MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Την έχεις βάλει να ξεκινάει όταν ανοίγει το κινητό?
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
Εμένα τελευταία το Gateway 2 βγαίνει offline στα καλά καθούμενα.
Δεν ξέρω αν το επηρεάζουν τίποτα διακοπές ρεύματος.
Ξέρετε αν μετά από διακοπή θα έπρεπε να συνδέεται μόνο του ή έτσι μένει offline μέχρι να το κάνω ρεσετ από το κουμπί του;
Sent from my ONEPLUS A6003 using TapatalkONEPLUS 3T, Stock Android 8.0, Boeffla kernel -
Κανονικά θα έπρεπε να συνδέεται μόνο του μετά από κάθε διακοπή, τουλάχιστον εμένα έτσι κανει. Αλλά δεν ξέρω αν έχω το v1 ή v2 για να πω και του στραβού το δίκιο.
Στάλθηκε από το Redmi K20 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Μήπως σου κάνει το ίντερνετ διακοπές και το καταλαβαίνεις στο gateway εσύ; Εγώ δεν αντιμετωπίζω κανένα θέμα, όπως και 3 φίλοι μου που έχουν..
Αν δεν σου κάνει διακοπές το ίντερνετ, μήπως να του κάνεις ένα factory reset και να τα στήσεις από την αρχή; -
-
-
Ο/H Konstantinos Skliris έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω ένα realme gt 2 και δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις. Παρόλο που έχω δώσει όλα τα δικαιώματα. Στο παλιό μου mi8 υπάρχουν κανονικά. Στο realme έρχονται μόνο όταν άνοιξω την εφαρμογή.
Τι μπορεί να φταίει?
Επίσης να τη κλειδώσεις την εφαρμογή όταν κάνεις καθαρισμό των εφαρμογών στο παρασκήνιο ώστε να μη τη κλείνει όταν κλείνεις τις εφαρμογές.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Ο/H Konstantinos Skliris έγραψε:
Καλησπέρα. Έχω ένα realme gt 2 και δεν δουλεύουν οι ειδοποιήσεις. Παρόλο που έχω δώσει όλα τα δικαιώματα. Στο παλιό μου mi8 υπάρχουν κανονικά. Στο realme έρχονται μόνο όταν άνοιξω την εφαρμογή.
Τι μπορεί να φταίει?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0