υπάρχει περίπτωση μια έξυπνη πρίζα(digoo) οταν ειναι κοντά να κάνει παρεμβολές στο gateway? Έχω παρατηρήσει να τρώει κολλήματα όλο το σύστημα όταν το digoo είναι Online όταν την κλείνω στρώνει.
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
5.5.7 στο Play store
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
πριν την αλλαγή της ώρας δεν είχα προβλήματα με τα σενάρια. Τώρα παρατήρησα ότι δεν λειτουργούν στις ώρες που είχα ορίσει,έπρεπε να τα γυρίσω 2ωρες πίσω η κάμερα όμως δείχνει κανονικά την ώρα. Είμαι σε mainland
-
Ο/H strentas έγραψε:
πριν την αλλαγή της ώρας δεν είχα προβλήματα με τα σενάρια. Τώρα παρατήρησα ότι δεν λειτουργούν στις ώρες που είχα ορίσει,έπρεπε να τα γυρίσω 2ωρες πίσω η κάμερα όμως δείχνει κανονικά την ώρα. Είμαι σε mainland
Έτσι είναι, η Κίνα δεν αλλάζει ώρα όποτε ούτε τα σενάρια που είναι καρφωμένα στους server της !!! Κάθε χρόνο τ κάνω και εγώ αλλά είσαι σίγουρος για δυο ώρες και όχι μια ;;;
Sent from my iPad using Tapatalk Pro -
Έχει βάλει κανείς αυτοματισμούς τις xiaomi σε μεγάλο σπίτι και να έχει πρόβλημα με την απόσταση των αισθητήρων από το Gateway;
Πως έλυσε αυτό το πρόβλημα;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk -
καλησπερα παιδια! μολις γυρισα σπιτι και βλεπω την xiami mijia 360 security camera να αναβει παρατεταμενα το κιτρινο λεντακι. μπαινω στο mihome app και μου την βγαζει offline. παταω επανω της και οντως δεν δειχνει εικονα.
Την διεγραψα απο τις συσκευες και προσπαθησα να την συνδεσω παλι, αλλα ματαια.
Στην συνεχεια την εβγαλα απο την μπριζα περιπου 5-10 λεπτα μηπως και ξεσκαλωσει. Με το που την βαζω στο ρευμα, αναβε ξανα παρατεταμενα το κιτρινο λεντακι. πατουσα παρατεταμενα το ρεσετ κουμπι αλλα και παλι τιποτα. Βαζω το αυτι μου κοντα στην καμερα και ακουω εναν "ηλεκτρικο" ηχο, οποτε παιρνει ρευμα κανονικα.
Μεχρι χθες το βραδυ το την ειδα, δουλευε κανονικα. εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο??
UPDATE: Δεν ξερω τι σκ@τ@ επαθε. εβαλα και ξαναβαλα την MicroSD (το διαβασα στο miui.com, ελεγε για φορματ της καρτας, το οποιο δεν εκανα γιατι δεν εχω ανταπτορα αυτη την στιγμη) και ξαφνικα ξεσκαλωσε μονη της και αρχισε να μιλαει. Bootαρε μονη της και την συνεδεσα κανονικα. εκδοση λογισμικου: 3.4.9_0215, και διαθεσιμο update εκδοση 3.5.1._0217 το οποιο ΔΕΝ εκανα ακομα. -
Αν γεμίσει η sd της κάμερας δεν είναι ανάγκη να την βγάλεις για φορματ,γίνεται και μέσα από της ρυθμίσεις
-
Ο/H kougis έγραψε:
Έχει βάλει κανείς αυτοματισμούς τις xiaomi σε μεγάλο σπίτι και να έχει πρόβλημα με την απόσταση των αισθητήρων από το Gateway;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
-
-
Ο/H coskarl έγραψε:
Ο/H kougis έγραψε:
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
@RASTAVIPER
Γιατί να βάλω ένα ακόμα Aqara Gateway που δεν χρησιμεύει σε τίποτα άλλο αν την ίδια δουλειά μπορώ να την κάνω με την κάμερα;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk -
5.5.8 στο Play store με αρκετές προσθήκες βλέπω
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0