Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Ο/H psybill έγραψε:

καταρχήν δεν ελέγχεται όλο το Mi Home από το GA. Αυτό είναι θέμα της Xiaomi. Μόνο συγκεκριμένες συσκευές. Κάποιες λάμπες, το power pug, το air purifier και η ρομποτική σκούπα.
      Έχεις google assistant ενεργοποιημένο στο κινητό σου? πρέπει να έχεις τη γλώσσα στα αγγλικά και δεν ξέρω αν και το location κινητά της xiaomi αν μπορεί να είναι Ελλάδα ή αν πρέπει να το αλλάξεις και αυτό.
      Μετά απλά ενεργοποιηείς το σχετικό action.
      αν έχεις συσκευές που είπα παραπάνω ενεργοποίησε το Mi Home action
      00000059b6df25e0?hl=en
      αν έχεις μόνο yeelight καλύτερα να το κάνεις με το Yeelight action
      0000002ec16328e0?hl=en

μπορείς να ενεργοποιήσιες και τα δύο απλά Yeelight θα σου εμφανιστούν δύο φορές και πρέπει να τους αλλάξεις όνομα στο GA για να καταλάβαίνει για ποια λαμπα του μιλάς
      Κρίμα που δεν έχει τα βασικά όπως κάμερες, αισθητήρες κλπ.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Καλησπέρα στην ομάδα.
      Ενδιαφέρομαι να επενδύσω στο έξυπνο σπίτι της Xiaomi. είμαι νέος στο άθλημα. Η πρώτη παραγγελία έγινε με έναν έξυπνο διακοπή έτσι για δοκιμή. Διαβάζοντας το νήμα βλέπω πως το σύστημα έχει κάποια θεματακια με τους servers. Για να καταλάβω αυτό επηρεάζει τη λειτουργία του η απλά τα notification?. Σαν λειτουργείας γενικά παρουσιάζει δυσλειτουργίες? Κολλήματα?
      Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Ronin έγραψε:

Καλησπέρα στην ομάδα.
      Ενδιαφέρομαι να επενδύσω στο έξυπνο σπίτι της Xiaomi. είμαι νέος στο άθλημα. Η πρώτη παραγγελία έγινε με έναν έξυπνο διακοπή έτσι για δοκιμή. Διαβάζοντας το νήμα βλέπω πως το σύστημα έχει κάποια θεματακια με τους servers. Για να καταλάβω αυτό επηρεάζει τη λειτουργία του η απλά τα notification?. Σαν λειτουργείας γενικά παρουσιάζει δυσλειτουργίες? Κολλήματα?
      Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. :)

Σκέτος διακόπτης ;;; Hub πήρες ;;; Λάμπα πήρες ;;;

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση
    • Εχω πάρει μόνο το διακόπτη το μόνο που θέλω να κάνω είναι απλά να του βάλω χρονοδιακόπτη. Να ανάβει κάθε βράδυ από έως. Από την περιγραφή κατάλαβα ότι αυτό το κάνει χωρίς hub. Αν όχι τότε πρέπει να παραγγείλω ένα. Λάμπα πρέπει να αλλάξω? Πραγματικά δεν το έχω αναλύσει πολύ το σύστημα και γι'αυτό ρωτάω.

Ο/H Ronin έγραψε:

Εχω πάρει μόνο το διακόπτη το μόνο που θέλω να κάνω είναι απλά να του βάλω χρονοδιακόπτη. Να ανάβει κάθε βράδυ από έως. Από την περιγραφή κατάλαβα ότι αυτό το κάνει χωρίς hub. Αν όχι τότε πρέπει να παραγγείλω ένα. Λάμπα πρέπει να αλλάξω? Πραγματικά δεν το έχω αναλύσει πολύ το σύστημα και γι'αυτό ρωτάω.

Οι διακόπτες δεν δουλεύουν μόνοι τους, και φυσικά θέλεις λάμπα αλλιώς τι θα ανάψει ο διακόπτης ;;; Βουρ για αγορές λοιπόν !!! Γράψε εδώ τι σου κάνει κλικ να σου πούμε απόψεις !!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
    • Xiaomi Aqara Wall Switch Smart Light Control ZigBee Version Wireless Connection Single Key Control APP Remote smart home Kit
      Xiaomi Aqara Wall Switch Smart Light Control ZigBee Version Wireless Connection Single Key Control APP Remote smart home Kit-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Αυτό πήρα θέλει και άλλη λάμπα?

Τα επόμενα......

Εεεε σίγουρα αισθητήρα κίνησης, το hub αισθητήρα θερμοκρασίας, θέλω και ένα διακόπτη για κουδούνι ( αν κατάλαβα καλά γίνεται) καμία led ταινία. Και έχει ο Θεός.... Χαχαχα βαθιά το χέρι στην τσέπη. #ikariapower γενικά μιας και το έχεις δουλέψει είναι αξιόπιστο?

Ο/H Ronin έγραψε:

Xiaomi Aqara Wall Switch Smart Light Control ZigBee Version Wireless Connection Single Key Control APP Remote smart home Kit
      Xiaomi Aqara Wall Switch Smart Light Control ZigBee Version Wireless Connection Single Key Control APP Remote smart home Kit-in Smart Remote Control from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group

Αυτό πήρα θέλει και άλλη λάμπα?

Τα επόμενα......

Εεεε σίγουρα αισθητήρα κίνησης, το hub αισθητήρα θερμοκρασίας, θέλω και ένα διακόπτη για κουδούνι ( αν κατάλαβα καλά γίνεται) καμία led ταινία. Και έχει ο Θεός.... Χαχαχα βαθιά το χέρι στην τσέπη. #ikariapower γενικά μιας και το έχεις δουλέψει είναι αξιόπιστο?

Είναι αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο τις τους σέρβερ που κατά καιρούς μας παιδεύουν !!! Τώρα στο προκείμενο, μας δείχνεις έναν διακόπτη ο οποίος μάλιστα είναι ο χωνευτός (καλή τύχη με την τοποθέτηση γιατί θέλει τετράγωνο κουτί και όχι τα στρογγυλά τα ελληνικά) αλλά σε ξαναρωτάω πως θα τον συνδέσεις χωρίς hub και τι θα ανάψεις ;;; Anyway θέλεις λάμπα και hub !!! Πάρε μια ιδέα λοιπόν !!! Εδώ μια λάμπα που συνεργάζεται με το οικοσύστημα της Xiaomi YEELIGHT Smart Light Bulbs 10W RGB E27 - $18.99 Free Shipping|GearBest.com και εδώ το απαραίτητο hub πάνω στο οποίο συνδέονται το 90% των περιφερειακών της Original Xiaomi Mi Smart WiFi Remote Control Multi-functional Gateway Upgrade - $25.99 Free Shipping|GearBest.com !!!

Sent from my iPad using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση
    • καλησπερα/καλημερα.εχω μια καμερα yi 360 και την yeelight bedside lamp ...οι ειδοποιησεις της καμερας δεν ερχονται παντα κ οραν ερυουν με καθυστεριση πανω απο 3λεπτο.για τ λαμπα δν μπορω να πετυχω με τιποτα τς αυτοματοποιησεις.αλλη ωρα οριζω εγω οχ να αναξει αλλη ωρα αναβει αυτη .εζω βαλει ωρα ελλαδας αλλα την χανει συνεχεια.(παλια υπηρχε κ η εντολη οταν με περνουν τηλ να αναβοσβηνε αλλα πκεον δν την βλεπω)

Ποιον σερβερ χρησιμοποιειται.ποιος θεωρςιται καλυτςερος.τωρα ειναι με chuna αλλα λεω να παω σ ευρωπη μπας μ στεωσουν οι ωρες κ τα ηλιβααιλεματα σρην λαμπα

Καλημέρα. @kwstpap εγώ mainland China είμαι στο mi home και στις συσκευές timezone Athens. Οι συσκευές λαμβάνουν μόνο χειμερινή ώρα οπότε μέχρι να αλλάξει η ώρα τέλη του μήνα υπολογίζεις 1 ώρα πριν από αυτή που θες. Εγώ έτσι κατάφερα και ρύθμισα λάμπες κλπ.
      @Ronin Κι εγώ ιδέα δεν είχα (όχι πως τώρα γνωρίζω πολλά) αλλά ξεκίνησα με το mi home smart kit 5 in 1 με λιγότερα από 50€ και τώρα προσθέτω πάνω σε αυτό ότι θέλω και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα θέμα με τις ειδοποιήσεις. Ψάξε το μήπως και σου κάνει γι' αυτά που χρειάζεσαι.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Υπαρχει διακοπτης smart plug που δε θελει gateway. Ο προγραμματισμος χρονου με μια ωρα διαφορά μεχρι να μπει χειμερινη. Οι συσκευες σαν hardware ειναι αψογες, η συνδεσιμοτητα στο δικτυο πασχει. Οτι θελετε για συσκευες ρωτηστε, το εχω λιωσει το θεμα.
      Images
      • Screenshot_20181012-112421.jpg

206,09 kB, 1.080×2.160, viewed 84 times

Ο/H Jiasios έγραψε:

Υπαρχει διακοπτης smart plug που δε θελει gateway. Ο προγραμματισμος χρονου με μια ωρα διαφορά μεχρι να μπει χειμερινη. Οι συσκευες σαν hardware ειναι αψογες, η συνδεσιμοτητα στο δικτυο πασχει. Οτι θελετε για συσκευες ρωτηστε, το εχω λιωσει το θεμα.

Ποιος είναι ;;; Δώσε λινκ !!!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
    • Διαφήμιση