MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
σήμερα η xiaofang πάλι μου βγάζει άκυρο για εκτός Κίνας μ. καλά ήταν για κανα χρόνο και
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
firmware 3.3.4.297 ????? -
ναι... δεν ξέρω πότε έκανε update γτ είχα μέρες να μπω.. υπάρχει τροπο να κανω downgrade? η θα μπλέξω πάλι με hack
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ναι κ γω έτσι την πάτησα... Εγώ ακολούθησα τις οδηγίες κ όλα οκ... Xiaomi Xiaofang 1s Firmware - Mi Gadgets - Xiaomi MIUI Official Forum
-
9κ..σε ευχαριστώ.. θα το δοκιμάσω αύριο
έχεις την 1s η την πιο παλιά γτ εμένα δεν κάνει τίποτα.. δεν ανάβει πουθενά το μπλε φωτάκι.. μόνο για setup πάει
τελικά κομπλέ.. με ταλαιπώρησε αλλά δούλεψε
Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος της Aqara G2 Hub. Παρόλο που έχω αλλάξει το timezone από τις επιλογές, το timestamp παραμένει σε ώρα Κίνας. Τα υπόλοιπα plugins όμως δουλεύουν κανονικά σε ώρα Ελλάδας. Το αστείο είναι ότι έχω τον σενσορα της πόρτας, στην ειδοποίηση στο κινητό την δείχνει σε ώρα Κίνας, ενώ στα logs σε ώρα Ελλάδας!!! Απ' όσο έψαξα γενικότερα είδα ότι σε άλλοι κάτοχοι έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά χωρίς κάποια λύση.
-
Έχει κάνει κανείς κανένα project που να λαμβάνει ειδοποίηση όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος στο σπίτι; Θα'ταν πολύ χρήσιμο πιστεύω + αν γινόνταν με κάποιο ρελέ να απενεργοποιούμε την σειρηνά (π.χ να της κόβουμε το ρεύμα από την μπαταρία) σε περίπτωση που ξεμείνει το UPS.
-
Καλησπέρα
-
-
Παιδιά άσχετο, αλλά ήρθε στο email, ίσως όμως κάποιος να ενδιαφέρεται
edo.html?ref_tim=1563299010&ref_a=26435125&ref_b=1016190&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=mi_ecosystem_16-07-2019&utm_term=1016190_26435125
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0