Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• δυστυχώ η μπρίζα δεν το κόβω να δουλεύει ποτέ σε κινέζικο server γιατί είναι wifi και υποστηρίζει google assistant και alexa. κάτι που ο κινέζικος server δεν το κάνει οπότε

ερώτηση... έχει αγοράσει κανείς από chinabrands?
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H Kostas Glikas έγραψε:

Τι κολπακι;;;;

Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Περνάς αυτό και φτιάχνεις clone της εφαρμογής με όνομα πχ Mi home Greek, Έτσι έχεις μόνιμα εγκατεστημένες δύο εφαρμογές mi home

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
    • Ο/H mslave έγραψε:

Τι κολπακι;;;;

Περνάς αυτό και φτιάχνεις clone της εφαρμογής με όνομα πχ Mi home Greek, Έτσι έχεις μόνιμα εγκατεστημένες δύο εφαρμογές mi home

επειδη αντιμετωπιζω ενα θεμα τελευταια με μια καμερα mi home security camera 360° την οποια εκτος wifi σπιτιου δεν μπορω να δω εικονα οταν ειμαι σε κινεζικο server ενω οταν παω στο ελληνικο server δουλευει κανονικα

ομως δεν εχω android αλλα iphone μπορω να κανω το ιδιο??
    • Διαφήμιση
    • RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

επειδη αντιμετωπιζω ενα θεμα τελευταια με μια καμερα mi home security camera 360° την οποια εκτος wifi σπιτιου δεν μπορω να δω εικονα οταν ειμαι σε κινεζικο server ενω οταν παω στο ελληνικο server δουλευει κανονικα

Χωρίς Jailbreak μου φαίνεται λίγο δύσκολο
    • Ο/H mslave έγραψε:

Ο/H Dimitris Ntais έγραψε:

Ο/H mslave έγραψε:

Τι κολπακι;;;;

Περνάς αυτό και φτιάχνεις clone της εφαρμογής με όνομα πχ Mi home Greek, Έτσι έχεις μόνιμα εγκατεστημένες δύο εφαρμογές mi homeSent from my SM-G965F using Tapatalk

Χωρίς Jailbreak μου φαίνεται λίγο δύσκολο
      ειμαι jailbroken :)
    • Υπάρχει και άλλο ένα στοίχημα όμως. Έστω ότι βγάζουν ευρωπαικές πρίζες, διακόπτες, χωνευτούς/εξωτερικούς, τα πάντα όλα με zigbee. Θα τα βλέπουμε εμείς στην λίστα να τα κάνουμε add με κινέζικο gateway στον mainland china?
    • Ο/H mslave έγραψε:

Ο/H kukukali έγραψε:

Εχω ενα gateway κινεζικο σε λειτουργια και θελω να το αντικαταστησω με ενα δευτερο παλι κινεζικο.Υπαρχει τροπος να κανω back up συνδεσεις και αυτοματισμους και να τις περασω στο νεο η πρεπει να γινει ολο το στησιμο απο την αρχη;
      Δυστυχώς δεν γίνεται από όσο ξέρω.... υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θες να τον αντικαταστήσεις;
      Λαγκαρει τελευταια και μπηκα στη διαδικασια αν και εφοσον συμβει το μοιραιο τι κανουμε;
      Mου φαινεται απιθανο(λεμε τωρα) να μην υπαρχει τροπος να γινει backup.
      Ειναι βασικο κομματι που επανω πεφτουν ολα,ρυθμισεις αυτοματισμοι κλπ
      Δεν ειναι μια λαμπα η πριζα που την αλλαζεις περνας 2-3 πραγματα και ολα οκ.Εδω τον ηπιαμε...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H kukukali έγραψε:

Ο/H mslave έγραψε:

Ο/H kukukali έγραψε:

Εχω ενα gateway κινεζικο σε λειτουργια και θελω να το αντικαταστησω με ενα δευτερο παλι κινεζικο.Υπαρχει τροπος να κανω back up συνδεσεις και αυτοματισμους και να τις περασω στο νεο η πρεπει να γινει ολο το στησιμο απο την αρχη;
      Δυστυχώς δεν γίνεται από όσο ξέρω.... υπάρχει κάποιο πρόβλημα και θες να τον αντικαταστήσεις;Sent from my SM-G965F using Tapatalk
      Λαγκαρει τελευταια και μπηκα στη διαδικασια αν και εφοσον συμβει το μοιραιο τι κανουμε;Mου φαινεται απιθανο(λεμε τωρα) να μην υπαρχει τροπος να γινει backup.
      Ειναι βασικο κομματι που επανω πεφτουν ολα,ρυθμισεις αυτοματισμοι κλπ
      Δεν ειναι μια λαμπα η πριζα που την αλλαζεις περνας 2-3 πραγματα και ολα οκ.Εδω τον ηπιαμε...
      Σίγουρα είναι σημαντικό και ίσως θα'ταν και καλό να τους το δώσουμε σαν feedback μπας και. Προς το παρών αν δεν γίνεται αλλιώς μάλλον κράτα κανα screenshot :p .
    • Καλησπέρα σε όλους σήμερα παρέλαβα 2 aqara g2 τις έχω συνδέσει στον server Κίνας μέσω της εφαρμογής mihome από play store σε Android κινητό κ σε iPad αλλά θέλω λίγη βοήθεια πχ σαν ώρα φαίνεται μάλλον Κίνας μερικές ώρες μπροστά από εμάς γίνετε να αλλάξει αυτό? Επίσης με τις ρυθμίσεις που έχω κάνει στο iPad χτυπάνε ειδοποιήσεις κινήσεις στο κινητό όχι κ τέλος πως μπορώ να τις ρυθμίσω να μου στέλνει ειδοποίηση κ video κ να χτυπάει τον ήχο που έχω επιλέξει μόνο όταν λείπω από το σπίτι?
    • Ο/H tedev έγραψε:

δυστυχώ η μπρίζα δεν το κόβω να δουλεύει ποτέ σε κινέζικο server γιατί είναι wifi και υποστηρίζει google assistant και alexa. κάτι που ο κινέζικος server δεν το κάνει οπότε

ερώτηση... έχει αγοράσει κανείς από chinabrands?
      Μπορεί να'χεις δίκαιο αλλά μην ξεχνάς πως οι λάμπες της yeelight παίζουν σε κινέζικο server, είναι wifi και υποστηρίζουν google assistant.
      Xiaomi Mi4, Gateway, Smart WiFi Socket ZigBee, 3 USB Mini Power Strip, Yeelight RGBW E27 Bulb, Smart Human Body Sensor, Yeelight Smart Light Strip, Aqara Smart Light Switch Wireless, Smart Temperature and Humidity Sensor, Smart Door and Windows Sensor, Universal IR Remote Controller, Mijia Bedside Lamp Bluetooth Control WiFi, Miband 2, Aqara 2B Wall Switch ZigBee Version Controller, Mi Magic Controller, Yeelight Smart LED Ceiling Light, Smart Home Aqara Human Motion Sensor
    • Διαφήμιση
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

σήμερα η xiaofang πάλι μου βγάζει άκυρο για εκτός Κίνας μ. καλά ήταν για κανα χρόνο και

Sent from my Nokia 9 using Tapatalk