εγω δυστυχώς ειχα δουλειά και δεν πρόλαβα να μπω
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Παιδιά καλησπέρα. Μόλις παρέλαβα mijia 5 in 1. Έχουμε κάποιο link με οδηγίες;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν έχω κάτι πρόχειρο.
Κατέβασε το mi home στο κινητό σου
Φτιάξε καινούριο ή συνδέσου στο xiaomi account σου και συνδέσου στο server Mainland China.
Ξεκίνα τη σύνδεση με το gateway και μετά τα υπόλοιπα. Αν είναι κάτι πιο συγκεκριμένο ρώτα ξανά -
Ο/H psybill έγραψε:
Δεν έχω κάτι πρόχειρο.
Κατέβασε το mi home στο κινητό σου
Φτιάξε καινούριο ή συνδέσου στο xiaomi account σου και συνδέσου στο server Mainland China.
Ξεκίνα τη σύνδεση με το gateway και μετά τα υπόλοιπα. Αν είναι κάτι πιο συγκεκριμένο ρώτα ξανά
Τώρα κάνετε πλάκα;
50 κομμάτια για όλο τον κόσμο;
Εννοείται ότι δεν ασχολείστε.
Ο/H psybill έγραψε:
Έβγαλε το gearbest το aqara smart motion sensor που το είχαμε πει εδώ παλιότερα vibration sensor σε προσφορά τα 50 πρώτα κομμάτια κάθε μέρα στα 6 δολάρια. Το πήρε κανένας? Πρέπει να δω ποιο Time zone είναι το UTC να δω μήπως προλάβω κανένα. Τώρα που γράφω είναι στα 12.
Aqara Smart Motion Sensor International Edition - $11.99 Free Shipping | GearBest.com Mobile
Ps. Στις 9 utc ξεκινάει η προσφορά μέχρι τις 26/8
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Μήπως γνωρίζει κάποιος: όταν θέλουμε να ρυθμίσουμε το motion sensor να ανάβει το φωτιστικό πχ που είναι συνδεδεμένο στην πρίζα αλλά συγκεκριμένες ώρες πχ από τις 21:00 έως τις 06:00 η ώρα είναι ώρα Κίνας;
Όταν προσπαθώ να ρυθμίσω το motion sensor να ανάβει το φωτιστικό με την πρίζα ανάβει αλλά δε σβήνει. Όταν προσπαθώ να το βάλω στο on/off έχει ένα εικονίδιο σαν λουκέτο δεξιά της επιλογής και εμφανίζει μνμ can' t create... Υπάρχει τρόπος ή δε γίνεται;
Όλα οκ το βρήκα! -
Το aqara vibation sensor το πηρα 9.70 απο AliExpress.
-
Παιδια θελω να παρω την καμερα που ειναι και ble gateway απο gearbest (λογω refund απο εκει). Μπορει καποιος να με βοηθησει για το ποιο μοντελο ειναι γιατι σε 2 που ειδα απαντησανε απο το support (οτι να ναι ειναι και αυτοι ) οτι δεν ειναι καμια
-
Τώρα είναι στα 10.60 ευρώ και έχει 750 κομμάτια. Γιατί το λένε motion sensor όμως; Δονήσεις δεν ανιχνεύει μόνο;
-
Ο/H kotlid έγραψε:
Παιδια θελω να παρω την καμερα που ειναι και ble gateway απο gearbest (λογω refund απο εκει). Μπορει καποιος να με βοηθησει για το ποιο μοντελο ειναι γιατι σε 2 που ειδα απαντησανε απο το support (οτι να ναι ειναι και αυτοι ) οτι δεν ειναι καμια
Xiaomi mijia 1080P Smart IP Camera - $54.13 Free Shipping | GearBest.com Mobile
Η καινούρια που μοιάζει εξωτερικά δεν ειναι dual band, δεν είναι ble gateway, αναφέρεται στο mi home ως basic και είναι πολύ φτηνότερη
Xiaomi Mijia 1080P FHD Smart IP Camera - $29.99 Free Shipping | GearBest.com Mobile -
Καλημέρα, υπάρχει τρόπος να αναγκάσω το gateway να συνδέεται στο extender που έχω δίπλα του και όχι στο μέσα home router. Εννοείται ότι και τα 2 έχουν το ίδιο ssid.
Ευχαριστώ
Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0