MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Αν και offtopic, υπάρχει κάποια xiaomi κάμερα με Ethernet interface ;
-
Άρχισε και σε'σας το mi home να πετάει push notification διαφημίσεις (στα κινέζικα);
-
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Άρχισε και σε'σας το mi home να πετάει push notification διαφημίσεις (στα κινέζικα);
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk -
Ο/H AlexanderK έγραψε:
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
-
Σε μένα κανένα πάντως. Μήπως έχετε ανοιχτό το store messages στο message settings?
-
Τίποτα μέχρι στιγμής, αλλά είμαι rooted και μήπως τα κόβει το Adaway
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
5.4.5
Μέσω Play store
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
-
Εγώ πάντως μετά το τελευταίο update στο Mi Home βλέπω σημαντικές καθυστερήσεις στο loading, ειδικά άμα πας να μπεις κατ'ευθείαν στο Gateway από shortcut αλλά και στο αρχικό φόρτωμα του Mi Home. Μπορεί μερικές φορές να'ναι γρήγορο αλλά τις περισσότερες δεν είναι, ενώ πριν ήταν μια χαρά συνεχώς. Το παρατήρησε και κανείς άλλος αυτό;
-
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Εγώ πάντως μετά το τελευταίο update στο Mi Home βλέπω σημαντικές καθυστερήσεις στο loading, ειδικά άμα πας να μπεις κατ'ευθείαν στο Gateway από shortcut αλλά και στο αρχικό φόρτωμα του Mi Home. Μπορεί μερικές φορές να'ναι γρήγορο αλλά τις περισσότερες δεν είναι, ενώ πριν ήταν μια χαρά συνεχώς. Το παρατήρησε και κανείς άλλος αυτό;
Ο/H gus12 έγραψε:
Καλημέρα σε όλους, δε βρήκα άλλο νήμα γι αυτό ρωτώ εδώ:
Θέλω να ξεκινήσω με την αγορά ενός gateway για τι σπίτι...:
1) ποιον τύπο από τους διάφορους που υπάρχουν συστήνετε να πάρω; Ο χειρισμός του, όπως και των διάφορων συσκευών θα γίνεται μέσω wifi ή 4g και μάλλον όχι μέσω bluetooth (λόγω απόστασης, ορόφων, κλπ)
2) συμφέρει να αγοραστεί με μεμονωμένα ή ως σετ με κάποια βασικά περιφερειακά;
Για την ώρα έχω μια mijia lamp, μια yeelight lamp και μια bedside stand lamp.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0