Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Εάν έχεις xiaomi συσκευή δοκίμασε διπλότυπη εφαρμογή.τα ίδια στοιχεία βάζεις αλλά επιλέγεις άλλο server.

Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα σε όσους άτυχους δεν βρίσκονται σε κάποια παραλία...

Επειδή χρειάζεται να βάλω κάμερα σε εξωτερικό χώρο, είμαι ανάμεσα στις
      Xiaovv Panoramic Outdoor Camera (που υποστηρίζεται απο το Mi Home)
      Xiaomi IMILAB Smart IP Camera Outdoor Waterproof Wireless Battery Edition (που δεν είναι σίγουρο οτι υποστηρίζεται από το Mi Home).
      Το πρόβλημα είναι ότι το σημείο που θα τοποθετηθεί δεν έχει κοντά ούτε παροχή ρεύματος (στην ανάγκη όμως από κάπου θα τραβήξω καλώδιο), ούτε μπρίζα για δίκτυο, επομένως το wifi είναι μονόδρομος.

Εχει δοκιμάσει κανείς κάποια από αυτές; Ειδικά για την δεύτερη, η μπαταρία πόσο κρατάει στην πραγματικότητα;
      Υπάρχει πρόταση για κάποια άλλη;

Ευχαριστώ!
    • Ο/H coskarl έγραψε:

Καλησπέρα σε όσους άτυχους δεν βρίσκονται σε κάποια παραλία...

Επειδή χρειάζεται να βάλω κάμερα σε εξωτερικό χώρο, είμαι ανάμεσα στις
      Xiaovv Panoramic Outdoor Camera (που υποστηρίζεται απο το Mi Home)
      Xiaomi IMILAB Smart IP Camera Outdoor Waterproof Wireless Battery Edition (που δεν είναι σίγουρο οτι υποστηρίζεται από το Mi Home).
      Το πρόβλημα είναι ότι το σημείο που θα τοποθετηθεί δεν έχει κοντά ούτε παροχή ρεύματος (στην ανάγκη όμως από κάπου θα τραβήξω καλώδιο), ούτε μπρίζα για δίκτυο, επομένως το wifi είναι μονόδρομος.

Εχει δοκιμάσει κανείς κάποια από αυτές; Ειδικά για την δεύτερη, η μπαταρία πόσο κρατάει στην πραγματικότητα;
      Υπάρχει πρόταση για κάποια άλλη;

Ευχαριστώ!
      Την δεύτερη θα σου πρότεινα γιατί είναι καθαρά της Xiaomi η πρώτη μπορεί να έχει το όνομα αλλά δεν είναι xiaomi... Έχω παραγγείλει και εγώ τη δεύτερη...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Μετά το τελευταίο update στο Mi Home, μέσα στο menu του Gateway μου βγάζει "Poor network connection". Όλα δουλεύουν οκ όμως και όταν πατήσω details, όλα φαίνονται ok όπως πριν με 100% signal strength. Είναι bug της τελευταίας έκδοσης;
    • Ο/H PaixXiaomi έγραψε:

Μετά το τελευταίο update στο Mi Home, μέσα στο menu του Gateway μου βγάζει "Poor network connection". Όλα δουλεύουν οκ όμως και όταν πατήσω details, όλα φαίνονται ok όπως πριν με 100% signal strength. Είναι bug της τελευταίας έκδοσης;
      Και μένα το ίδιο

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Antonisgg έγραψε:

θα το δοκιμάσω. Ευχαριστώ!
      Δοκίμασε και πες μας αν είχε αποτέλεσμα ώστε να το κάνουμε και οι υπόλοιποι :)

Πάντως θέμα δικτύου δ είναι σίγουρα που είπε κάποιος παραπάνω γιατί κι εγώ έχω στο δίκτυο της κάμερας 100mbps up/down speed και στο κινητό 4g+. Είναι καθαρά θέμα των σέρβερ της xiaomi που κόβει τη σύνδεση και κολλάει στο "establishing a safe connection 20%"...
    • Ο/H Antonisgg έγραψε:

Παιδιά να επανέλθω λίγο με τις κάμερες και το πρόβλημα συνδεσιμότητας. Με την Xiaomi 360 δν μπορώ να παρακολουθήσω live εκτός σπιτιού... είναι έτσι όλες οι κάμερες λόγω σέρβερ ή είναι η συγκεκριμένη; Με την G2 που λειτουργεί και ως getaway υπάρχει αυτό το πρόβλημα ή όχι;
      Με τη g2 δεν έχω πρόβλημα
    • Καλησπέρα ομάδα! Την τελευταία βδομάδα που έστησα και τις λίγες smart home συσκευές μου (aqara air conditioner companion, aqara g2 και aqara lamp) παρατήρησα τραγική πτώση στην ταχύτητα του ίντερνετ! Μίλησα με την vodafone και μου είπαν ότι το μανίσιο ρούτερ δε τα σηκώνει γιατί τραβάνε πολύ.. έχετε να προτείνετε τίποτα αξιόλογο και προσιτό σε ρούτερ;
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Giorgos Laf έγραψε:

Καλησπέρα ομάδα! Την τελευταία βδομάδα που έστησα και τις λίγες smart home συσκευές μου (aqara air conditioner companion, aqara g2 και aqara lamp) παρατήρησα τραγική πτώση στην ταχύτητα του ίντερνετ! Μίλησα με την vodafone και μου είπαν ότι το μανίσιο ρούτερ δε τα σηκώνει γιατί τραβάνε πολύ.. έχετε να προτείνετε τίποτα αξιόλογο και προσιτό σε ρούτερ;
      Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Να κάνουν τόση χρήση bandwidth με ποια λογική? Π.χ. αν μπεις στην κάμερα, λογικό είναι να σου τραβάει upload και όσο μεγαλύτερη είναι η ανάλυση, τόσο περισσότερο. Αλλά να τα έχεις stand by και να σου λέει κάτι τέτοιο ο πάροχος σου, είναι δικαιολογίες.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk