[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H MyLord έγραψε:
Όλα καλά σε midο. Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι η προσθήκη του 5x5 πλέγματος.
Btw όταν κάνω επανεκκίνηση σε recovery μέσα από το recovery κάνει απλό restart. Έχω κάνει εγώ κάτι λάθος ή έτσι είναι?
Όσο για το 5x5 που λες, έχω κάτι έτοιμο αλλά χωρίς να μπορείς να το αλλάξεις από ρυθμίσεις/
Όσον αφορά το 5x5 που λες θα ενσωματωθεί κάποια στιγμή στη Ρομ ή ξέρεις αν θα επανέλθει η επιλογή στις ρυθμίσεις οπως ήταν πριν την αλλαγή ή μόνο χειροκίνητα θα πρέπει να το περνάμε μετά από κάθε νεα Ρομ όπως παλιά.
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Παιδιά....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μετά τα κολλήματα που έφαγε με το magisk περασμένο,έιπα να την περάσω ξανά αλλά με super...Ενώ μπήκε κανονικά σε recovery για να γίνει η εγκατάσταση,από εκείνη τη στιγμή και μετά το μόνο που κάνει είναι επανεκκίνηση σε recovery!Του έκανα fr και εγκατάσταση ξανά αλλά τίποτα
Μιλάω για mido και την τελευταία Αρωμα... -
-
-
Ο/H whoknowsss έγραψε:
Παιδιά....ΒΟΗΘΕΙΑ!!!
Μετά τα κολλήματα που έφαγε με το magisk περασμένο,έιπα να την περάσω ξανά αλλά με super...Ενώ μπήκε κανονικά σε recovery για να γίνει η εγκατάσταση,από εκείνη τη στιγμή και μετά το μόνο που κάνει είναι επανεκκίνηση σε recovery!Του έκανα fr και εγκατάσταση ξανά αλλά τίποτα
Μιλάω για mido και την τελευταία Αρωμα...
Δες αν είσαι ξεκλειδωτος και φλασαρεις με miflash σε fastboot.
Μετά κάνε εγκατάσταση πάλι το TWRP και κατόπιν το supersu. -
Μιλάμε πάντα για τη δική μας Ρομ...Ξεκλείδωτα είναι όλα
-
-
Μπαίνω αλλά το μόνο που κάνει είναι επανεκκίνηση σε twrp...
2 Fr και τίποτα...Μόνο αυτό -
Ο/H MyLord έγραψε:
Έχω το 3.2.0-0 κι έχω δοκιμάσει να βάλω να εγκατασταθεί και το recovery της aroma αλλά χωρίς αλλαγή.
Όσον αφορά το 5x5 που λες θα ενσωματωθεί κάποια στιγμή στη Ρομ ή ξέρεις αν θα επανέλθει η επιλογή στις ρυθμίσεις οπως ήταν πριν την αλλαγή ή μόνο χειροκίνητα θα πρέπει να το περνάμε μετά από κάθε νεα Ρομ όπως παλιά.
Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
Ίσως βέβαια να πρέπει να αναβαθμίσεις τον bootloader.
Το 5x5 το συζηταμε πως θα το κανουμε...
Υπομονη.
Αν το θες σαν αρχείο ... εδώ ειναι -
Έβαλα την aroma στο mido (από την 8.2.1 που ήμουν) μετά από format data και τώρα το στήνω από την αρχή.
Παρατηρώ ότι ό,τι επέλεξα στην προσαρμοσμένη εγκατάσταση δεν έχει περαστεί. Δεν έχω ούτε root ούτε καμιά
από τις εφαρμογές που είχα επιλέξει (twitter, swiftkey, youtube κτλ).
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0