Δοκίμασε με ένα παλιότερο μοντέλο iPhone και θα δεις ότι δεν θα έχει πρόβλημα! Τουλάχιστον σε μένα δούλεψε!
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Άλλαξε κάτι στα alerts της 720p Yi camera.
Πάω στο log και βλέπω κάποιες εγγραφές. Πετάω να παίξουν και βγάζει μήνυμα ότι δεν υπάρχει sd card. Μα ποτέ δεν είχα sd card και πάντα σώζονταν online τα video.
Στην τελική, πού αλλού βρίσκονται αυτά που έχει καταγράψει ως motion detected.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
-
Σήμερα για πρώτη φορά από τότε που χρησιμοποιώ mi home είδα ειδοποίηση στο κινητό μου για χαμηλή στάθμη μπαταρίας ενός αισθητήρα.
Το έχει δει κανένας άλλος? Πάντα λέγαμε ότι κακώς το mi home δεν παρέχει τέτοιου είδους πληροφορία. Ούτε και τώρα φυσικά μπορώ να δω κάτι περισσότερο, αλλά μπαίνοντας στο home assistant είδα ότι στο συγκεκριμένο αισθητήρα λέει 1% μπαταρία
-
Ο/H psybill έγραψε:
Σήμερα για πρώτη φορά από τότε που χρησιμοποιώ mi home είδα ειδοποίηση στο κινητό μου για χαμηλή στάθμη μπαταρίας ενός αισθητήρα.
Το έχει δει κανένας άλλος? Πάντα λέγαμε ότι κακώς το mi home δεν παρέχει τέτοιου είδους πληροφορία. Ούτε και τώρα φυσικά μπορώ να δω κάτι περισσότερο, αλλά μπαίνοντας στο home assistant είδα ότι στο συγκεκριμένο αισθητήρα λέει 1% μπαταρία
Το έχω δει στον αισθητήρα θερμοκρασίας/υγρασίας της Mi τον στρογγυλό !!!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro -
Καλημέρα σε όλους. Επανέρχομαι στο θέμα του ήχου όταν ανοίξει η πόρτα με συναγερμό ενεργοποιημένο. Ενώ έρχεται ειδοποίηση δεν ακούγεται. Έχει βρει λύση κάποιος;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Ikariapower έγραψε:
Ο/H psybill έγραψε:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο/H psybill έγραψε:
-
Ο/H Harrytzo έγραψε:
Καλημέρα σε όλους. Επανέρχομαι στο θέμα του ήχου όταν ανοίξει η πόρτα με συναγερμό ενεργοποιημένο. Ενώ έρχεται ειδοποίηση δεν ακούγεται. Έχει βρει λύση κάποιος;
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η αλήθεια είναι ότι και γω έχω να το ακούσω πολύ καιρό το πρώτο. Σήμερα μετά το δικό σου μήνυμα είδα ότι το mi home έχει γίνει κατά κάποιο τρόπο υλοποίηση των notification channels στο android. Έχει δύο επιλογές αλλά δε λέει για τι είναι το καθένα. Έβαλα διαφορετικό ήχο στο κάθε ένα και δοκίμασα να ενεργοποιήσω τον συναγερμό με το άνοιγμα μιας πόρτας. Ο ήχος που παίρνω είναι ο ίδιος είτε ενεργοποιείται ο συναγερμός είτε μου έρχεται οποιαδήποτε άλλη ειδοποίηση από το mi home...
-
Αυτό ακριβώς το ντριν ντριν ντριν που ότι κι αν έκανες καταλάβαινες πως χτυπάει συναγερμός. Τώρα με τον ήχο dot ουσιαστικά τί ειδοποίηση του αισθητήρα θερμοκρασίας χτυπάει τί ειδοποίηση ότι άνοιξε η πόρτα ένα και το αυτό....
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Που βρίσκεται αυτή η επιλογή στο Android βρε παιδιά; Δεν μπορώ να τη βρω με τίποτα...
Στάλθηκε από το RNE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0