Ο/H tedev έγραψε:
μέσα στο gateway... έχει το μενού για το alarm και έχει και επιλογή για triggering devices (που σημαίνει ότι αν αλλάξει status ένα device, θα χτυπήσει ο συναγερμός).
μόλις τα διαλέξεις αυτά....
φτιάχνεις ενα automation που λέει ότι στο single click του κουμπιού αυτού... θέλω να κάνεις arm/disarm το συναγερμό. και τέλος.
όσο αφορά την ειδοποίηση... πάλι μέσα στις ρυθμίσεις του hub... έχει και για notification. αλλιώς πάλι φτιάχνεις automation και του λες ότι αν χτυπήσει ο συναγερμός... στείλε ειδοποίηση.
αλήθεια ειναι ΤΟΣΟ απλο. ασχολήσου με το μενού.
geofencing από ότι ξέρω.... μόνο με iphone.
Καλημέρα, χωρίς να το έχω δουλέψει μιας και δεν έχω τίποτα από mihome, για δες λίγο αυτά που έχει γράψει ο @tedev σε άλλο ποστ, μήπως και βοηθήσουνΟ/H AnestoGRE έγραψε:
Χαιρετώ, είμαι κάτοχος του Xiaomi Gateway V2 και έχω και τον Door/Window sensor της Xiaomi. Προσπαθώ δύο μέρες τώρα να ενεργοποιήσω τον συναγερμό αλλά τίποτα. Έχω ενεργοποιήσει το arm mode, έχω βάλει ως trigger device τον συγκεκριμένο αισθητήρα, αλλά και πάλι δεν έχω κάποιο αποτέλεσμα. Παρόλα αυτα, τα scenes, τα logs, δουλεύουν κανονικά, όμως δεν γίνετε να έχω συνέχεια ενεργά scenes τύπου: send notificatio - play ringtone police 2 - open gateway light κλπ. Αλλά μέχρι στιγμής είναι η μόνη λύση, έχετε να μου πρότεινετε να δοκιμάσω τίποτα μπας και λειτουργήσει το καταραμένο arm mode;