi home security camera και δεν μπορώ να την κάνω pair με το καινούριο κινητό!
      Μου λέει πρώτα κάνε unpair με το παλιό!
      Εντωμεταξύ το παλιό επειδή το έδωσα στον πατέρα μου έχει άλλη sim και έχει γίνει και reset οπότε μπαίνει από άλλο google account!
      Καμιά ιδέα παιδιά;Ευχαριστώ!
      Κάνε της ένα hard reset !!!

Πως γίνεται αυτό παίκτη???
    • Διαφήμιση
    • Επίσης δεν έχω καταφέρει να την κάνω να μιλήσει άλλη γλώσσα από τα κινέζικα(δοκίμασα με το φλασάκι που κυκλοφορεί εδώ μέσα) και δουλεύει μόνο αν επιλέξεις China Mainland!
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H skiabox έγραψε:

Επίσης δεν έχω καταφέρει να την κάνω να μιλήσει άλλη γλώσσα από τα κινέζικα(δοκίμασα με το φλασάκι που κυκλοφορεί εδώ μέσα) και δουλεύει μόνο αν επιλέξεις China Mainland!

Μην ασχολείσαι με την γλώσσα δεν έχει νόημα όσο για το reset έχει μια τρύπα στα πλάγια όπου χωράει ένας συνδετήρας και κάνεις την δουλειά σου !!!

@psybill μου είχαν πει ότι αυτό υσχίει για το bind αλλά το κατάφερα μετά από κάποια αναβάθμιση της εφαρμογής οπότε υπέθεσα ότι μπορώ να προσθέσω την πρίζα αλλά μέχρι στιγμής άνθρακας ο θησαυρός, ενώ ο λογαριασμός είναι συνδεμένος και παίρνει και την εντολή του συγχρονισμού μέσα από το μενού δεν βλέπει το Mi Home την πρίζα !!! Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω μήπως πάλι με κάποιο update στρώσει και αυτό !!! Παρεπιπτόντως το status της πρίζας φαίνεται ακαριαία με το που ανοίξει η εφαρμογή της Orvibo και η απόκριση σε εντολή είναι και αυτή το ίδιο γρήγορη χωρίς τα refresh της Xiaomi που τώρα τελευταία με στεναχωρούν ιδιαίτερα !!! Σαν λειτουργίες βέβαια υπολείπεται κατά πολύ από τις πρίζες της Xiaomi !!!

• Διαφήμιση

Ο/H psybill έγραψε:

Κριμα, και το κακό είναι ότι δεν μπορείς να καταλάβεις τι φταίει. Η εφαρμογή της orvibo έχει server να διαλέξεις ή είναι ενιαία η διαχείριση?

Ενιαία !!!

Μου απάντησε η Orvibo τελικά ότι για να δουλέψει αυτό πρέπει να κάνεις λογαριασμό στην Κίνα και επειδή εδώ δεν έχουμε επιλογή server όπως με την Xiaomi το βλέπουν από την IP, κρίμα !!! Και φυσικά δεν νομίζω να υπάρχει VPN που να σου δίνει IP Κίνας οπότε πήρα απλά ένα καλό προϊόν το οποίο θα πρέπει να δουλεύω ανεξάρτητα από το υπόλοιπο Smart Home and life goes on !!!

• βρήκα στον ΣΚΛΑΒΕΝΗΤΗ αντάπτορες στην τιμή των 5€ πολύ καλούς με γειώσει και εγγύηση 24 μηνών
      Images
      • DSCN3026[1].JPG

136,09 kB, 640×480, viewed 96 times
      • DSCN3027[1].JPG

141,96 kB, 640×480, viewed 80 times
      • DSCN3032[1].JPG

136,77 kB, 640×480, viewed 82 times
    • Διαφήμιση