δεν πηρε το λινκ ειναι ενταξει τωρα
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Καλώς τα παιδιά !!! Xiaomi Zero AI Face Identification 720P IR Night Vision Video Doorbell Set Motion Detection SMS Push Intercom Free Cloud Storage Sale - Banggood Mobile
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Edit by NasDriverNon affiliate link removed. FORUM RULES -
5.4.35 play store αναβάθμισα κι έχασα τα πάντα. Μπήκα την πρώτη φορά ολες οι συσκευές μια χαρά, ξαναμπήκα και μου εμφανίζει μόνο το flower care και τα Ir.
Οι σκηνές παίζουν κανονικά. Έκανα restartτο gateway αλλά τπτ...
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H coskarl έγραψε:
Παλιότερες εκδόσεις στο Mi Home ? Πως γίνεται αυτό ??
Δες στο apkmirror
Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
-
Καλησπέρα πρώτο μήνυμα μου
Θέλω να ξεκινήσω το xiaomi smart home όμως οσο διαβάζω στο ιντερνετ τοσο μπερδευομαι
Καταρχήν κοιτούσα την σειρά aqara όμως είδα πως δεν υπάρχει ευρωπαϊκή έκδοση ακομα
Αν κ διαβάζω μέλη απο εδω ήδη έχουν προϊόντα αυτής της σειράς
Αρχικά θέλω να βαλω
μια κάμερα
ενα θερμόμετρο/υγρασία
Παγιδες σε πόρτες κ παράθυρα
Motion sensor
Ισως μια σειρήνα κτλ
Μέχρι στιγμής για smart home εχω φωτισμό το Philips hue στο οποίο πρόσφατα προσθεσα κ λάμπα ikea tradfiry με την οποία το gateway της Philips δουλεύει μια χαρά
Μπορω το Philips hue να το χρησιμοποιω και με το xiaomi?
Τι θα πρέπει να αγοράσω?
Πρέπει να περιμένω για την ευρωπαϊκή έκδοση της σειράς aqara?
(Εχω iPhone) -
-
Οχι τίποτα απο τα δυο
-
Ο/H Dimitris Ntais έγραψε:
Οχι τίποτα απο τα δυο
Άρα δεν μπορείς να φτιάξεις Apple HomeKit οπότε μπορείς να πάρεις ότι τραβάει η όρεξη σου !!! Αρχικά θέλεις το gateway γιατί μέσω αυτού θα βλέπεις τα περισσότερα προϊόντα της Xiaomi !!! Τα Aqara κατα την γνώμη μου είναι ποιο ποιοτικά !!! Το Hue δεν συνεργάζεται με το Xiaomi αλλά θα συνεργαστεί το Tradfiry με το Xiaomi !!! Θα σου πρότεινα να μας πεις επακριβώς τι θέλεις να κάνεις για να σου προτείνουμε προϊόντα γιατί εγώ για παράδειγμα άλλον αισθητήρα θερμοκρασίας θα σου προτείνω αν θέλεις να ελέγξεις και τα κλιματιστικά και άλλον αν δεν θέλεις !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Πάντως η λαμπα tradfiry συνεργαστηκε μια χαρα με το Philips bridge και το application το αναγνωρισε κανονικά οπότε ισως και με το xiaomi μελλοντικα
Θελω αρχικα τα εξης
Σε ολες τις πόρτες κ παράθυρα ασυρματες παγιδες
Θερμομετρο/υγρασιομετρο
Καμερες εσωτερικου χωρου μάλλον 2 αρχικά
Μια εξωτερικού στο μπαλκόνι αδιάβροχη
**Εαν γίνεται και εαν καταφερω να στείλω το σημα WiFi μου με ενα long distance wifi repeater/extender στην πιλωτη να βαλω μια καμερα ασυρματη αδιάβροχη εξωτερικου χωρου**
Τωρα τα κλιματιστικά τα δυο έχουν δικο τους Wi-Fi όμως το ενα δεν έχει όποτε με ενδιαφέρει και αυτό που αναφερεις
Μια σειρηνα ισως
Επισης τελευταία εχω δει κ στο ιντερνετ μετατροπή του ηλεκτρικού θερμοσιφωνα σε wifi όσον αφορά το on/off
Εκει μάλλον θα χρησιμοποιηθεί ενα sonoff και θα ειναι φαντάζομαι ξεχωριστό πραγμα με το δικο του app
Αυτα αρχικά
Εσωτερικά του σπιτιού υπάρχει wifi router αλλα και entender για να καλυπτεται ολο το σπίτι και δουλεύει μια χαρα
Οπότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα χρειαστώ δυο repeater απο ότι καταλαβαίνω για να αναμετάδοση του σηματος zigbee και οχι του Wi-Fi γιατί το εχω τακτοποίησει αυτο ηδη
Μελλοντικα ισως καποια πριζα ασύρματη για on/off πιθανό να χρειαστεί
Επισης tv 4k ισως παρω μελλοντικα
Apple tv αποκλείεται
Εχω ενα chromecast 1080p και αργότερα και εαν κ εφόσον παρω 4κ tv μάλλον προς τα ενα xiaomi s θα κινηθω -
Οκ, αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος θα κάνω μια λίστα και θα την ποστάρω (όχι τώρα γιατί είναι λίγο αργά) αλλά εξωτερικές κάμερες η Xiaomi δεν έχει ούτε και σειρήνα προς το παρόν τουλάχιστον !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Οκ, αν δεν με προλάβει κάποιος άλλος θα κάνω μια λίστα και θα την ποστάρω (όχι τώρα γιατί είναι λίγο αργά) αλλά εξωτερικές κάμερες η Xiaomi δεν έχει ούτε και σειρήνα προς το παρόν τουλάχιστον !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ευχαριστώ πάρα πολύ
Εχει η Yi όπως αυτή Yi-Technology-YI-Outdoor-Camera.html
η οποία Βέβαια είναι κακης ποιότητας κ μάλλον πιο παλια
Οκ μπορώ να βάλω μια άλλη με δικη της sd card για καταγραφή
Το δύσκολο στην εξωτερική της πιλωτης
3 ορόφους κατω
Είναι το σημα WiFi μου αλλιως κ πρίζα υπάρχει και ολα στο σημείο
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0