MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
σε εμένα απευθύνεσαι ?
-
Ο/H mslave έγραψε:
σε εμένα απευθύνεσαι ?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Καλησπέρα σε όλους,
Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε; -
Ο/H Antonisgg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε;
μην αγοράσεις yeelight για όλο το σπίτι εκτός αν θες 2-3 και μπορείς να περιμένεις.
η κωλο εταιρεία αυτή θα βγάλει καινούργια έκδοση για τις λάμπες αλλά σε τουλάχιστον 6 μήνες.
γενικά η yeelight ίσως είναι η πιο άχρηστη εταιρεία που συνεργάζεται η Xiaomi. -
Κάτσε τώρα πετάς ένα χαρακτηρισμό για της yeelight χωρίς να εξηγείς .Δεν σου φτάνουν τα watt σου φταίνε οι τιμές ? Πάντως αφού μπήκες στον κόπο να απαντήσεις κάνε το σωστά.
-
Ο/H tedev έγραψε:
Ο/H Antonisgg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Όσοι χρησιμοποιείτε τις yeelight τι γνώμη έχετε ως προς την κατανάλωση; Αξίζει να επενδύσουμε ώστε να αντικαταστήσουμε τις λάμπες του εμπορίου ή αγοράζουμε 2-3 και βλέπουμε;
μην αγοράσεις yeelight για όλο το σπίτι εκτός αν θες 2-3 και μπορείς να περιμένεις.
η κωλο εταιρεία αυτή θα βγάλει καινούργια έκδοση για τις λάμπες αλλά σε τουλάχιστον 6 μήνες.
γενικά η yeelight ίσως είναι η πιο άχρηστη εταιρεία που συνεργάζεται η Xiaomi.
Επίσης η xiaomi δεν συνεργάζεται με μια εταιρία που την λένε yeelight... Η yeelight ειναι ένα brandname και Θυγατρική της Xiaomi
Sent from my SM-G965F using Tapatalk -
Ο/H Antonisgg έγραψε:
Καλησπέρα σε όλους,
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Αγόρασα δυο κι έμεινα πολύ ευχαριστημένος... και με τους αυτοματισμούς και ως φωτισμός... γι αυτό το έθεσα ως προβληματισμό...
-
Ο/H mslave έγραψε:
Γράφω ακριβώς τι κάνωπήρα ένα παλιό tablet και το έκανα (Smart Home Control ), χρησιμοποιώ τον launcher Square Home 3
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις τις Yeelight και τις κάμερες.
Αν έχεις ένα tablet παροπλισμένο είναι μια χαρά για την lite έκδοση. -
Ο/H coskarl έγραψε:
Ο/H mslave έγραψε:
Γράφω ακριβώς τι κάνωπήρα ένα παλιό tablet και το έκανα (Smart Home Control ), χρησιμοποιώ τον launcher Square Home 3
Μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις τις Yeelight και τις κάμερες.
Αν έχεις ένα tablet παροπλισμένο είναι μια χαρά για την lite έκδοση.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0