Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Εκ πείρας μιλάω...δεν είχα ειδοποιήσεις εδώ κ κανα δύο μήνες κ τώρα τελευταία άρχισαν να έρχονται και όχι πάντα....
      Με το φίλο AlexanderK έχουμε δοκιμάσει πάρα πολλά κ καταλήξαμε στο ότι όποια αλλαγή κανεις, πρέπει να την αφήσεις αρκετές ώρες για να δεις αν έχει αποτέλεσμα....
    • Και εγώ δεν είχα ειδοποιήσεις εδώ και μερικούς μήνες για την xiaofang, τις τελευταίες μέρες έχω αλλά για ένα περίεργο λόγο από τις 5-6 το απόγευμα και μετά.
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Mylosjohny έγραψε:

Τελικά υπάρχει κάποια απάντηση για ποιο λόγο δεν υπάρχουν πλέον ειδοποιήσεις απ το mi home app? Εδω κ ένα μήνα τίποτα! Είμαι με Miui 10 8.8.9 global beta! Xiaomi mi5!

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Μην το γράφεις έτσι γενικά.
      Δεν έχουν όλοι θέμα με την εφαρμογή.

Εμένα κανονικά έρχονται οι ειδοποιήσεις στο 3Τ.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Διαφήμιση
    • Ναι, και γω δεν έχω κανένα θέμα με ειδοποιήσεις (δεν έχω xiaomi κάμερες βέβαια). Το θέμα που είχα ήταν τότε κατά το Πάσχα για 2 εβδομάδες που ήταν γενικό και βρίζαμε όλοι παγκοσμίως :mrgreen: .
    • Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Ναι, και γω δεν έχω κανένα θέμα με ειδοποιήσεις (δεν έχω xiaomi κάμερες βέβαια). Το θέμα που είχα ήταν τότε κατά το Πάσχα για 2 εβδομάδες που ήταν γενικό και βρίζαμε όλοι παγκοσμίως :mrgreen: .
      Εγώ ούτε με τις κάμερες έχω θέμα

• Καλημέρα σε όλους, δε βρήκα άλλο νήμα γι αυτό ρωτώ εδώ:
      Θέλω να ξεκινήσω με την αγορά ενός gateway για τι σπίτι...:
      1) ποιον τύπο από τους διάφορους που υπάρχουν συστήνετε να πάρω; Ο χειρισμός του, όπως και των διάφορων συσκευών θα γίνεται μέσω wifi ή 4g και μάλλον όχι μέσω bluetooth (λόγω απόστασης, ορόφων, κλπ)
      2) συμφέρει να αγοραστεί με μεμονωμένα ή ως σετ με κάποια βασικά περιφερειακά;

Για την ώρα έχω μια mijia lamp, μια yeelight lamp και μια bedside stand lamp.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Έχω την YI 720p camera.
      Θέλω να βάλω το motion sensor να ενεργοποιείται μέσα από τα settings της για 8-17:00 κάθε μέρα.

Πρέπει να υπολογίσω κάποια διαφορά στις ώρες;

• Διαφήμιση

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Έχω την YI 720p camera.
      Θέλω να βάλω το motion sensor να ενεργοποιείται μέσα από τα settings της για 8-17:00 κάθε μέρα.

Τη στιγμή που μιλάμε η ώρα Κίνας είναι 5 h μπροστά αλλά μήπως να δοκιμάσεις πρώτα τοπική ώρα ;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Ikariapower έγραψε:

Ο/H RASTAVIPER έγραψε:

Έχω την YI 720p camera.

Τη στιγμή που μιλάμε η ώρα Κίνας είναι 5 h μπροστά αλλά μήπως να δοκιμάσεις πρώτα τοπική ώρα ;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
      Για αυτό ρωτάω.
      Μέσα από το live monitor βγάζει την τοπική ώρα, αλλά μπορεί απλά να την παίρνει από το κινητό.

Βασικά ρωτάω εδώ μήπως ξέρει κανείς, γιατί θυμάμαι που υπήρχε κάποια κουβέντα για αυτό πρόσφατα.

• παιδιά από σήμερα η Yeelight υποστηρίζει Google Assistant και από το server της Κίνας. Είναι σε δοκιμαστική φάση βέβαια και για αυτό όποιος θέλει να το κάνει πρέπει να δώσει το Xiaomi ID του σε αυτό το νήμα στο forum της Yeelight ή να στείλετε pm στον moderator για να το ενεργοποιήσει στο λογαριασμό σας. εγώ το δοκίμασα και μου δουλεύει μια χαρά προς το παρόν.
      Όσοι βέβαια χρησιμοποιείτε και το αντίσοιχο Mi Home action, τότε ή θα πρέπει να το απενεργοποιήσετε ή αλλιώς ετοιμαστείτε για διπλές συσκευές στο Google Assistant.

Εγώ γιατί εδώ και κανενα μήνα χρησιμοποιώ το Google assistant για τις λάμπες που εχω; Το mi home app το έχω mainland China απο την αρχή και πριν κανένα μήνα ενεργοποίησα το mi home στο Google assistant και δουλευουν. Και από το κινητό μέσω GA και μέσω android TV

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kotlid έγραψε:

Εγώ γιατί εδώ και κανενα μήνα χρησιμοποιώ το Google assistant για τις λάμπες που εχω; Το mi home app το έχω mainland China απο την αρχή και πριν κανένα μήνα ενεργοποίησα το mi home στο Google assistant και δουλευουν. Και από το κινητό μέσω GA και μέσω android TV

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
      Γιατι το δουλεύεις με το Mi Home action που περιλαμβανει και τις λάμπες της Yeelight εκτός από τις συσκευές της xiaomi. Το yeelight action είναι πιο ολοκληρωμένο όμως, καθώς μπορεί να κάνει και εισαγωγή σεναρίων από την εφαρμογή της Yeelight που μπορείς να τις ενεργοποιήσεις φωνητικά. Επίσης το Yeelight περιλαμβάνει όλες τις λάμπες της εταιρείας, εκτός φυσικά την παλιά bedside που είναι bluetooth.