δεν το εχω δοκιμασει ακόμα. εχω πολλές συσκευές αλλα και σκούπα και θα χάσω όλες τις ρυθμίσεις αν τις διαγραψωΟ/H kostakislarisa έγραψε:
Δούλεψε;Ο/H Konstantinos Skliris έγραψε:
ευχαριστω
MI HOME: Γενική συζήτηση, λειτουργίες, πρόσθετα κλπ
-
-
Ο/H Konstantinos Skliris έγραψε:
Ο/H kostakislarisa έγραψε:
Ο/H Konstantinos Skliris έγραψε:
ευχαριστω
-
Καλημέρα σε όλους , αν σβήσω το mi home για να εγκαταστήσω παλαιότερη έκδοση , θα πρέπει να ξανασυνδέσω μία μία τις συσκευές ? η με το που βάλω τους κωδικούς μου επανέρχονται όλες ? Γιατί στην έκδοσή που έχω δε μπορώ να ανοιγοκλείσω τις κάμερες ,τις έχει βάλει σε group και δεν υπάρχει το κουμπί on, off . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
-
-
Σε ευχαριστώ πολύ
-
Έχει δοκιμάσει κανείς καμιά καινούρια εκδοση για να δει αν δουλεύουν τα σενάρια. Εγώ έχω μείνει στην 7.5.705 και δουλεύουν μια χαρά. Έβαλα μια 7.9... αλλά δεν μπορώ να φτιάξω σενάρια και έτσι γύρισα πίσω στην 7.5
Στάλθηκε από το 22021211RG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλησπερα σε όλους, έχω την παρακάτω έκδοση και μου βγάζει τις κάμερες σε group με αποτέλεσμα να μην μπορώ να τις ενεργοποιησω ή να τις απενεργοποιήσω. Όταν κατεβάζω παλαιότερη έκδοση μπορώ να το κάνω αλλά μετά από κάποιες ώρες επανέρχονται πάλι σε αυτή την έκδοση και πάλι δε μπορώ να κάνω τίποτα. Καμιά ιδέα??
-
Βάλε την παλιότερη έκδοση και απενεργοποίησε την αυτόματη ενημέρωση στο playstore. Πριν το κάνεις όμως πέσμου σε παρακαλώ αν μπορείς να φτιάξεις σενάρια σε αυτή την έκδοση.
Καλημέρα και σε ευχαριστώ , αυτό θα κάνω , όσον αφορά τα σενάρια αυτή η έκδοση έχει κρατήσει τα παλαιότερα σενάρια και ναι μπορείς να δημιουργήσεις και καινούργια .
Ευχαριστώ και πάλι -
Ξέρει (διαβάσει) κάποιος εάν έχουν σκοπό να φτιάξουν (σύντομα) το πρόβλημα με την δημιουργία νέων σεναρίων / σκηνών κλπ
η πρέπει να βάλουμε κάποια παλιά έκδοση? Ευχαριστώ! -
Κάποιοι λένε ότι τους δουλεύουν τα σενάρια αλλά εμένα δεν. Οπότε παραμένω σε παλιότερη έκδοση και βλέπουμε. Κοινώς το παρατράβηκαν πολύ. Έχω χώσει τόσα φράγκα και δυστυχώς το μετάνιωσα. Αλλά δεν γίνεται να το βγάλω τώρα.
Ποια βέρσιον προτείνεις - δουλεύει σωστότερα?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0