Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• Καλημέρα! Έχω κάποιες συσκευές στο mi home με region Σιγκαπούρη και δουλεύει μια χαρά με alexa. Δεν έχω πάρει κάποιο getaway και θελω να βλέπω απομακρισμενα τη θερμοκρασία. Έχω 2 το Aqara temperature humidity sensor και το Mi Temperature and Humidity Monitor. Υπάρχει κάποιος τρόπος συνδέσεις; αλλιώς τη χρειάζομαι;
      Ευχαριστώ!
    • Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά!

Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα πρόχειρο σύστημα παρακολούθησης και συναγερμού στο γραφείο μου ιδανικά μέσω xiaomi λόγο κόστους.

σκέφτομαι να τα πάρω από kotsovolo πχ όλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με servers και εγγυήσεις. Να βάλω 3 motion sensors, 4 παγίδες, 2 κάμερες.

Υπάρχει κάποιο ιδανικό set up να προτείνετε? Από ότι κατάλαβα σε καταγραφικό μόνο μέσω server επί πληρωμή της xiaomi σωστά?

Τέλος, doorbell στην ελλάδα xiaomi δεν υπάρχει από ότι κατάλαβα.

Ευχαριστώ και καλές γιορτές!
    • Ο/H Vellios Christos έγραψε:

Καλημέρα! Έχω κάποιες συσκευές στο mi home με region Σιγκαπούρη και δουλεύει μια χαρά με alexa. Δεν έχω πάρει κάποιο getaway και θελω να βλέπω απομακρισμενα τη θερμοκρασία. Έχω 2 το Aqara temperature humidity sensor και το Mi Temperature and Humidity Monitor. Υπάρχει κάποιος τρόπος συνδέσεις; αλλιώς τη χρειάζομαι;
      Ευχαριστώ!
      Θέλουν gateway οπωσδήποτε!! Οι περισσότερες συσκευές της Xiaomi δεν μπορούν να λειτουργήσουν αλλιώς...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Ο/H twindrop έγραψε:

Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά και καλά!

Με ενδιαφέρει να φτιάξω ένα πρόχειρο σύστημα παρακολούθησης και συναγερμού στο γραφείο μου ιδανικά μέσω xiaomi λόγο κόστους.

σκέφτομαι να τα πάρω από kotsovolo πχ όλα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο με servers και εγγυήσεις. Να βάλω 3 motion sensors, 4 παγίδες, 2 κάμερες.

Υπάρχει κάποιο ιδανικό set up να προτείνετε? Από ότι κατάλαβα σε καταγραφικό μόνο μέσω server επί πληρωμή της xiaomi σωστά?

Τέλος, doorbell στην ελλάδα xiaomi δεν υπάρχει από ότι κατάλαβα.

Ευχαριστώ και καλές γιορτές!
      Καταγραφή μπορεί να γίνει και στην as card της κάμερας. Doorbell της xiaomi στην Ελλάδα δεν υπάρχει ακόμα από όσο ξέρω...

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Πριν 4-5 ημέρες ήταν διαθέσιμο
      XIAOMI Κουδούνι Με Λειτουργία WiFi Door Bell Motion Detection & Alarm Function Youping

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα, θέλω να φτιάξω ένα βασικό σύστημα συναγερμού και πυρασφάλειας για τον χώρο μου. Έχω ήδη παραγγείλει μια aqara g2 θα την χρησιμοποιήσω και ως gateway, 3 aqara zigbee human body sensor και ένα xiaomi mijia home temperature and humidity sensor.
      Τα παραπάνω συνδέονται απροβλημάτιστα μεταξύ τους?
      Θα χρειαστώ άλλη μία κάμερα, ποία μου προτείνετε?
    • Ο/H giorgos kakourakis έγραψε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα, θέλω να φτιάξω ένα βασικό σύστημα συναγερμού και πυρασφάλειας για τον χώρο μου. Έχω ήδη παραγγείλει μια aqara g2 θα την χρησιμοποιήσω και ως gateway, 3 aqara zigbee human body sensor και ένα xiaomi mijia home temperature and humidity sensor.
      Τα παραπάνω συνδέονται απροβλημάτιστα μεταξύ τους?
      Θα χρειαστώ άλλη μία κάμερα, ποία μου προτείνετε?
      Καλησπέρα,

Από που τα πήρες? Θα δουλεύουν Ελλάδα ή θα πρέπει να βάλεις ξένους servers? Επίσης με τελωνίο τι θα κάνεις?
    • Διαφήμιση
    • Καλησπέρα και από έμενα , αγόρασα τη MI smart Bulb Color & White για την συνδέσω με το Mi Smart Home Alarm και το Mi app ,
      τοποθετώ τη λάμπα , πατάω το + στην εφαρμογή MI app και μετά add manually /yeelight color bulb (color) /next / scanning for devices
      και δεν βρίσκει τη συσκευή δυστυχως.
      Το Mi home Alarm το έχω σεταρει σε region China αν παίζει κάποιο ρόλο επειδή το είχα αγοράσει Κινεζικό και λειτουργεί κανονικά .
      Τι να κάνω με τη λάμπα βρε παιδιά ?

Την λάμπα από εδώ την αγόρασες;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Προσωπικά δεν γνωρίζω αν ισχύει και για τις λάμπες αυτό αλλά συνήθως ότι αγοράζεται από Ευρώπη-Ελλαδα παίζει μόνο σε τοπικούς servers κι όχι σε China. Δοκίμασε restart στην λάμπα (αναβοσβηνεις τον διακόπτη 5 φορές αν θυμάμαι σωστά) κι αν και πάλι δεν την βρίσκεις θα πρέπει να κάνεις διπλότυπη εφαρμογή mi home συνδεδεμένο σε Ελλάδα.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk