Κι οι λάμπες παίζουν μόνες τους.
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H Jiasios έγραψε:
Original Xiaomi MiJia Mi Smart Power Socket Plug Basic Wireless WiFi APP Remote Control Timer Switch Powercube EU DE Adapter
Original Xiaomi MiJia Mi Smart Power Socket Plug Basic Wireless WiFi APP Remote Control Timer Switch Powercube EU DE Adapter-in Smart Power Socket Plug from Consumer Electronics on Aliexpress.com
Edit by NasDriverNon affiliate link removed. FORUM RULES
Μόνο που αυτό δεν είναι διακόπτης αλλά έξυπνη πρίζα !!! Anyway την έχω σταμπάρει καιρό τώρα και είναι η ώρα να την χτυπήσω !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Η τιμή της είναι αρκετά καλή αλλά προτιμώ banggood 2-3€ ακριβότερη να έχω το κεφάλι μου ήσυχο... Επίσης αυτό ακριβώς μπορείς να την δουλέψεις μόνη της αλλά χωρίς gateway πως θα παίξει σενάρια; Δεν είδα να γράφει και zigbee version κάπου.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Δεν ξέρω τι γίνεται με την 5.4.17 γιατί δεν μου ήρθε για κατέβασμα αλλά σήμερα που κατέβασα την 5.4.18 από το apkmirror μου κατέστρεψε την εμφάνιση των ειδοποιήσεων. Προσοχή, όχι τις ειδοποιήσεις γενικώς απλά την εμφάνιση. Δεν έχει πλέον εικονίδιο απλά ένα μαύρο κουτί. Η πλάκα είναι ότι πριν λίγες μέρες τους είχα αφήσει feedback να διορθώσουν την εμφάνιση του Wear OS γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν έδειχναν σωστά και χάλασαν και την εφαρμογή του κινητού. Ίσως να προσπαθούν να το φτιάξουν
-
Έκανα όλες τις αναβαθμίσεις, και το Mi Home και τα Plug Ins και το Firmware του Gateway. Όλα οκ, απλά έβγαλαν το Radio από την αρχική του Gateway και το'χωσαν μέσα στα settings με άλλο interface αλλά είναι λιγότερο λειτουργικό τώρα, αργεί να "πιάσει" τους σταθμούς. Επίσης στα device previews επανήλθαν τα κινέζικα... Οι ειδοποιήσεις είναι οκ πάντως.
-
Ο/H psybill έγραψε:
Δεν ξέρω τι γίνεται με την 5.4.17 γιατί δεν μου ήρθε για κατέβασμα αλλά σήμερα που κατέβασα την 5.4.18 από το apkmirror μου κατέστρεψε την εμφάνιση των ειδοποιήσεων. Προσοχή, όχι τις ειδοποιήσεις γενικώς απλά την εμφάνιση. Δεν έχει πλέον εικονίδιο απλά ένα μαύρο κουτί. Η πλάκα είναι ότι πριν λίγες μέρες τους είχα αφήσει feedback να διορθώσουν την εμφάνιση του Wear OS γιατί μετά την τελευταία αναβάθμιση δεν έδειχναν σωστά και χάλασαν και την εφαρμογή του κινητού. Ίσως να προσπαθούν να το φτιάξουν
Αναφέρεσαι σε smart watch;
Δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια εφαρμογή για Ρολόγια.
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ναι σε smartwatch αναφέρομαι. Android wear που τώρα λέγεται wear OS. Δεν υπάρχει εφαρμογή δυστυχώς. Μίλησα μόνο για την εμφάνιση των ειδοποιήσεων στο ρολόι.
Το λειτουργικό πήρε πρόσφατα μια αναβάθμιση που οι developers πρέπει να κάνουν μια διόρθωση για την σωστή απεικόνιση των ειδοποιήσεων του τηλεφώνου στο ρολόι -
Ελληνικά στο ράδιο κατάφερε να βάλει κανείς;
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ έχω βάλει. Δώσε μου λίγο χρόνο να θυμηθώ πως το έκανα και να στείλω τις οδηγίες. Δεν έχει όλους τους σταθμούς πάντως αλλά έναν συγκεκριμένο που ακούω τον έχει.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
XiMIRaGa - Xiaomi MI Radio Gateway Change Station English
Εγώ το έκανα με τον δεύτερο τρόπο. -
Αυτόν τον τρόπο τον γνωρίζω, τα ελληνικά δεν έχω βρει στους σέρβερ τους.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H psybill έγραψε:
Ναι σε smartwatch αναφέρομαι. Android wear που τώρα λέγεται wear OS. Δεν υπάρχει εφαρμογή δυστυχώς. Μίλησα μόνο για την εμφάνιση των ειδοποιήσεων στο ρολόι.
Το λειτουργικό πήρε πρόσφατα μια αναβάθμιση που οι developers πρέπει να κάνουν μια διόρθωση για την σωστή απεικόνιση των ειδοποιήσεων του τηλεφώνου στο ρολόι
Αναφέρεσαι στην μεγάλη αναβάθμιση που βγήκε πριν 1-2 βδομάδες;
Οκ ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει ευρέως
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0