[XTRV-8.3.15 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 17/03/18 15:18)
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Poll
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Περασα σημερα την xtrv aroma 8.3.15 και δεν βρίσκω τον theme manager?? Τι κάνω? δοκιμάζω reinstall??
Βάζεις τα θέματα που θέλεις και το ξαναγυρνάς σε Ελλάδα.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Περασα σημερα την xtrv aroma 8.3.15 και δεν βρίσκω τον theme manager?? Τι κάνω? δοκιμάζω reinstall??
-
Ο/H dmarccos έγραψε:
Πέρασα την Αρωμα στο vince πάνω από την 8.3.8
....
Χάθηκε η ρύθμιση για το grid (4x5,5x6 κτλ)
Χαθηκε το face unlock
Τέλος πετάει συνέχεια ειδοποίηση για τη κάρτα SD (το έκανε και στη προηγούμενη)
Αργεί πάρα πολύ να φορτίσει και δε φορτίζει πάνω από το 97-98% όσο κι αν το αφήσω
Το android system φτάνει κατανάλωση 30-40%
Δε μπορώ να κλειδώσω εφαρμογή σέρνοντάς τη προς τα κάτω για να μη κλείνει
Ο google assistant μου βγάζει ειδοποιήσεις καιρού για random τοποθεσίες (έκανα καθαρισμό δεδομένων μήπως στρώσει)
(δεν είμαι root) -
Ο/H ktsiaras έγραψε:
Άνοιξε το zip της ROM
Πήγαινε στο φάκελο META-INF\com\google\android\miuigrROM\mods\miuigrROM και διέγραψε το sepolicy_patcher.zip
Μετά πήγαινε στο φάκελο META-INF\com\google\android\miuigrROM\tmp\system\xbin και διέγραψε όλα τα αρχεία που αρχίζουν με magisk (είναι 3 αρχεία)
Κλείσε το zip και κάνε το Flash από το Twrp Recovery.
Κάνε ένα Wipe Cache & Wipe Dalvik/Art Cache και κάνε Reboot.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι ίσως Bug του Source και θα δούμε στην επόμενη Version. -
Για να επιστρεψω σε android 7 stable η oxi πρεπει να ξαναβαλω το παλιο twrp ? τωρα εχω το τελευταιο που απαιτουσε για το android 8
-
Ο/H dmarccos έγραψε:
Τα προβλήματα στο vince συνεχίζονται
Αργεί πάρα πολύ να φορτίσει και δε φορτίζει πάνω από το 97-98% όσο κι αν το αφήσω
Το android system φτάνει κατανάλωση 30-40%
Δε μπορώ να κλειδώσω εφαρμογή σέρνοντάς τη προς τα κάτω για να μη κλείνει
Ο google assistant μου βγάζει ειδοποιήσεις καιρού για random τοποθεσίες (έκανα καθαρισμό δεδομένων μήπως στρώσει)
(δεν είμαι root)
Μήπως επαναφέρεις κάποιο Backup ? Αν ΝΑΙ μην το κάνεις καθώς μετά το Factory Reset θα πρέπει η συσκευή σου να είναι καθαρή και να την στήσεις από την αρχή. -
Ο/H prekasg έγραψε:
Για να επιστρεψω σε android 7 stable η oxi πρεπει να ξαναβαλω το παλιο twrp ? τωρα εχω το τελευταιο που απαιτουσε για το android 8
-
Ο/H anton1z001 έγραψε:
Ο/H alvin1983 έγραψε:
Ο/H anton1z001 έγραψε:
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Είχες κάνει Factory Reset πριν περάσεις τις νέες ROM που είναι βασισμένες σε Global Source ?Μήπως επαναφέρεις κάποιο Backup ? Αν ΝΑΙ μην το κάνεις καθώς μετά το Factory Reset θα πρέπει η συσκευή σου να είναι καθαρή και να την στήσεις από την αρχή.
Εκτός κι αν έχω μπερδευτεί εντελώς, η rom του vince (Rermi 5 plus) δεν είναι ακόμα από global
Με Factory reset είχα περάσει τη προηγούμενη, χωρίς επαναφορά backup μιας και είναι καινούριο το τηλέφωνο και το έστησα από την αρχή -
Το πρόβλημα του καιρού είναι κοινό σε όλες τις ROM και έχει να κάνει με κάποιο προσωρινό πρόβλημα με τους Server στην Xiaomi και θα λυθεί μόνο του.
Ναι το πρόβλημα με τα θέματα είναι προσωρινό και έχει να κάνει με την νέα πολιτική της Xiaomi μετά από οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0