Οπότε σε εμάς που παίζει βλέπουμε νεράιδες και δράκους;Ο/H PJG έγραψε:
Guys, φταίει η εφαρμογή. Ούτε σε huawei παίζει...
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟπότε σε εμάς που παίζει βλέπουμε νεράιδες και δράκους;Ο/H PJG έγραψε:
Guys, φταίει η εφαρμογή. Ούτε σε huawei παίζει...
Χακαρισμενο mi home???Ο/H vasma έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κάποιος το χακαρισμένο mi home...? δηλαδή αυτό που "μεταφέρει" συσκευές από Τσάινα σε Γιούρο σέρβερ...?το πρόβλημα σε εμένα δεν είναι οι ειδοποιήσεις αλλά το οτι ο Κινέζικος σέρβερ πολλές φορές σέρνετε... και οι Κινέζοι ως συνήθως κάνουν τους Κινέζους...
![]()
![]()
Δηλαδή θα κάτσεις να εμπιστευτείς την ασφάλεια του σπιτιού σου και τις κάμερες σου σε πείραγμενο αρχείο;Ο/H vasma έγραψε:
Έχει δοκιμάσει κάποιος το χακαρισμένο mi home...? δηλαδή αυτό που "μεταφέρει" συσκευές από Τσάινα σε Γιούρο σέρβερ...?το πρόβλημα σε εμένα δεν είναι οι ειδοποιήσεις αλλά το οτι ο Κινέζικος σέρβερ πολλές φορές σέρνετε... και οι Κινέζοι ως συνήθως κάνουν τους Κινέζους...
![]()
![]()
Δηλαδή η "ασφάλεια" του σπιτιού σου είναι offline...?Ο/H Harrytzo έγραψε:
Δηλαδή παιδιά όλα οκ με το mi home τώρα; Δείχνουν τα πάντα offline.
Τελικά το έβαλες το χακαρισμενο;Ο/H vasma έγραψε:
![]()
μην νομίζεις οτι είσαι μόνος σου, και σε μένα ένα σενάριο με air condition, να ανοίγει σε ένα χώρο που έχω, δεν έτρεξε και παραλίγο να ψηθούν κάποια πράγματα εκεί μέσα...
![]()
![]()
Όταν θα βρω χρόνο να ασχοληθώ και κυρίως εάν έχει όλες τις συσκευές ώστε να αποφύγω τις διπλότυπες εφαρμογές που τρέχω κλπ, επίσης να μπορώ να αποφύγω τον Κινέζικο σέρβερ που σέρνεται συνήθως και αυτό είναι το μεγαλύτερο αστείο της υπόθεσης … νασαι σιίγουρος οτι θα το κάνω!Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Τελικά το έβαλες το χακαρισμενο;Πες και εμάς να γελάσουμε.Ο/H vasma έγραψε:
![]()
μην νομίζεις οτι είσαι μόνος σου, και σε μένα ένα σενάριο με air condition, να ανοίγει σε ένα χώρο που έχω, δεν έτρεξε και παραλίγο να ψηθούν κάποια πράγματα εκεί μέσα...
![]()
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk