Χαμός!Ο/H Harrytzo έγραψε:
Μα να παίρνεις από banggood και να είναι ευρωπαϊκά; Αν είναι δυνατόν... Τα έχουν κάνει @κ@τ@
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H gus12 έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι συσκευες σε όλους τους servers. Και μάλλον το Mi plug που πήρες θα δουλεύει μόνο σε ευρωπαϊκό σερβερ.
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Ο/H gus12 έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Δυστυχώς δεν δουλεύουν όλες οι συσκευες σε όλους τους servers. Και μάλλον το Mi plug που πήρες θα δουλεύει μόνο σε ευρωπαϊκό σερβερ.
-
Ο/H PaixXiaomi έγραψε:
Ο/H antoniotse έγραψε:
Υπάρχει κάποια καλή ιδέα για το άνοιγμα και αλλαγή μπαταρίας, είναι πολύ δύσκολη μετά από ενάμιση χρόνο
Xiaomi mijia Temperature Humidity Sensor Intelligent smart Environment Sensor
Λες να ήταν τόσο απλά όλα και να χάλαγε η βάση χωρίς λόγο;
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Ο/H gus12 έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Ο/H gus12 έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Ο/H antoniotse έγραψε:
Ακριβώς τα συγκεκριμένα ειναι πολυ δύσκολο στο ανοιγμα ,ισως μετα απο χρονο η εγκοπη καταστρεφεται .
-
Ξέρετε μήπως αν γίνεται στο mi home όταν ενεργοποιείς με διπλό κλικ στο wireless switch τον συναγερμό και μείνει κάποια πόρτα ανοιχτή να σε ειδοποιεί?
Ο/H gus12 έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Ο/H gus12 έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Ο/H gus12 έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Ο/H gus12 έγραψε:
Ο/H GUZGUN έγραψε:
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
-
Σε εμένα δεν είχε γίνει παλιότερα σε Android.. Όπως και αν αλλάξω συσκευή δεν χάνονται
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Καλησπέρα στην ομάδα... Έχω αγοράσει την mi home security camera (magnetic mount) κ έχω το εξής πρόβλημα... Όταν βάζω sd card μετά από λίγες ώρες η κάμερα κολλάει ,δεν συνδέεται και είναι πολύ ζεστή και η κάμερα κ η κάρτα .... Έχω δοκιμάσει διάφορες κάρτες 8gb κ 32 gb.... Format κάρτας αρκετές φορές... έχετε να προτείνετε κάτι, Το έχει κάποιος άλλος αυτό το θέμα;;; Επειδή έχω την υποψία ότι έγινε μετά το τελευταίο update υπάρχει τρόπος επιστροφής;;;
Ευχαριστώ -
Κανένα τέτοιο πρόβλημα εδώ και μήνες με 16αρα class 10 κάρτα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0