Αν θέλει κάποιος καινούριο xiaomi mi router 3 δίνω το δικό μου
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούοι διακόπτες δεν θα σου δουλέψουν αν δεν έχεις και τον Gateway. Το zigbee είναι ένα πρωτόκολλο σαν το Bluetooth οπότε οι συσκευές αυτές δεν είναι αυτόνομες, χρειάζονται την κεντρική για να λειτουργήσουνΟ/H captainrodos έγραψε:
Γεια σας παιδια, τωρα μπηκα και εγω στις εξυπνες λαμπες κτλπ. Εχω μια ερώτηση, εχω παρει yeelight 10w η νεα παρτιδα τελος παντων , τις εχω συνδεσει και δουλευουν αψογα με την εφαρμογη yeelight .
Με την εφαρμογη mihome δεν τις βρισκει καν , τις βρισκει μονο οταν αλλαζω το region σε mainland china αλλα και παλι δουλευουν πολυ πιο καυθστερημενα απο την αλλη εφαρμογη.
Θα τα εκανα ολα με την εφαρμογη yeelight δεν θα με πειραζε αλλα το προβλημα ειναι οτι παραγγειλα 3 button (xiaomi mijia zigbee wireless) και αυτα αναγαστηκά μπορώ να τα συνδέσω μονο με την εφαρμογη mihome στην αλλη δεν υπαρχουν.
Οποτε τι μπορω να κανω ωστε οι λαμπες μου yeelight να εχουν ενα απλο διακοπτακι εκτος απ το να τις χειριζομαι μονο με το smartphone ?
Πως θα γινει ακριβως αυτο;Ο/H mslave έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει τα προϊόντα της sonoff στο MiHome app?
Τι επιλογη εχει για να.κανεις add συσκευη που δεν.ειναι.xiaomi ?Ο/H mslave έγραψε:
Έχει επιλογή μέσα στο Mi HomeΟ/H andreasp έγραψε:
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Εγω γιατι δεν το βλεπω;;Ο/H mslave έγραψε:
Έχει για συγκεκριμένες μάρκες και μέσα σε αυτές είναι και η sonoff μέσω του ewelink accountΟ/H andreasp έγραψε:
Τι επιλογη εχει για να.κανεις add συσκευη που δεν.ειναι.xiaomi ?Ο/H mslave έγραψε:
Έχει επιλογή μέσα στο Mi HomeΟ/H andreasp έγραψε: