Καλησπερα στην ομάδα. Πήρα το note 8 pro και η κάμερα του βγάζει θαμπα τα μακρια. στο ζουμ 0,6 τα βγάζει καθαρά αλλά πρεπει να το γυρίσω συνέχεια. μένει στο 1Χ μήπως θέλει κάποια ρύθμιση; αν ξέρει κάποιος ας βοηθήσει παρακαλώ. το τηλ το πήρα απο ιδιώτη 1 μήνα χρηση του ειχε κανει. Είναι καινουριο.
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Καλύτερα να άνοιγες ένα θέμα στις συσκευές για να το δουν κι άλλοι κάτοχοι της συσκευής εδώ είναι συζήτηση για το mi home. Ίσως βγαίνουν θολά λόγω bokeh effect.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Gokoulis έγραψε:
Έχει αγοράσει κανείς έξτρα χώρο στο mi cloud; Μου ζητά λεφτά σε κινέζικο νόμισμα από την εφαρμογή. Ξέρει κανείς πως γίνεται; Το θέλω για μια ip camera της Xiaomi χωρίς να χρειάζεται κάρτα SD....
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
-
Σε samsung galaxy α8 βλεπω συχνα πυκνα αποσυνδεσεις(sign out) της εφαρμογης και πρεπει να κανω ξανα sign in.
Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο? -
Και στις γυναίκας μου το a5 το ίδιο
Sent from my Nokia 9 using Tapatalk -
Σπάνια ως καθόλου αποσυνδέσεις. Μήπως έχεις κάνα θέμα με το ίντερνετ?
Στάλθηκε από το MI9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Ο/H fra έγραψε:
Σε samsung galaxy α8 βλεπω συχνα πυκνα αποσυνδεσεις(sign out) της εφαρμογης και πρεπει να κανω ξανα sign in.
Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο?
Sent from my Huawei P20 pro using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
-
Ο/H Chrisss1 έγραψε:
καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα, υπάρχει κάπου μεταφρασμένη η εφαρμογή mi home ? Θυμάμαι παλιά την είχα χρησιμοποιήσει αλλά τώρα δεν την βρίσκω.
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
καλησπερα σας και καλως σας βρηκα. αγορασα κι εγω το sensor set απο κωτσοβολο συν κι αλλους αισθητηρες συνολο 4 πορτων 3 motion sensors.
επισης μια καμερα 360 xiaomi και μια led smart bulb
τα χω στησει ολα εχω φτιαξει σεναρια ολα ωραια και καλα.
το προβλημα ειναι οτι στις ειδοποιησεις που μου ερχονται στο κινητο η ωρα ειναι ασχετη. μεσα ομως και το hub και οι αισθητηρες δειχνουν την σωστη ωρα.
το προβλημα ειναι οτι πολλες φορες ερχονται και ειδοποιησεις σε ασχετο σημειο χωρις λογο το βραδυ απο προηγουμενες ενεργειες. δλδ μπορει να με ειδε τωρα ο αισθητηρας να βαρεσει να το δειχνει μεσα και να ξαναρθει ειδοποιηση σε 8 ωρες χωρις να δειχνει μεσα κατι οτι ειδε καποιον κτλ.
διαβασα πολλες σελιδες αλλα δεν εβγαλα ακρη. υπαρχει καποια λυση? συγγνωμη αν εχει απαντηθει ξανα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0