Διαφήμιση

MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

• MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Καλησπέρα. Υπάρχει κάποιο αξιόπιστο δοκιμασμένο κουδούνι - κάμερα πόρτας; (China ή EU δεν έχω θέμα παίζω και στα δύο)

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Προσοχή!! Προς γνώση κ συμμόρφωση...Μου βγάζει στο iPad, update στις Mijia. Κοιτάζω στο Samsung Note 9 τίποτα.
      Επειδή έχω 6 λέω ας κάνω στη μια απο το iPad και βλέπουμε. Κάνω update και τώρα δεν έχω εικόνα από το Samsung αλλά έχω από iPad .Κάνει όμως κανονικά καταγραφή κίνησης στο Note και το αναπαράγει!...
      Εννοείται ότι έχω κάνει clear cache ,επαναγκατασταση της εφαρμογής κ της Mijia.[scallout][/scallout]
      Images
      • Screenshot_20201101-234928_Mi Home.jpg

106,84 kB, 1.080×2.220, viewed 99 times
      • Screenshot_20201102-000027_Mi Home.jpg

106,46 kB, 1.080×2.220, viewed 93 times

Μετά το σημερινό update της εφαρμογής (5.8.39 android), κάνει force close αμέσως με την εκκίνηση. Και στις 2 συσκευές που το έχω περασμένο...

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση

Όταν λες σημερινό εννοείς 5.8.7 έκδοση;

• RE: MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ

Ο/H kted έγραψε:

Μετά το σημερινό update της εφαρμογής (5.8.39 android), κάνει force close αμέσως με την εκκίνηση. Και στις 2 συσκευές που το έχω περασμένο...

Στάλθηκε από το BAH2-W19 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Τα ίδια και σε μένα.
      Uninstall και πέρασμα της 5.8.33 χερατα και όλα κομπλέ.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
      ONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel
    • Καλησπέρα : Αγόρασα το Mi 10 T pro Μετέφερα όλα από το Redmi Note 7 τα πάντα δουλεύουν ολα τέλεια αλλά το My Home δεν λειτουργεί !!! μου βγάζει ενα μήνυμα οτι η Xiaomi HOME εφαρμογή διακόπτεται και να κάνω αναφορά στην μαμά εταιρεία !!! μπήκα στο xiaomi market και κάπου διάβασα οτι δεν το υποστηρίζει γνωρίζει κάποιος κάτι ?

Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση αν κάποιος έχει ένα από τα Mi air purifiers 2/2H (και γενικά της σειράς 2 που έχουν τον ίδιο μηχανισμό).

Στο sleep mode που είναι και το πιο αθόρυβο, όταν έχει απόλυτη ησυχία στο χώρο, σας ακούγεται ένας πολύ χαμηλός επαναλαμβανόμενος θόρυβος σαν βόμβος από το μοτέρ? Να τονίσω ότι ο ανεμιστήρας δεν ακούγεται καθόλου, αλλά ο θόρυβος αυτός είναι επαναλαμβανόμενος με σταθερό μοτίβο και όχι συνεχόμενος. Πολύ χαμηλός θόρυβος, θα τον περιέγραφα σαν να πέφτει η τάση στο μοτέρ και μετά να ανεβαίνει, αλλά σε χώρο με απόλυτη ησυχία μου χτυπάει κατευθείαν στο νευρικό σύστημα. Το ίδιο κάνει και στις 2 πρώτες σκάλες, σαν να πέφτει η παροχή και να ξαναέρχεται με επαναλαμβανόμενο μοτίβο.

Σε άλλο καθαριστή αέρα που έχω από άλλη εταιρία στο sleep mode δεν καταλαβαίνεις καν αν λειτουργεί, πρέπει να βάλεις το αυτί πάνω στον ανεμιστήρα και αναρωτιέμαι μήπως έχω πέσει σε ελαττωματικό κομμάτι ή είναι όντως έτσι.
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση

Καλημέρα. Σε 2s (που δεν ξέρω αν είναι ίδιο μοτέρ δεν ακούγεται κανένας τέτοιος θόρυβος.

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Καλημέρα. Σε 2s (που δεν ξέρω αν είναι ίδιο μοτέρ δεν ακούγεται κανένας τέτοιος θόρυβος.

Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Θα μιλήσω με το μαγαζί που το αγόρασα, αν και φοβάμαι ότι δεν θα βγάλω άκρη, για να το καταλάβει κάποιος αυτό πρέπει να έχει ησυχία στο δωμάτιο, την ημέρα δύσκολα γίνεται αντιληπτό.

Σε καταλαβαίνω κι εγώ έχω θέμα με τους ήχους. Αλλά στο sleep mode απ' ότι έχω καταλάβει δεν κάνει και πολύ δουλειά...

Ο/H Harrytzo έγραψε:

Σε καταλαβαίνω κι εγώ έχω θέμα με τους ήχους. Αλλά στο sleep mode απ' ότι έχω καταλάβει δεν κάνει και πολύ δουλειά...

Ναι, γενικά θέλει να παίζεις με το manual και με αυτοματισμούς γιατί στο auto πρέπει να ανέβουν πάνω από 70 τα pm για να αντιδράσει, που είναι αρκετά υψηλός αριθμός για ευρωπαϊκά δεδομένα. Αλλά νομίζω ειδικά το βράδυ σε δωμάτιο δεν μπορείς να έχεις κάτι άλλο εκτός από sleep Mode, είναι γενικά θορυβώδης ο ανεμιστήρας ακόμα και στις πρώτες σκάλες. Έχω την εντύπωση ότι η xiaomi έδωσε πολύ βαρύτητα στην ισχύ του ανεμιστήρα πάρα στο να κρατήσει χαμηλά επίπεδα θορύβου.
    • Διαφήμιση

Είπα να δώσω μια τελευταία ευκαιρία στους αυτοματισμούς της xiaomi αλλά...
      Ενεργοποιώ τον συναγερμό με διπλό κλικ στο κουμπί και ο συναγερμός γίνεται enabled. Ανοίγω την πόρτα και δεν γίνεται τίποτα. Ούτε χτυπάει ο συναγερμός ούτε μου στέλνει ειδοποίηση. Αν ήμουν κλέφτης δεν θα καταλάβαινα καν ότι υπάρχει κάποιο σύστημα ανίχνευσης.

Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk