MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Τα χαλια με το mihome μεσω wifi συνεχιζονται. Μεσω 4g ή με vpn Γερμανιας λειτουργει κανονικά
Είχα το ίδιο θέμα με το δικό σου και μετά από τις ενέργειες αυτές έστρωσε.
Sent from my MI 4LTE using TapatalkXiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor -
Ναι τα παντα ολα. Περιμενω τωρα τη νεα εκδοση μηπως και αλλαξει κατι...
-
-
Και άλλοι δεν είχαν το ίδιο θέμα αν θυμάμαι σωστά; Άρα είναι θέμα παρόχου απ' ότι καταλαβαίνω...
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ρωτήστε τον πάροχο σας αν υπάρχει firewall στην γραμμή (όχι στο router) και αν υπάρχει απενεργοποιήστε το, με Cosmote που έχω και το έκανα έστρωσαν πολλά πράγματα !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Το μοντεμ της forthnet (technicolor) εχει στανταρ το firewall ενεργο και δε δίνει δυνατότητα απενεργοποιησης. Θα δοκιμασω με παλιοτερο μοντεμ
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Το μοντεμ της forthnet (technicolor) εχει στανταρ το firewall ενεργο και δε δίνει δυνατότητα απενεργοποιησης. Θα δοκιμασω με παλιοτερο μοντεμ
Ξαναλέω της γραμμής και όχι του router, σου δίνει ο πάροχος ένα λινκ και στοιχεία για login και απενεργοποιείς το firewall της γραμμής !!! Τουλάχιστον στην Cosmote έτσι γίνεται, το router έχει άλλο firewall που εγώ το έβαλα όσο ποιο χαμηλά πήγαινε γιατί όντως δεν υπάρχει δυνατότητα για πλήρη απενεργοποίηση !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Από σήμερα έχουμε άλλη μια επιλογή για έλεγχο των συσκευών που είναι συμβατές με το Google Assistant μέσω του ανανεωμένου Google Home app για android και iOS.
Στο δικό μου screen shot βλέπετε μόνο λάμπες και το Mi box αλλά μπορεί να έλεγξει περισσότερες συσκευές. Περισσότερα εδώ
Χρειάζεται βέβαια ακόμα αρκετές βελτιώσεις. πχ δεν μπορείς να ελέγξεις χρώμα σε λάμπα RGB, μόνο on/off και φωτεινότητα
-
Υπάρχει κάποιο link με οδηγίες για το πώς μπορώ να λειτουργήσω Google home- Google Assistant με το mi home για έλεγχο συσκευών;
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
καταρχήν δεν ελέγχεται όλο το Mi Home από το GA. Αυτό είναι θέμα της Xiaomi. Μόνο συγκεκριμένες συσκευές. Κάποιες λάμπες, το power pug, το air purifier και η ρομποτική σκούπα.
Έχεις google assistant ενεργοποιημένο στο κινητό σου? πρέπει να έχεις τη γλώσσα στα αγγλικά και δεν ξέρω αν και το location κινητά της xiaomi αν μπορεί να είναι Ελλάδα ή αν πρέπει να το αλλάξεις και αυτό.
Μετά απλά ενεργοποιηείς το σχετικό action.
αν έχεις συσκευές που είπα παραπάνω ενεργοποίησε το Mi Home action
00000059b6df25e0?hl=en
αν έχεις μόνο yeelight καλύτερα να το κάνεις με το Yeelight action
0000002ec16328e0?hl=en
μπορείς να ενεργοποιήσιες και τα δύο απλά Yeelight θα σου εμφανιστούν δύο φορές και πρέπει να τους αλλάξεις όνομα στο GA για να καταλάβαίνει για ποια λαμπα του μιλάς
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0