MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Καταρχήν εχει σταματήσει να κατεβάζει νέες βερσιόν από το app εδώ και καιρό... μόνο από το play store ενημερώνομαι πλέον!
Εμένα στην περιοχή Τσαινίζ Μέινλαντ και γλώσσα ντεφόλντ, οι συσκευές (προσθήκη κλπ) εμφανίζονται κανονικά στα αγγλικά!
Μια επισήμανση: Κρίμα τόσο ποιοτικές συσκευές και σε τιμή απόδοση κλπ. που είναι της Xiaomi
να "υποστηρίζονται" από ένα τραγικό σόφτγουερ όπως το Mi Home... που είναι γεμάτο αστάθειες! -
Ο/H vasma έγραψε:
Καταρχήν εχει σταματήσει να κατεβάζει νέες βερσιόν από το app εδώ και καιρό... μόνο από το play store ενημερώνομαι πλέον!
Εμένα στην περιοχή Τσαινίζ Μέινλαντ και γλώσσα ντεφόλντ, οι συσκευές (προσθήκη κλπ) εμφανίζονται κανονικά στα αγγλικά!
Κάποιες συσκευές ή λάμπες στο ντιφολτ δείχνουν κινέζικα για οποίον έχει θέμα επιλέγει αγγλικά
-
έχει κανείς εμπειρία από χρήση του Mi Home με την Sherlock Smart lock M1?
-
Παιδες μια βοηθεια. Ειχα στην κατοχή μου μια λαμπα αγορασμενη απο κινα πριν 3-4 χρονια, μια λαμπα και μια καμεροουλα 360 αγορασμενη απο ελλαδα. Το mi home το ειχα με region ελλαδα και ολα επαιζαν μια χαρα. Παρέλαβα απο κινα την aqara g2, αλλα δεν καταφερα ποτε να την συνδεσω στο συστημα μου, αλλαξα λοιπον το region σε κινα και κουμπωσαν ολα εκτος απο την λαμπα που ειχα παρει απο ελλαδα. Ειναι η mi smart bulb. Γνωρίζει καποιος αν μπορω με καποιο τροπο να την συνδεσω στο mi home ή εστω να μπορω να την χειριστω με καποια αλλη εφαρμογη?
-
Ο/H giorgos kakourakis έγραψε:
Ειναι η mi smart bulb. Γνωρίζει καποιος αν μπορω με καποιο τροπο να την συνδεσω στο mi home ή εστω να μπορω να την χειριστω με καποια αλλη εφαρμογη?
Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...
Xiaomi Redmi note 12 Pros21u Γιώργος
-
Το δοκιμασα αρκετές φορες αλλα δεν.... Οταν γυρίζω την χωρα σε ελλαδα την βρίσκει αμεσως...
-
Η mi smart lamp που πουλαει η infoquest παιζει μονο με ευρωπαϊκό server !!!
Sent from my MI 8 using Tapatalk -
Τελικα κατέβασα το yeelight για να την χειρίζομαι. Εντωμεταξύ στην καμερα που αγορασα απο εδω η ωρα ειναι η κανονικη ενω στην aqara εχει ωρα κινας. Μπορω να το διορθώσω αυτο?
-
Αυτό δυστυχώς δεν αλλάζει
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οκ, σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις σας
-
Καλησπερα στην παρέα ! Εδώ και λίγες μέρες είναι κάτοχος ενός smart set από ελληνικό μαγαζί και όλα πάνε μια χαρά μέχρι τώρα στο στήσιμο. Σήμερα παρέλαβα 2 smart plug basic wifi από banggood τα οποία δεν μπορώ να τα συνδεσω σε ευρωπαϊκό σέρβερ . Μπορούμε να κάνουμε κάτι προκειμένου να συνδέσω είτε τις πρίζες στο ευρωπαϊκό είτε το hub στο κινέζικο ? Υπάρχει περίπτωση να περάσουν και αυτές τις συσκευές στο ευρωπαϊκό σέρβερ η να τις βάλω για πώληση ?Σας ευχαριστώ πολύ!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0