MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Ερώτηση για Wi-Fi extender για έναν σενσορα που δεν τον βλέπει το σύστημα.
Έχουμε την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι.
Στο σαλόνι είναι το hub και το ρούτερ.
Στην κρεβατοκάμαρα έχουμε ένα temp sensor, το οποίο παίρνει δίκτυο μέσω ενός Wi-Fi powerline extender. Το δίκτυο έχει φυσικά παντού το ίδιο όνομα.
Πιστεύω ότι παρόλο που το δίκτυο έχει παντού το ίδιο όνομα, πάλι είναι σαν 2 δίκτυα. Και όταν συνδέομαι στο δίκτυο του extender, δεν βλέπει τον σενσορα γιατί η εγγραφή του έγινε με το δίκτυο του σαλονιού.
Έχει κανείς καμία λύση για αυτό το θέμα;
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Παιδιά έχετε κάποιο θέμα με τον κινέζικο server? Μου έχει βγάλει όλες τις συσκευές offline εκτός από τα ρουτερ και τις λάμπες
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Τελικά μπήκε κλέφτης και το ξηλώσε
Τωρς γτ δεν βάρεσε ειδοποίηση δεν ξέρω..
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Είχαν διαλύσει την μια πόρτα της κουζίνας για το μπαλκόνι, και μπήκαν χωρίς να την ανοίξουν, για αυτό δεν βάρεσε ο συναγερμός.. Όταν πέρασε από τον αισθητήρα κίνησης άνοιξε το φως του gateway τρόμαξε κι έφυγε.. (είχα ξεχάσει να ενεργοποιήσω να δίνει στον συναγερμό γτ αφήνω τον σκύλο μέσα και βαρουσε χωρίς λόγο) γύρισε μετά από 40 λεπτά αφού προφανώς δεν είδαν κανέναν, βγάλανε τα 2 gateway από μπριζα, ξήλωσαν και τις 2 κάμερες.. Η τρίτη στο σαλόνι πρέπει να την έβγαλαν από το καλώδιο καταλαθος και για αυτό δεν την πήραν (ευτυχώς γτ είχα υλικό και έδωσα στην αστυνομία). Πήραν το πατίνι το m365, ένα λαπτοπ και ένα ταblet.. Όσο αφορά το cloud για τις κάμερες το έχει ενεργοποιήσει κάνεις, γτ εμένα δεν ενεργοποιητε με τιποτα.. Με το που κάνω confirm and pay κλεινει
Ο/H RASTAVIPER έγραψε:
Ερώτηση για Wi-Fi extender για έναν σενσορα που δεν τον βλέπει το σύστημα.
Έχουμε την κρεβατοκάμαρα και το σαλόνι.
Στο σαλόνι είναι το hub και το ρούτερ.
Στην κρεβατοκάμαρα έχουμε ένα temp sensor, το οποίο παίρνει δίκτυο μέσω ενός Wi-Fi powerline extender. Το δίκτυο έχει φυσικά παντού το ίδιο όνομα.
Πιστεύω ότι παρόλο που το δίκτυο έχει παντού το ίδιο όνομα, πάλι είναι σαν 2 δίκτυα. Και όταν συνδέομαι στο δίκτυο του extender, δεν βλέπει τον σενσορα γιατί η εγγραφή του έγινε με το δίκτυο του σαλονιού.
Έχει κανείς καμία λύση για αυτό το θέμα;
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Είναι διαφορετικό δίκτυο σωστά... Ίσως να χρειαστεί να κάνεις νέα σύνδεση
Ο/H ktlk21 έγραψε:
Είναι διαφορετικό δίκτυο σωστά... Ίσως να χρειαστεί να κάνεις νέα σύνδεση
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk
Και νέα σύνδεση πώς; Με το αδύναμο δίκτυο του σαλονιού;
Τότε δεν θα χρησιμοποιεί το δυνατό wifi extender.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0