MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Δεν πήρα πρέφα, είδα τελεία και όχι ερωτηματικό...
Δεν έχω βρει... Υπάρχουν από άλλες εταιρείες... Αλλά δεν προχώρησα να πάρω αφού είμαι "δεμένος" με τα xiaomi... -
Ο/H sanctusmob έγραψε:
Υπάρχουν και με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Για στρογγυλό κουτί δηλαδή.
-
Υπάρχει σκηνή «όταν ενεργοποιώ τον συναγερμό (gateway alarm on) να μπαίνει η κάμερα σε wake up mode”?
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk -
Ο/H PJG έγραψε:
Γενικά εννοείς ότι υπάρχουν για στρογγυλό κουτί; Είναι συμβατοί; Αν βρεις πες, τους αλλάζω όλους επιτόπου....
Εγώ εδώ έχω καταλήξει
€ 15,97 30% Off | Lonsonho Tuya Zigbee Smart Switch EU UK 220V Touch Light Switches Wireless Remote Control Support Zigbee2mqtt Home Assistant
AliExpress
Καλά δεν ξέρω αν παίζει με το xiaomi gateway. Αλλά εφόσον είναι zigbee λογικά παίζει. -
Καλησπέρα, σκέφτομαι να βάλω συναγερμό στο σπίτι και είδα οτι υπάρχει της xiaomi smart home sensor και ενθουσιάστηκα! Το έψαξα κανα δυο μέρες και θέλω και τη γνώμη σας σε όσους το έχετε. Είναι αξιόπιστο σε περίπτωση διάρηξης ? Επίσης έβγαλα άκρη τι παίζει με τις κάμερες αλλα μπόρεσα να βρώ άν συνδέεται με εξωτερική σειρήνα και αν ναι με ποιά? Τέλος αν πέσει το ρεύμα σταματάει να λειτουργεί? Στέλνει κάποιο μνμ όταν γινεται αυτό?
(ξερω οτι σίγουρα εχουν απαντηθεί αλλα 300 σελίδες δεν τις λες και λίγες..) -
Ο/H Nikos Fragkos έγραψε:
Καλησπέρα, σκέφτομαι να βάλω συναγερμό στο σπίτι και είδα οτι υπάρχει της xiaomi smart home sensor και ενθουσιάστηκα! Το έψαξα κανα δυο μέρες και θέλω και τη γνώμη σας σε όσους το έχετε. Είναι αξιόπιστο σε περίπτωση διάρηξης ? Επίσης έβγαλα άκρη τι παίζει με τις κάμερες αλλα μπόρεσα να βρώ άν συνδέεται με εξωτερική σειρήνα και αν ναι με ποιά? Τέλος αν πέσει το ρεύμα σταματάει να λειτουργεί? Στέλνει κάποιο μνμ όταν γινεται αυτό?
(ξερω οτι σίγουρα εχουν απαντηθεί αλλα 300 σελίδες δεν τις λες και λίγες..)
Δεν παρέχει κανένα επίπεδο ασφάλειας.
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H Nikos Fragkos έγραψε:
(ξερω οτι σίγουρα εχουν απαντηθεί αλλα 300 σελίδες δεν τις λες και λίγες..)
Μην το βάλεις, θα βάλεις μπελά στο κεφάλι σου!
Sent from my iPhone XS Max using Tapatalk -
Και μεγάλο μπελά μάλιστα.....
Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστώ παρά πολύ για τις γρήγορες απαντήσεις!!!
-
Καλησπερα σε όλους, ξέρει κάποιος πως ενεργοποιείται /απενεργοποιείται η κάμερα από το xiaomi home γιατί δε βρίσκω κάτι στα settings.??
-
Ποια κάμερα;
Μια aqara g2.που έχω έχει τη δυνατότητα να τη βάλεις σε sleep mode...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0