Αν το mihome το έχεις mainland China και το router Europe δεν εμφανίζεται
Sent from my Hi9Air using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΕπειδή έτσι τα έχω τι προτείνεις να γυρίσω το mi home Europe? Κινδυνεύω να χάσω συσκευές και αυτοματισμούς?Ο/H kotlid έγραψε:
Αν το mihome το έχεις mainland China και το router Europe δεν εμφανίζεται
Ο/H psybill έγραψε:
Σίγουρα αν δεν μπει και στο mi home το συγκεκριμένο hub, προσωπικά ως χρήστης Android δεν βλέπω πουθενά τη χρησιμότητα του.
Πάντως αφού μίλησες για Yeelight, οι άνθρωποι της εταιρείας στο forum έχουν δηλώσει ότι ετοιμάζουν τους δικούς τους διακόπτες για τις λάμπες τους χωρίς να χρειάζεται το mi home.
"Guys, have some patience, we are working a new wall switch to solve this problem, you don’t need to buy any Hub or expensive Aqara"
Μακαρι! Αυτό δε σημαίνει πως όταν φύγεις μπορείς να ενεργοποιεις το συναγερμό???Ο/H coskarl έγραψε:
Ρε παιδιά, σε ΧΙΑΟΜΙ smartphone συναδέλφου με τις ίδιες ρυθμίσεις στο mi home και την ίδια έκδοση, του εμφανίζει επιλογή για Τηλέφωνο εντός wifi. Εμένα μου εμφανίζει μόνο τις τρεις πρώτες επιλογές. Ξέρει κανένας τίποτα;
Mi Home version: 5.4.5
Ολα εξαρτώνται από τις γνώσεις σου, την όρεξη, και φυσικά από τις συσκευές σου.Ο/H kted έγραψε:
Χαιρετώ την παρέα.
Έχω ένα raspberry που τρέχει domoticz, μαζί με ένα MySensors gateway. Έχω φτιάξει διάφορα sensors & actuators, αλλά θα ήθελα μια πιο "επαγγελματική" προσέγγιση, περισσότερο για να ανέβει το wife acceptance factor.
Αξίζει η μετακίνηση σε miHome υλοποίηση;
Βλέπω ότι μόνο με τον China server εμφανίζονται οι συσκευές που με ενδιαφέρουν αλλά τα κινέζικα είναι δύσκολα στην εκμάθηση.
Διαβάζω εδώ μέσα για υλοποίηση με raspberry pi, αλλά δεν μπόρεσα να βρω συγκεκριμένες πληροφορίες. Υπάρχει κάποιο link να διαβάσω;
Πρόκειται για δημιουργία server αντίστοιχου της xiaomi, ή κάτι σε openhub ή παρόμοιο;
Σταματάω εδώ, γιατί μακραίνει το post επικίνδυνα...
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk