Χαιρετώ την παρέα Έχω πάρει 2 smart sockets τα οποία και τα συνέδεσα με 2 σειρήνες για να χτυπάει κανονικα συναγερμός σε περίπτωση παραβίασης (door open) Για τον λόγο αυτό έβαλα να ενεργοποιείται το ενσωματωμένο alarm του gateway (trigger κάνει ο door sensor) και επιπλέον έφτιαξα μία σκηνή που ενεργοποιεί το 1ο smart socket 10 δευτερόλεπτα μετά το gateway alarm (δλδ 10 δευτερόλεπτα από το άνοιγμα της πόρτας) και το 2ο άλλα 3 δευτερόλεπτα μετα. Δηλαδή οι σειρήνες ενεργοποιούνται με καθυστέρηση διαδοχικά. Τέλος, για την απενεργοποίηση, έφτιαξα μία σκηνή που με διπλό πάτημα ενός xiaomi switch θέλω να ακυρώνει τελείως την παραπάνω σκηνή ώστε να μπορώ να απενεργοποιώ τον συναγερμό μέσα στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα όταν μπαίνω στο σπίτι. Όμως, παρότι η σκηνή ενεργοποίησης δουλέυει πολύ καλά, συναντώ πρόβλημα στην ακύρωση, καθώς φαίνεται ότι με το xiaomi switch δεν υπάρχει τρόπος να ακυρωθεί τελείως η σκηνή, λόγω του delay που έχω βάλει. Έτσι, ενώ το gateway alarm απενεργοποιείται, στην συνέχεια μετά από 10 δευτερόλεπτα η 1η σειρήνα παίρνει μπροστά και μετά από λίγο και η 2η Τα φώτα σας λοιπόν καθώς δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο να απενεργοποιήσω τελείως μία τέτοια σκηνή που έχει time delay καθώς μετά το delay η σκηνή συνεχίζει. Δοκίμασα επίσης να ενταξω στην σκηνή και την απενεργοποίηση και στην συνέχεια ενεργοποίηση και πάλι της σκηνής χωρίς αποτέλεσμα. Ευχαριστω όλους για την βοήθεια |
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H PJG έγραψε:
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Ο/H PJG έγραψε:
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Φίλος θέλει να πάρει και αυτός mi home αλλά δεν θέλει να ρισκάρει τελωνείο. Αρχικά του πρότεινα από Gearbest μιας που τις παγίδες Aqara τις έχει μόνο 6.5 ευρώ το κομμάτι και φθηνό priority 4 ευρώ. Αυτός θέλει αρκετές, 10-11 οπότε σίγουρα θέλει Priority αλλά διάβασα ότι γίνεται ένας πραγματικός χαμός με το Gearbest, ότι το Priority του δεν είναι πραγματικό Priority πια αλλά NL Post που σταματάει και τελωνείο και ότι κάποια που έφυγαν με Belgium Post, χάθηκαν όλα + δίνει συχνά ψεύτικο στόκ. Οπότε από που προτείνετε να γίνει η αγορά με όσο πιο καλή τιμή γίνεται? Σε 1η φάση θέλει το Gateway και 10-11 παγίδες. Banggood είναι πιο ακριβά.
Ευχαριστώ.
-
Τι να σου πω... Τα μεταφορικά ήταν χαμηλά. Το κινητό έπεσε 20 ευρώ τις επόμενες μέρες...
-
Ο/H PJG έγραψε:
Τι να σου πω... Τα μεταφορικά ήταν χαμηλά. Το κινητό έπεσε 20 ευρώ τις επόμενες μέρες...
-
Για όσους δεν έχουν Notification στις συσκευές τους δοκιμάστε κάτι, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις αλλάξτε server και μετά επιστρέψτε στον κινέζικο και πείτε μου αν λειτουργεί !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
-
χρησιμοποιεί κανείς mi home σε miui 10 stable?
-
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Ναι έρχονται κανονικά. Δεν έχω κάμερα αλλά sensors κλπ όλα κανονικά.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Ναι έρχονται κανονικά. Δεν έχω κάμερα αλλά sensors κλπ όλα κανονικά.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και εγώ αισθητήρες έχω
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk -
Το πρωί που άνοιξα την πόρτα πχ μου έβγαλε κανονικά την ειδοποίηση με ώρα, sensor.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0