Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Χαιρετώ την παρέα
      Έχω πάρει 2 smart sockets τα οποία και τα συνέδεσα με 2 σειρήνες για να χτυπάει κανονικα συναγερμός σε περίπτωση παραβίασης (door open)
      Για τον λόγο αυτό έβαλα να ενεργοποιείται το ενσωματωμένο alarm του gateway (trigger κάνει ο door sensor) και επιπλέον έφτιαξα μία σκηνή που ενεργοποιεί το 1ο smart socket 10 δευτερόλεπτα μετά το gateway alarm (δλδ 10 δευτερόλεπτα από το άνοιγμα της πόρτας) και το 2ο άλλα 3 δευτερόλεπτα μετα. Δηλαδή οι σειρήνες ενεργοποιούνται με καθυστέρηση διαδοχικά.
      Τέλος, για την απενεργοποίηση, έφτιαξα μία σκηνή που με διπλό πάτημα ενός xiaomi switch θέλω να ακυρώνει τελείως την παραπάνω σκηνή ώστε να μπορώ να απενεργοποιώ τον συναγερμό μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα όταν μπαίνω στο σπίτι.
      Όμως, παρότι η σκηνή ενεργοποίησης δουλέυει πολύ καλά, συναντώ πρόβλημα στην ακύρωση, καθώς φαίνεται ότι με το xiaomi switch δεν υπάρχει τρόπος να ακυρωθεί τελείως η σκηνή, λόγω του delay που έχω βάλει. Έτσι, ενώ το gateway alarm απενεργοποιείται, στην συνέχεια μετά από 10 δευτερόλεπτα η 1η σειρήνα παίρνει μπροστά και μετά από λίγο και η 2η
      Τα φώτα σας λοιπόν καθώς δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο να απενεργοποιήσω τελείως μία τέτοια σκηνή που έχει time delay καθώς μετά το delay η σκηνή συνεχίζει. Δοκίμασα επίσης να ενταξω στην σκηνή και την απενεργοποίηση και στην συνέχεια ενεργοποίηση και πάλι της σκηνής χωρίς αποτέλεσμα.
      Ευχαριστω όλους για την βοήθεια
      Images
      • off.png

131,7 kB, 1.080×1.920, viewed 96 times
      • on.png

121,75 kB, 1.080×1.920, viewed 106 times
    • Ο/H PJG έγραψε:

Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Ο/H PJG έγραψε:

Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που έφυγαν με Belgium Post, χάθηκαν όλα + δίνει συχνά ψεύτικο στόκ. Οπότε από που προτείνετε να γίνει η αγορά με όσο πιο καλή τιμή γίνεται? Σε 1η φάση θέλει το Gateway και 10-11 παγίδες. Banggood είναι πιο ακριβά.

Ευχαριστώ.
      Για το στοκ δεν ξέρω αλλά το priority δουλεύει... έχω φέρει την Άρτα και τα Γιάννενα...
      Ακόμα και πρόσφατα; Βλέπω κόσμος κράζει ότι το Priority του Gearbest είναι πλέον απλό NL Post.
      Πριν 10 μέρες παρέλαβα το xiaomi mi a2 με priority, ήρθε με DHL στο σπίτι μου. Τι να πω, πιο πριν Αύγουστο την mi vaccum... Δεν αποκλείω τίποτα με τον Κινέζο...
      Κάτσε πως γίνεται να'ρθε σπίτι σου με DHL με Priority? Κάτι άλλο θα βαλες πιο ακριβό για να'ρθε με DHL. Με DHL συνήθως είναι και πανάκριβα τα shipping, π.χ 40+ ευρώ. Εγώ λεω για Priority Direct Mail, τριγωνική που πάει πρώτα Ευρώπη και μετά Ελλάδα.
    • Τι να σου πω... Τα μεταφορικά ήταν χαμηλά. Το κινητό έπεσε 20 ευρώ τις επόμενες μέρες...
      Images
      • IMG_20180929_223642.jpg

189,13 kB, 1.080×1.921, viewed 90 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H PJG έγραψε:

Τι να σου πω... Τα μεταφορικά ήταν χαμηλά. Το κινητό έπεσε 20 ευρώ τις επόμενες μέρες...
      1η φορά βλέπω priority line με DHL και τόσο φθηνά.
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Για όσους δεν έχουν Notification στις συσκευές τους δοκιμάστε κάτι, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις αλλάξτε server και μετά επιστρέψτε στον κινέζικο και πείτε μου αν λειτουργεί !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Κατι παιζει με τις εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας. Στο σπιτι με nova εχω προβλημα στο mihome με wifi. Στη δουλεια με οτε ειμαι κομπλε. Επισης απο hotspot κινητης επισης κομπλε. Μπορω να κανω τιποτα στο μοντεμ μηπως και στρωσει και στη nova?
    • Διαφήμιση

@AlexnderK Ναι

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Harrytzo έγραψε:

@AlexnderK Ναι

Υπάρχουν κανονικά αναδυόμενες ειδοποιήσεις;

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ναι έρχονται κανονικά. Δεν έχω κάμερα αλλά sensors κλπ όλα κανονικά.

• RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Ναι έρχονται κανονικά. Δεν έχω κάμερα αλλά sensors κλπ όλα κανονικά.

Σαν αναδυόμενες? Ρωτάω είμαι με pocophone με 10 beta λειτουργεί κανονικά χωρίς αναδυόμενες ειδοποιήσεις. Τι τις έχω ενεργοποιημένες τι όχι δεν εμφανίζει τίποτα
      Και εγώ αισθητήρες έχω

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
    • Διαφήμιση

Το πρωί που άνοιξα την πόρτα πχ μου έβγαλε κανονικά την ειδοποίηση με ώρα, sensor.