MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Όπου έχεις και τις άλλες συσκευές σου !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Και νέα έκδοση, 5.4.25 (beta λογικά) στο play store
-
Επιτελους μετα απο σχεδον 2 μηνες εχω και παλι σταθερή ταχύτητα στο mihome μεσω wifi για ολοκληρο το 24ωρο. Ελπιζω να κρατησει ετσι...
-
Μετά την αλλαγή ώρας, δεν λειτουργεί σχεδόν τίποτα απο τα Time Schedule.
-
Καλησπέρες! Εγώ πάλι με την αλλαγή ώρας δεν έχω κανένα θέμα ίσα ίσα όλα δουλεύουν όπως πρέπει λόγω της διαφοράς. Ερώτηση. Έχει κάποιος ηχείο Alexa echo κλπ και να έχει ενσωματώσει το mi home? Το ψάχνω για αγορά μέσω amazon.de αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Καλησπέρες! Εγώ πάλι με την αλλαγή ώρας δεν έχω κανένα θέμα ίσα ίσα όλα δουλεύουν όπως πρέπει λόγω της διαφοράς. Ερώτηση. Έχει κάποιος ηχείο Alexa echo κλπ και να έχει ενσωματώσει το mi home? Το ψάχνω για αγορά μέσω amazon.de αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
@RASTAVIPER το δοκίμασα βρίσκει μόνο τη yeelight την παλιά (9w). Δείχνει ότι βρίσκει το mi home είναι συνδεδεμένο αλλά τπτ... Επιμένει μόνο στη yeelight bulb.
5.4.26 olaystore την κάνω και δεν μου μπαίνει με τπτ μέσα.
Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Jiasios έγραψε:
Επιτελους μετα απο σχεδον 2 μηνες εχω και παλι σταθερή ταχύτητα στο mihome μεσω wifi για ολοκληρο το 24ωρο. Ελπιζω να κρατησει ετσι...
Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor -
Καλημέρες! Δουλεύει όντως αλλά μας έχει μπιπ στις διαφημίσεις....και το χειρότερο πως δεν μπορείς να αγοράσεις κιόλας!
Τον τελευταιο καιρό εχει αρχίσει το MiHome και μου στέλνει κινέζικες ειδοποιήσεις. Τι κάνω για κοψω αυτή την μπούρδα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0