Όντας κάτοχος Mi Home εδώ και μερικούς μήνες σκεφτόμουν να έβαζα και στο χωριό (σε συνδυασμό με εξωτερική σειρήνα) αλλά είμαι σκεπτικός. Εσείς θα το κάνατε ή θα πηγαίνατε σε κάποια άλλη λύση;
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Καλησπέρα. Μαζί με το home kit μου έστειλαν και 2 adaptors china to eu. Χρησιμοποιώ αυτό προς το παρόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύετε πως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αργότερα να βρω άλλο ή θα είμαι οκ με αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Όντας κάτοχος Mi Home εδώ και μερικούς μήνες σκεφτόμουν να έβαζα και στο χωριό (σε συνδυασμό με εξωτερική σειρήνα) αλλά είμαι σκεπτικός. Εσείς θα το κάνατε ή θα πηγαίνατε σε κάποια άλλη λύση;
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Καλησπέρα. Μαζί με το home kit μου έστειλαν και 2 adaptors china to eu. Χρησιμοποιώ αυτό προς το παρόν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιστεύετε πως θα αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα αργότερα να βρω άλλο ή θα είμαι οκ με αυτό;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@Jiasios ok ευχαριστώ πολύ!
Το δοκίμασα με αυτο τον ανταποτρα και δε λειτουργεί με αυτόν. Άνοιξα πρίζα και επειδη είναι παλιό το σπίτι κάποιες πρίζες δεν έχουν γείωση όπως και αυτή.
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Αυτό που δείχνεις είναι για αγγλικό με 2.
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Είναι και σε άλλους down το mi home ? (offline)
-
-
Server is down...
-
Τι γίνεται;
Υπάρχει θέμα;
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Καλημερα. Κανένα πρόβλημα σ' εμένα παιδιά φτου φτου φτου. Επίσης, έχει καταφέρει κάποιος να ρυθμίσει χρονοδιακόπτη για sensor και πρίζα; Έχω δοκιμάσει 6 και 7 ώρες μπροστά και πίσω αλλά ακόμα δεν το έχω καταφέρει η μόνη λύση είναι all day. Έχω ρυθμίσει τις συσκευές σε time zone athens eet μόνο αυτό είχε ως επιλογή για Αθήνα αλλά και πάλι τίποτα.
SOLVED τελικά η μία ώρα πίσω λειτούργησε επιτέλους!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0