Επεσε και το info center κι εκανε και logout... Τραγικοι!
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
-
Προφανως δεν ειναι ενας ο server στο china mainland...
-
Έτσι εξηγείται...
-
Καλησπέρα. Έχει πάρει το μάτι κανενός πουθενά την xiaomi mijia 1080p smart ip την παλιά; Η καινούρια δεν έχει bluetooth. Μόνο ali την βρίσκω αλλά με τελωνείο πολύ φοβάμαι ότι με συμφέρει να την πάρω από εδώ να τελειώνω....
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Οχι Κινα, με Ολλανδία και Γερμανία συνδέομαι.
-
Με mainland China μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τόσους μήνες...
Ερώτηση: προτιμούμε mijia hum- thermometer ή aqara Atmos?
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk -
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Με mainland China μέχρι στιγμής δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα τόσους μήνες...
Ερώτηση: προτιμούμε mijia hum- thermometer ή aqara Atmos?
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Aqara γενικά για μένα γιατί έχουν έξτρα λειτουργίες !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
@Ikariapower ευχαριστώ. Η τιμή τους πάντως παιδιά πχ light in the box - banggood είναι αρκετά μεγάλη. Παρά την παρα πολύ καλή εμπειρία μου με light in the box κι εγώ μάλλον banggood θα προτιμήσω....
Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk -
Παρέλαβα πριν από ένα μήνα το θερμόμετρο της aqara που μετράει και βαρομετρικό. με το που το έβγαλα από το κουτί ακολούθησα τη Στάνταρ διαδικασία όπως και με τους προηγούμενους 30 περίπου αισθητήρες που έχω προσθέσει στο σύστημα δηλαδή κράτησα πατημένο το πλήκτρο για 5 δευτερόλεπτα μέχρι να ανάψει τρεις φορές το μπλε λαμπάκι. παραδόξως το λαμπάκι άναψε απευθείας μόλις πάτησα και ο αισθητήρας δεν μπορούσε με τίποτα να συνδεθεί στο gateway. μετά από περίπου 10 προσπάθειες εν τέλει συνδέθηκε όμως μετά από 10 περίπου λεπτά το gateway άρχισε να μιλάει κινέζικα και ο αισθητήρας αφαιρέθηκε από μόνος του από το mi home. Επανέλαβα τη διαδικασια αλλες 5-6 φορες ομως καθε φορα εκανε αποσυνδεση. Θεωρησα οτι ειναι ελαττωματικος και τον εφερα στη δουλεια. Εκει καταφερα να τον συνδεσω με την aqara καμερα και εδω και 6 μερες παραμενει κανονικα συνδεδεμενος.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0