Το σκούτερ με το mi home και να συνδεθεί πού θα βοηθήσει;
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Σε updates και πληροφορίες για το σκούτερ. Χλμ μπαταρία κλπ...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Μπορείς να δεις ταχύτητα, μπαταρία, συνολικά χιλιόμετρα να το κλειδώσεις και άλλα...
-
Ενώ έχω υποτίθεται Ευρωπαικό hub (αγορασμένο από εδώ με το Kit της επίσημης αντιπροσωπείας) και έχω μπει όπου είχε timezone και δήλωσα Athens, τα notifications στο τηλέφωνο έρχονται με +5ώρες. Και καλά αυτό όταν το καταλάβεις πες το παραβλέπεις. Φαίνεται και κάποια schedules να παίζουν με σωστό και κάποια με άσχετο timezone. Σωστά π.χ. παίζει η λάμπα (η οποία βέβαια είναι ανεξάρτητη από το Hub στην πραγματικότητα χμμμ...) ενώ τα scenes δεν έχω καταφέρει να βρω σε τι timezone παίζουν. Υπέθεσα ότι θα είναι κι αυτά +5 αλλά δεν μου βγαίνουν οι δοκιμές. Κανείς άλλος τα φώτα του;
Και κάτι ακόμα από απλή περιέργεια. Σε σφραγισμένο κουτί και βρήκα όλες τις μπαταρίες αισθητήρων κλπ σε λειτουργία. Ούτε καν το γνωστό πλαστικό που μονώνει την επαφή για να την ενεργοποιήσεις μόλις την αγοράσεις. Το έχει δει άλλος; -
Και εγώ όσα πήρα έτσι ήταν.. (temperature sensor, smart switch, window/door sensor).
Ο/H kostascb έγραψε:
Ενώ έχω υποτίθεται Ευρωπαικό hub (αγορασμένο από εδώ με το Kit της επίσημης αντιπροσωπείας) και έχω μπει όπου είχε timezone και δήλωσα Athens, τα notifications στο τηλέφωνο έρχονται με +5ώρες. Και καλά αυτό όταν το καταλάβεις πες το παραβλέπεις. Φαίνεται και κάποια schedules να παίζουν με σωστό και κάποια με άσχετο timezone. Σωστά π.χ. παίζει η λάμπα (η οποία βέβαια είναι ανεξάρτητη από το Hub στην πραγματικότητα χμμμ...) ενώ τα scenes δεν έχω καταφέρει να βρω σε τι timezone παίζουν. Υπέθεσα ότι θα είναι κι αυτά +5 αλλά δεν μου βγαίνουν οι δοκιμές. Κανείς άλλος τα φώτα του;
Και κάτι ακόμα από απλή περιέργεια. Σε σφραγισμένο κουτί και βρήκα όλες τις μπαταρίες αισθητήρων κλπ σε λειτουργία. Ούτε καν το γνωστό πλαστικό που μονώνει την επαφή για να την ενεργοποιήσεις μόλις την αγοράσεις. Το έχει δει άλλος;
-
Και εγώ μια από τα ίδια
-
Και τα δικα μου από Κίνα έτσι ακριβώς.
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Καλησπέρα παιδιά, έχει πάρει κάποιος το Loock Cat-Y? Γιατί έχω κάποια θέματα με τη μπαταρία.
Sent from my iPhone using Tapatalk -
Ο/H alwsi έγραψε:
Μήπως σου κάνει κάποια σειρά από μπιπ το πατίνι;
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk -
Καλημέρα , όχι δε κάνει κανένα μπιπ ...
-
Ο/H stanger έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, έχει πάρει κάποιος το Loock Cat-Y? Γιατί έχω κάποια θέματα με τη μπαταρία.
Sent from my iPhone using Tapatalk
γενικά η xiaomi δεν ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τις κάμερες και την μπαταρία. -
Ο/H tedev έγραψε:
Ο/H stanger έγραψε:
γενικά η xiaomi δεν ξέρει να διαχειρίζεται σωστά τις κάμερες και την μπαταρία.
Είναι λίγο μούφα να κάνεις όλη αυτή τη φάση με τη πριζα για την φόρτιση. Δεν είναι και καμμία συσκευή που κοστίζει 30€. Το site αναφέρει για 90 μερες και αυτό κρατάει max 1 εβδομάδα.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0