Και λες να συνδεθω με το mail μου με το οποιο ειμαι ηδη συνδεδεμενος στο Mi app China ? ή με τηλεφωνο ή με Mi account ή με Facebook ?
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Με το ίδιο account η μόνη διαφορά είναι πως θα συνδεθείς όμως σε server Ελλάδα όταν πρωτοανοιξεις το νέο mi home.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστω πολυ Mr Harrytzo για τη βοηθεια
-
Οτι αγοραζετε απο το ελληνικό κατάστημα της Mi τοτε μόνο Greece region.
Εκτός λίγων περιπτώσεων οπως κάμερες και ενα δυο αλλα που δεν θυμάμαι
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Προσωπικά και ευρωπαϊκή λάμπα που έχω πάρει μια χαρά συνδέετε στο China server.. Έκανες reset την λάμπα?
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Προσωπικά και ευρωπαϊκή λάμπα που έχω πάρει μια χαρά συνδέετε στο China server.. Έκανες reset την λάμπα?
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Και μπηκε σε china server ? How !!!
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Λαμπα παντως που ειχα αγορασει πρι 3 χρονια απο κινεζομαγαζο (δεν θυμάμαι ποιο) μου την ειχε default Σιγκαπούρη και το εχω αφησει ετσι στο mihome. Περιμένω και καποια πραγματα που εχω παραγγείλει απο Ελλαδα και απο Κινα να δω πως θα τα κουμπωσω. By the way διπλοτυπη εφαρμογη πως περνάμε?
-
Οχι.. Απο AliExpress αλλά ευρωπαϊκή με Google Assistant... Είναι η 2η γενιά με τα 10w πάντως
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Καλή χρονιά σε όλους!
Προσπαθώ να βρω λύση στο παρακάτω θέμα και θα ήθελα κάποια γνώμη.
Θέλω να αλλάξω την λάμπα στην εξώπορτα με μια smart λάμπα και έναν αισθητήρα κίνησης, για να ανάβει το βράδυ όταν υπάρχει κίνηση. Εύκολο μέχρι εδώ. Θέλω όμως από τον υφιστάμενο διακόπτη on-off και χωρίς την παρέμβαση κάποιας άλλης smart λύσης να μπορεί η λάμπα να ανάβει μόνιμα. Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; -
Καλή χρονιά! Εάν θες να ανάβει με PIR μπορείς να το κάνεις. Μπορείς να προγραμματίσεις και μετά από πόσα λεπτά θες να κλείνει μόνο του. Εάν θες να είναι μόνιμα αναμμένο το προγραμματίζεις από την εφαρμογή ( χωρίς delay). Θα ανοίγει κανονικά και από τον διακόπτη αλλά θα πρέπει να είναι ανοικτός μόνιμα για έχεις τις smart λειτουργίες...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Gokoulis έγραψε:
Καλή χρονιά! Εάν θες να ανάβει με PIR μπορείς να το κάνεις. Μπορείς να προγραμματίσεις και μετά από πόσα λεπτά θες να κλείνει μόνο του. Εάν θες να είναι μόνιμα αναμμένο το προγραμματίζεις από την εφαρμογή ( χωρίς delay). Θα ανοίγει κανονικά και από τον διακόπτη αλλά θα πρέπει να είναι ανοικτός μόνιμα για έχεις τις smart λειτουργίες...
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0