MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ο/H kougis έγραψε:
1, 2, 3, Ναι
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk
επειδή αναφέρθηκε ότι υποστηρίζει όσες συσκευές συνδέονται στο gateway.... φαντάζομαι υποστηρίζει και τα WiFi όπως πχ.... Yeelight ή Philips
επίσης (δεν την έχω βρει ακόμα) η ευρωπαϊκή έκδοση του Aqara gateway υποστηρίζει όλες τις συσκευές ή είναι σαν το Xiaomi gateway το ευρωπαϊκό που υποστηρίζει 3-4 συσκευές μόνο? -
Ο/H tedev έγραψε:
Ο/H kougis έγραψε:
1, 2, 3, Ναι
επειδή αναφέρθηκε ότι υποστηρίζει όσες συσκευές συνδέονται στο gateway.... φαντάζομαι υποστηρίζει και τα WiFi όπως πχ.... Yeelight ή Philips
επίσης (δεν την έχω βρει ακόμα) η ευρωπαϊκή έκδοση του Aqara gateway υποστηρίζει όλες τις συσκευές ή είναι σαν το Xiaomi gateway το ευρωπαϊκό που υποστηρίζει 3-4 συσκευές μόνο?
Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H yiatsou έγραψε:
Στάλθηκε από το Mi 9 SE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tedev έγραψε:
Ο/H kougis έγραψε:
1, 2, 3, Ναι
επίσης (δεν την έχω βρει ακόμα) η ευρωπαϊκή έκδοση του Aqara gateway υποστηρίζει όλες τις συσκευές ή είναι σαν το Xiaomi gateway το ευρωπαϊκό που υποστηρίζει 3-4 συσκευές μόνο?
Δεν γνωρίζω να σου απαντήσω
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk -
καλησπέρα σε όλους
τελικά έφτιαξε μόνο του και έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις χωρίς update χωρίς τίποτα....
Στο σύστημα της xiaomi mijia μπορούμε να προσθέσουμε επιιπλέον συσκευές απο αυτές που έχει στο + πάνω δεξιά ή αναγκαστικά μόνο αυτές που έχει σαν προεπιλογή
ευχαριστώ -
Χαιρετώ όλα τα παιδιά από Ένα νέο μέλος από την Κρήτη. Θα ήθελα μια πληροφορία από όποιον μπορεί παρακαλώ. Συγκεκριμένα έχοντας 7 κάμερες xiaomi 360 security 1080 δε μου έρχονται ειδοποιήσεις μετά που άλλαξα από τον κινέζικο server στον ελληνικό. Μπορώ να τις δω κανονικά τώρα από άλλο ρούτερ γιατί είχα θέμα πριν , αλλά ενώ ειδοποιήσεις υπάρχουνστην εφαρμογή, αλλά δεν υπάρχει ήχος στην ειδοποίηση στο κινητό μου iPhone. Η ρυθμίσεις όλες όσο αφορά το κινητό είναι απολύτως εντάξει. Αν μπορεί ας απαντήσει κάποιος παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Ευχαριστώ ρε παιδιά
Ναχα και ζόρι
Ας είσαστε καλά -
Παντως εγω που επαιζα προχθες με τους σερβερ ειχα τα ιδια προβληματα με εσενα, δεν μου ερχόντουσαν οι ειδοποιήσεις στο κινητο. μετα απο περιπου δυο μερες μου ηρθαν κανονικα!!!
επισης θα ηθελα να ρωτησω το εξης
Αν μας κλεψουν την καμερα πως μπορουμε να δουμε μετα το home monitoring αυτο που γραφει για 10 δευτερα εννοω -
Ο/H spanti1998 έγραψε:
Παντως εγω που επαιζα προχθες με τους σερβερ ειχα τα ιδια προβληματα με εσενα, δεν μου ερχόντουσαν οι ειδοποιήσεις στο κινητο. μετα απο περιπου δυο μερες μου ηρθαν κανονικα!!!
Αν μας κλεψουν την καμερα πως μπορουμε να δουμε μετα το home monitoring αυτο που γραφει για 10 δευτερα εννοω
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Gokoulis έγραψε:
Ο/H spanti1998 έγραψε:
Αν μας κλεψουν την καμερα πως μπορουμε να δουμε μετα το home monitoring αυτο που γραφει για 10 δευτερα εννοω
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
xiaomi mi 360 1080hd -
Μόνο αν κάνεις λογαριασμό cloud...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0