Ο/H spkour έγραψε:
Έχει βρει κανείς το ρελέ της aqara;
Είναι το ποιο άφαντο προϊόν της, νομίζω ότι ούτε η Νικολούλη μπορεί να το ξετρυπώσει !!!
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H spkour έγραψε:
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Είναι το ποιο άφαντο προϊόν της, νομίζω ότι ούτε η Νικολούλη μπορεί να το ξετρυπώσει !!!Ο/H spkour έγραψε:
Sent from my iPad using Tapatalk Pro
Ο/H RpMz έγραψε:
Παρέλαβα χθες και εγώ το Aqara gw.
Μέσα απο android & Mi Home συνδέθηκε σε δευτερόλεπτα.
Επίσης και το firmware update έγινε μπαμ μπαμ.
Όμως προσπαθώ να το κάνω pair με το AppleHome Και τρώω πόρτα.
Μήπως φταίει το firmware update που έκανα?
Το έκανα 3-4 φορές reset, προσπαθώντας να το κάνω import μέσα απο το Apple Homekit, αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία.
Τα φώτα σας!!!
Ο/H RpMz έγραψε:
Το δοκίμασα, δεν κάνει κάτι.
Ο/H RpMz έγραψε:
Έχω δώσει κανονικά access.
Αυτό που κάνει σε άλλο tablet, πάω να το κάνω pair μέσω του Mi Home, μου εμφανίζει: Select home to add, διαλέγω το Home που έχω φτιάξει και έπειτα μου εμφανίζει την επιλογή για Προσθήκη αξεσουάρ και να κάνω scan το QR.
Θεωρητικά εκεί θα έπρεπε να κάνει import το Hub και όχι την διαδικασία της Προσθήκης νέου αξεσουάς. Παρόλο που κάνω και scan το QR του hub, δεν το κάνει import.
Ο/H RpMz έγραψε:
Κάνω την διαδικασία του pair, το aqara gw κάνει connect στον router (το βλέπω μέσα απο τον router που είναι connected και έχει πάρει και ip), περιμένω να γίνει import στο apple home, και στο τέλος γράφει ότι δεν μπορεί να συνδέσει το αξεσουάρ με το apple homekit.